Patronun hali beni derin yasa bürüdü.Biz de ne zengin patronumuz var bilirdik uzaktan görüldüğü gibi değilmiş demek ki vaktim olsa üzülecem haline ama bu aralar hiç vaktim yok.
Printable View
Patronun hali beni derin yasa bürüdü.Biz de ne zengin patronumuz var bilirdik uzaktan görüldüğü gibi değilmiş demek ki vaktim olsa üzülecem haline ama bu aralar hiç vaktim yok.
Bu aylarda, tesvik ve diger beklentiler de konusuluyorken, borclari oldugu yonunde beyanat verilmesi kotu niyetten olabilirmi, yoksa cokmu saf ve basarisizlar. Anlamakta zorluk cekiyor insan.
BİZ NEDEN BU KADAR KREDİ CEKİYOR ,,, HER YERİ KREDİ DİYE YAZARKEN olumsuz yazıyoruz olduk,,,
fakat verilen linklerde patron açıklaması daha vahim ,,,
evet mali tablolar bakıldığında herşey teminatta,,,, herşey diyorum ( adamlar don,,,a kadar demiş ) ben kibarını yazıyorum.
açıklama rezalet,,,
ayıp,,,
iyi de her sene %30 bilmem ne büyüyorum diyorsun,,, kredilerle mi büyüdün,,, kredinin büyümene katkısı nedir?
her sene büyüyüp cironu katlıyorsan ,,, paranıda alışverişlerde nakit, kredi kartından tek çekim , taksitli vb şekilde, bankadan garanti olarak tahsil ediyorsan,,,,
derdin nedir kredi çekiyorsun,,,, yatırımcı olarak açıkla bilelim,,,,
bir oturumda do,,,, kadar borçluyuz demek terbi,,,,, sizlik,,,,
her sene ciron büyüyecek,,,, borç altındayım diye veryansın yapacaksın,,,,, bu dünyanın öbür tarafı ,,,r ,,,
yakında istanbul Cumhuriyet savcılıgına cagrılırlar merak etmeyin.ytd.
Kendini hala laleli deri pazarında satıcı gibi görüyor densiz
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn körhacı akıllı akılsız tartışıyoruz dünyaya açık bir şirket patronunun söylemindeki seviyesizligi sadece
gencler bu acıklamanın sebebi hakkında spk ya telefon edin spk acıklama istesin ayrıca spk ya ulaşmak kolay degil şikayet merciinin telefonuna ulaşabi,len varsa hep beraber arayalım telefon numarasını siteye yazınki hemen spk yada bu acıklamaları hakkında yatırmcıları bilgilendirsinler hisseye alanen darbe vurdu şikayet hakkımız savcılıkta bu acıklamayı inceler inşallah madem donuna kadar battın psk heemen acıklama istesin spk nın telefonunu acilen siteye yazın bekliyorum elimizde kanıt var spk buna binaen şirketten ayrıntılı acıklama ister bu fırsatı degerlendirelim ytd.
gördünüz demi menders 1.08 di size yazdıgımda şimdi taavan tekstil haberini fiatladı bizimkide battık dedi bu adamları ne yapmak lazım tekstil konfeksiyon ama batık diyen bir patron ytd.
Partonun bu söylemleri birine çok mal kaptırdı gibi geliyor bana
BU MAL KAPTIRMA OLAYINI ANLAMIYORUM,,,,
tabana kadar şu an 7bin lot var. tavana kadar 10 katı 75bin lot var.
alıcı yok,,, istemediğin kadar var. kaptırmak ta neyin nesi :)
Ins is bilen bir yatirimci su dangalagin elinden alir sirketi de ulkeye faydasi olur. Bankalarin altina yattim diyen patron mu olur
İşdünyasından yakarı: Popoyu kaybettik!
