Ben pandemiden beri hergun bu hesabi yapiyorum , hesabimi aylik reel banka faizi X 4 kati getiri uzerinden yaptigimda 1.400.000 TL gibi bir rakam ortaya cikiyor SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben pandemiden beri hergun bu hesabi yapiyorum , hesabimi aylik reel banka faizi X 4 kati getiri uzerinden yaptigimda 1.400.000 TL gibi bir rakam ortaya cikiyor SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malesef o dediginiz tam olmuyor aciklamak gerekirse ppk faizi kisinca oluyor , ancak faiz olması gereken yerlere gidince tam olmuyor SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada Size ne kadar lazim ? SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rahmi koç bile sıkılmıştır, adam gezmekten yoruldu, hayat aslında çalışmaktır, bunu bir emekli olarak söylüyorum.
32 yaşında olduğum için pek emin değilim. Giriştim bu olaya, umarım pişman olmam.
Neden erken hocam? Atıyorum 10 milyon lira var ve bordrolu bir çalışan gibi yaşıyorum, ne mahsuru olabilir ki? Bir de yaşımı nereden biliyorsunuz?:oleyo:
Bir mn TL ev, yarım mn TL araba + aylık 15.000TL gelir. Toplam 4mn TL sermaye, %8-10 Net temettü verimi beni tadında yaşatır. Beni ihya edecek ve içimi çok daha rahat ettirecek rakam 10mn TL civarıdır. Önümüzdeki 10 senede hedefim bu... Ulaşabileceğimi düşünüyorum.
Not: Şimdiki rakamlar beni korkutsa da 10 yıllık ort. enflasyon tahminim %100. Yani 10 sene sonra hedef rakamım 8-20 mn TL. Sermayemi koruma stratejim hisse üzerinde oturmaktan ziyade slow trade usulü ve döviz+ hisse yoğun portföy... Konunun doğasına aykırı olsa da şu zamanlar temettü beklentisi çok karlı gelmiyor bana. Senede 4-5 al-sat gibi bir strateji izliyorum.