Ben çok ciddi sekilde denizhocadan şüpheleniyorum.. tekniginin tek tutmadigi kağıt kozaa..yersek tabii... Israrla da satmıyom banane diyo...ikide bide 5.50 ... 4.30 filan yazıyo...anladığım kadari ile de gayet yeterli naktide var spekule etmek için..hürol hocam yoksa sende mi ?. Yok şubat şöyle olmadı mart son 3 senede böyle yeşil yazmalar filan...hocalar gözüm üzerinizde bilesiniz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]insan bize de çaktırır acık dimi imanimiz gevredi şurada [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
çünkü spek benim deniz hoca ne derse tersini yapyom paranızı alıyoru:evil::kahkah:m....
26-02-2019, 14:44
Besat
Alıntı:
Originally Posted by Besat
evet😂🤣😂 dur hele hocam şimdi biz öğrencilere film olmayak derse geçeyim ben saygılar
87 -88 yapımı falan olması lazım. herkes hatırlamaya bilir abi
26-02-2019, 14:44
loruhlano
Alıntı:
Originally Posted by ucanlaz
Ben çok ciddi sekilde denizhocadan şüpheleniyorum.. tekniginin tek tutmadigi kağıt kozaa..yersek tabii... Israrla da satmıyom banane diyo...ikide bide 5.50 ... 4.30 filan yazıyo...anladığım kadari ile de gayet yeterli naktide var spekule etmek için..hürol hocam yoksa sende mi ?. Yok şubat şöyle olmadı mart son 3 senede böyle yeşil yazmalar filan...hocalar gözüm üzerinizde bilesiniz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]insan bize de çaktırır acık dimi imanimiz gevredi şurada [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Yılbaşına göre hala eksi de olan hisseler de beklemeye ve sabretmeye değer... ....Borsa kanunu gibi bir şey.....:) :) ......(Üstelik olumsuz bir kötü hikaye de yokken, üstelik tam tersi ve çok iyi bir algı yönetimi hakimken......)
26-02-2019, 14:47
Besat
Alıntı:
Originally Posted by nightbirdss
çünkü spek benim deniz hoca ne derse tersini yapyom paranızı alıyoru:evil::kahkah:m....
ya hocam şu hisseyi bi hoplatı versen de 7.5 larda alsak soluğu acil bişeler alsak at araba felan🤑🤑
26-02-2019, 14:47
barbaros_
Alıntı:
Originally Posted by barbaros_
bu tahta normal şartlarda yukselir,endeks oynamazssa ,nede. gara yyok il 2 alıcı içinde...açıkçı tayfası bulaşmaz kağıda
ykb yine citiye büyük ihtimal mal alıyor