kozaa daha iskontolu bence ama
Printable View
ipman dostum nerede... dünde görmedim onu sanırım..ipman dostum demişken...sakın kimse imam a kızıp oruç yakmasın borsa sabırdır...ve ben burada olduğum sürece bu kağıt 7,05 e gider..ben ne zaman hokus pokus deyip ayrılırsam korkun işte...:whistling:
Kademeler sıralı sistem otogaz gibi maaşallah alış satış dolu ne yapacak bakalım
Ikı buçuk yıldır kozaadayım bı cacık olmadı kah eksi kah artı ha döndü ha dönecek sonuç ortada sabır kalmadı artık 4.30 da gordum 8.90 da satmadım kafam şimdi karışık Deniz hocaya teşekkürler cevapları için celladına aşık olan mahkum gıbı bagımlı olduk ya da çok büyüttük gözümüzde
hatta aklımda geçen komik ama neden olamasın dediğim bir mekanizma oluşturmak..deniz hocam da dahil olmak üzere deniz hocanın gösterdiği trend tespiti yapılamış olan ve dip oluşumunu yeni bitiren bir kağıdı tespit edip aynı anda dalıp aynı anda çıkmak...mesela deniz hocam sasa yı gösterdi...aynı anda almak ve kanal sonunda ortak olarak çıkmak yani güç oluşturmak...fazla çalışan kafada amper kaldırmazsa devre yakıyor işte....:kahkah: