Yaşamak nedir? Ben şimdi evde otursam ya hanıma sararım ( o da calisiyor gerçi de ben bıraksam o herhalde hayli hayli bırakır) ya çocuğa ya bilgisayara koda. Üniversiteyi kazandığım sene 1 yıl İngilizce bilmeme rağmen hazırlık okuyup gezmiştim hayattaki son aylak senem oldu. Askerden geldiğimde 1 ay bi işsiz gezdim direk bunalıma girdim parasız filan da değildim. Şu an gündüz başka ( maaşlı işim ) gece başka ( borsa, sistem vb. ) işle uğraşıyorum, iş yerimde mevcut konumuma gelmeden önce haftada kesin 6 gün çalışırdım ve 5 gün çoğunlukla akşam mesaiye kalırdım en son ben çıkar ilk ben gelirdim. Arkadaş çevrem var buluşuruz mutlaka ayda 2 3 kez onlarla da hep bir şeyler yapma üzerine konuşmalar hatta bir tanesinin fabrikası var bazen buluşup beraber cnc filan çalıştırıyoruz terapi niyetine. Avrupada gezmediğim ülke kalmadı, abd de gitmediğim eyalet az, bir yerde en fazla 3 gün dayanabiliyorum 4. Gün gezecek görecek yer bitince aylak aylak hele iş için gittiysen teksen otel odası üstüne üstüne geliyor... Tatile bile aile yanı değilse 4 geceden fazla ayarlamiyoruz artık eşimle karar verdik.
Evde oturmayı hayal edemiyorum mutlaka bir kavga bir mücadele yapılacak bir şeyler oldu hayatımda hiç bir şey yapamayınca kendim şirket kurdum danışmanlık yaptım. Mesela k. Peder üst düzey bürokrat idi, emekli oldu, adam bunalıyor yanı görüyorum onu anlıyorum özellikle anılarını filan anlattiriyorum zaten hemen onlardan bahsetmeye başlar. Babam hakeza. Erkek için olay iştir işin yoksa da is uydurur bir şeyler yaparsın en kötü ahşaptan çardak filan yaparım gider bağ bahçe bakarım ama hayat bitti özgürüm diyip de bir meşgale olmadan duramam gibi geliyor.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.