http://www.paraanaliz.com/2018/gunce...ybettik-21658/
https://eksisozluk.com/donumuza-kada...liyiz--5602016
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...liyiz-2307699/
https://odatv.com/kicimizi-nasil-kur...-25031832.html “Kıçımızı nasıl kurtaracağızâ€
http://t24.com.tr/haber/is-insanlari...ekliyiz,588989
İş insanları 'Gelecek'te konuştu: Donumuza kadar ipotekliyiz
http://www.istanbulgercegi.com/is-ad...iz_165220.html
İş adamı Ümit Zaim'in faiz isyanı: Bırakın dünya markası olmayı... Donumuza kadar ipotekliyiz
İş adamı Ümit Zaim'in faiz isyanı: Bırakın dünya markası olmayı... Donumuza kadar ipotekliyiz
üç gün önce ilk 3 marka hedefi,,, şimdi şok şok şok,,,,
internet çalkalanıyor,,,,
nerede kırmızı pabuçlar,,,
bu da neyi nesi :)
http://www.dailymotion.com/video/x6gfott
Çiftlinkbank tosunun çarptığı minnik tosuncuklardan biri de Zaim ağacık olmasın, bankalar tarafından donuna kadar soyulmaktan kastı bu mudur yoksa. çetiği kredileri tosun kaptıysa eyvahlar olsun yani :kahkah: :) :kahkah: :) :kahkah: :) :kahkah: :) :kahkah: :)
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR :)
tosun Zaim ağa, tosun paşa, Tellioğulları ve Seferoğulları & İskenderiye’nin en değerli yeri olan DERİM vadi için birbirleriyle kıyasıya bir mücadeleye girerler :) :)
Bizim spek daha fazla gelgel yapmalı artık. Bu açıklamadan sonra bilinçli yatırımcı yanaşmaz bu tahtaya.
Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
Umarım manidardır.
Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
Derim bu halde ise birşeyler yapması. Bu da bizim işimize gelmez mi 😅
İpotek nedir üçüncü şahıslardan yada firmalardan olmayan paralarla mal satın alıp kıçındaki donu giymeden bankaya koşmaktır Türkiye gibi aynı beee.....
23 unde rusya ilk üçe girecez diye beyanat niye veriyorsun o zaman patron. bir seyler geçiriyorsunuz ya hadi bakalim
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
en az elli defa yazdım siteye spk ya yazacak bir arkadaş yokmu daha ben spk yı aradım diyen bir arkadaş cıkmadı fabi yazmak daha kolay geliyor ama sesinizi duyan yok benim gösterdigim cabanın elli de birini gösterecek bir kimse yok onun icin daha fazla sızlanmaya gerek yok inceldigi yerden kopsun benden bu kadar iyi geceler ytd.
Sessizlik,,,,
inceldiği yerden,,,
Ne güzel hareketliydi hisse bi aşağı bi yukarı aksiyon vardı taki patron donsuz kalabilirim deyince spek abimin de morali bozuldu haliyle.
Her patrona yedek bir don gerek bankaların işi belli olmaz.
kenardan izlemeye devam, şimdilik sadece YUNSA dayım. don problemini çözerse Zaim en azından yataya bağlar belki :kahkah::kahkah:
birazdaha düş bakalım 11,38 deki boşluk tamam galiba.
Yeni slagon do,,,,za kadar,,,
Seans sonrası bakalım ne gösterecek???
ya hava ya civa ???
bu iş son slogan ile bel altına sarktı,,,,
YETKİLİLERDEN üç gün ara ile gelen farklı açıklamalar,,,
en son bel altı açıklamalardan sonra ,,,
başka hiçbir his,, de yazmıyor takip etmiyor iken,,,
artık bu his,,,nin formunda bir daha bir kelime bile YAZMAYACAĞIM,,,
yazdıklarım yatırım tavsiye değildir. ne alım ne de satım tavsiyesi yada alım satım bildirim vb. hiç bir şey değildir.
şirketi arayıpta hesap soran yok spk yı arayın telefon numarası veri diyorum suc duyurusunda bulundum sizde hic olmazsa spk yı arayın diyorum bütün sözlerim yarım saat sonra arka sayfada kalıyor kumar arkadaşım haklı ne haliniz varsa görün altakke ver külaha devam. ciddi bir haber gelmedikce bende yazmıyacagım .hayırlı kazanclar genede.ytd.
Donsuz kalsın yazmayalım
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.