Py nın mal alımına satış geliyor, eğer satışları karşılarsa 130100 deler geçer, yok tersi olursa kendide satar... ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Py nın mal alımına satış geliyor, eğer satışları karşılarsa 130100 deler geçer, yok tersi olursa kendide satar... ytd
Vay bee tcell bak ne gitti ama. Kansız kağıt biz aldığımız zaman gitmedi
129.750 short ytd
*kalın: Terörle mücadelede küresel işbirliğine ihtiyaç var, söz değil somut istihbarat paylaşımıdır, ortak operasyondur
*kalın: Vize krizinin çözülmesi için amerikalıların talepleri alındı, değerlendirilecek"
*kalın: Abd ile anlaşmazlık karmaşık değil, bir günde çözülebilir
*kalın: Abd türkiye'deki hukuki sürece saygılı olmalı
*kalın: Idlib'de çatışmasızlık durumunu askerlerimiz icra edecek, şu anda keşif çalışmaları devam ediyor
*kalın: Kuzey ırak yönetimine çağrımızı yineliyoruz, çağrımız ırak'ın toprak bütünlüğü çerçevesinde erbil ile bağdat arasında sorunların çözülmesidir
*kalın: Tavsiyemiz bu adımdan bir an önce geri dönmeleri ve ırak'ın toprak bütünlüğünü tanıdıklarını ifade etmeleri
*kalın: ırak kürtlerini cezalandırmak gibi bir düşüncemiz asla söz konusu değil
*kalın: Biz bölme girişimine karşıyız, ırak'ta başka bir grup yapsaydı yine karşı çıkardık, suriye'de de böyle bir şey gündeme gelirse ona da karşı çıkarız
*kalın: (sınır kapısının kapatılması) bağdat ve tahran ile koordineli bir şekilde adım adım hayata geçireceğiz
devam boşluğumu u hakkaten u
Minarenin tepesine alem'i taktık emeği geçenlere teşekkürler. Tuğla üstüne tuğla koyup inananlar kazandı. Kubbe minare muhabbetine dalanlar baktı. 105 tamam dinlenip biraz 110 hedefle devam bol kazançlar.:whistling::whistling::whistling::kalp:: kalp:
biliyorum çoğu yine dalga geçecek hani 110 hani 120 hani 180 hehee şimdilik geldiğimiz dibe bakıp(99.200) iyi çıkmışız diyelilm 1 haftada 6 bin dipten hehehe
Bitcoin : $5,157.46 +6.76%
Pala don paça külot dalmış yine...
Akıllıca..boşluklu çıkışlar,kapatılıyor
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
THYAO da hacim bugün düşük.
usdtry ov yukarı trendde ve ayrıca big fish olarak gepi doldurma niyeti var gibi.
Doldurduğu anda bence iyi bir long fırsatı vermiş olacak.
Kanaatim bu yönde. Uv ve ov halen long.
arkadaşlar .. 40 şort 20 long dolar var.. araba ile yola çıktığım için dün 3.79'den 20 tane dolar long'ladm. aralık vade. 40 şort ta ekim vade ve ortalama 3.56... spot dolar 3.64...ortada zarar 5000.. dünkü % 1.6 lık düşüş bitirdi beni. ulan düşeeksen namussuz dolar. ben araba sürerken neden düşyon. :)... lastik gibbi oldum.... 3.70i hayatta bulmaz bu dolar şu anda.
BHT Cumhur başkanının,konuşmasını yarıda kesti ,bu ne cüret.
Siyasete dalınca para işlerinde yanlışlar olabiliyor.
Konuşmamak lazım zira ayrışmaya, bölünmeye, gereksiz şekilde taraf olmaya neden oluyor sonuçta bu siyaset denen şey de son yaşadığımız vize krizi gibi bişey. Zaman geçince herkes herşeyi, siyaseti bile unutuyor. Bugün sarfedilen kelimelerin yıllar sonra anlamsızlığına şahit oluyoruz. Heleki bu para işinde siyaset ciddi anlamda tehlikeli bana göre.
cumbaba konuşunca döviz ve VIOP hareket etti.
Kavgada yumruk sayılmaz dedi, biraz daha gerip ABD yi sıkıştıracak gibi.
dedıkmı ey abd kacırdım ben
Coin alıp satan var mı arkadaşlar?
atv keserke ıstedıgını bısey yokda btt kesıncemı suc trt cocukta yayınlanırken konusma kımse sormuyodu agabu cocuk kanalında bunun anlamı ne dıye
Şu konuşmaya en 1000 puan vermeliydi. Ama vermiyor, belki daha sonra...
YTD
tayyip palanın oyununu bozdu; hodri meydan dedi.
endeks göçer, abd ambargosu hoşgeldin
Yapsa daha iyi uzun vade de ayaklarımızın üstün de dururuz,şu zig zaver silah almayacağız diyor,bu silahları bizim Karadenizli adam yerine bile koymaz,adam siyaset gücüyle satıyor.
12.10.2017 13:54:05 erdoğan: Abd dışişleri bakanı da, başkanı da bu kararı savunuyorsa kusura bakmasın aldığımız kararın sonuna kadar arkasındayız
12.10.2017 13:52:40 erdoğan: Koskoca abd'yyi ankara'daki büyükelçi yönetiyorsa yazıklar olsun
12.10.2017 13:35:33 erdoğan: (abd'nin ypg'ye silah vermesi) 3500'e ulaşan tır kuzey suriye'ye girmiş vaziyette
12.10.2017 13:33:51 erdoğan: Abd'nin türkiye gibi bir stratejik ortağını kendini bilmez bir büyükelçiye feda etmesi kabul edilemez
Py kendi de satışa geçti. Çıkışın düzeltmesi değilse....
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.