Bugünkü piyasada garanti güçlü durmuştur orta vade için önemli göstergedir sadece tahmin.beğendim iyi.
Printable View
Bugünkü piyasada garanti güçlü durmuştur orta vade için önemli göstergedir sadece tahmin.beğendim iyi.
Xbank 4000 civarları diptir daha altı yoktur sadece tahmin normalde Xbank yarın seansı yeşil kapatması gerekir.fakat piyasada testerede olduğu için tadı yok borsanın her şeye zam geliyor Dolar TL ve Altın artıyor borsa testerede çok kötü durum güneşli günleri beklemeye devam Garanti rallinin kralını yaşayacaktır doğru hisse doğru zaman birazda şans olacak ytd.
Yarın 2023 yılı 1,çeyrek bilançosu açıklanacak Foreks beklentisi Garanti 13,084,0 milyon TL.Yarın belli olur gece uyku yok :)
Akbank 1,Çeyrek açıklanmış piyasa beklentisi ortalama bence sıkıntı yok.Yarıın general garanti açıklayacak hazır ola geçin soldan say :)
Daha öncede yazdım. Birileri son zamanlarda bunda fazladan pozisyon alıyor. Bence bedelsiz verecek. Sadece hissiyattır ytd
Garantide her zaman ralli beklerim sadece tahmin ve sabır etmek kuvvetli bilanço açıkladı daha ne olsun.
Bilanço açıklanmış: İlk çeyrek 15.7 milyar TL kar açıklanmış. Beklentinin oldukça üstünde:)
Karanlık odada çatır çatır sattılar!