Bende bu 5 haftalık süreci en iyi şekilde geçeceğini düşünüyorum ki geçerse zaten çok ciddi şans elde eder hissede de yeni zirveler gelir.YTD.
Printable View
Bende bu 5 haftalık süreci en iyi şekilde geçeceğini düşünüyorum ki geçerse zaten çok ciddi şans elde eder hissede de yeni zirveler gelir.YTD.
bu hafta belli olur başakşehir maçını alırsa, Sivas maçıda berabere biterse çok güzel olur
Ben tahtayı yönetirim, sen ise sadece nemalanırsın!GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eski göz agrim vay be trabzon bile ikiye katlamiş ne hallerde biri el atmasi lazim bu kulübe
Bir yönetici çıkıp bu rezaleti açıklamalı böyle bir piyasa değeri yaratacak ne işler yapıldı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Not olarak BJK hissem yok ama zoruma gidiyor arkadaş stat dediler forma dediler dergi dediler siyah kart dediler arkadaş koştuk onca topçu satıldı üstüne,açıklayın Nasıl yönetildi bu kulüp Nasıl bu hale geldi
Fener Galatasaray ne zaman bu piyasa değerini görmüş hesap verin taraftara bu kulüp 100 mln $ mı
Ts bu haftada kazanirsa 3 katlar heralde bjk yi100 milyon piyasa degeri vardi adamlarin bir milyara yaklaşmiş helal olsun yönetimine
Ts-sivas maçını hakemi Cüneyt ÇAKIR yönetcekmiş.[emoji848]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
trabzon tavan olursa, bjkas 2.75 i görebilir.. tebrikler bjkas.. :)
3.01 gösterdi,2.99 tarafımca postalanmıştır,alan hayrını görsün:)
Sppr candır.
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yaşım küçük olsa ... yarışına girerim ama yaş kurtarmıyor
biz ne tahta yönetenler gördük 1999 dan beri sıkıntı yok
kuşlu siteler , telegramlar , algoritmalar yokken eski msn grupları zamanı tahtalar yapardık
yeri gelir ben kademeye oynar trade ime bakarım yeri gelir pusuya yatar kademe değil misline oynarım
sana kolay gelsin , herkesin pozisyonu ve hareketi sonuçta kendini bağlıyor
GS nin tavana gitmesiyle 3.12 görüp, kapanışı 2.88 yapması şaşırtmıstı. B.şehire kaybedeceğini anlamış galiba
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissem yok. Belkide başka yerden kazanmaya oynamışlardır.
kurthan
Cuma 3 ustunden biraz kar satışı yapmıştım..keşke hepsini iyi kar varken çıksaymışım yahu ...yarın 2.64 lere kadar salabilir ..tekrar sattıklarımı toplamaya başlarım inşallah yarın....
Şampiyonluk şansı çok azaldı b.şehiri yenseydi ve arkasından t.s. da yenseydi çanak tamamlama şansı bile olabilirdi bir ay içinde...
Y.T.D
Daha 10 hafta var.
Sabredin derim.
Çok ucuz. Kaldı.
O çanak mutlaka tamamlanacaktır!GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kağıdın toparlaması ve yukarı gitmesi için bu hafta trabzonu yenmesi gerekir
Bu hisseye yatırım yapanlar gerçekten çok şanslı , dünyada böyle iyi niyetli spek yoktur , -10 olması lazımdı şu an hissenin...
dayı cuma günü yüklü mal aldı. 2.83 ve üstünde tutmazsa kağıt çözülür.... fener -%7 de..
5 TL ye kadar beklerim
ne kadar tutacaksınız daha? piyasa değerleri diğer 3 kulübün 1 milyar üstünde bunun ki 600 küsü 700 gibi..
Bukadar işlemde alim satimi gorebilen varmi arkadslar ilk defa boyle uçuk bi islem oluyo uzun zamandir
Ben kendi adıma t.s. u ..baya uzunda taşıdım bjk ile birlikte......t.s. ile vedalaşıp yerine bugün baya yüklü fener aldım...beşiktaşımda da 2.80 lerden alıp ... cuma 3 üstü kar satışlarımı geri yerine koydum...sabırla kıpraşmadan tavan tavan görmeden ve çanak tamamlamadan satmam inşallah...feneri de bi % 30 üstü kar görmeden satmam...maliyet 16.00 tl altından yakaladım bugün feneri...3 puanlı ligde süpriz gelişmeler olabilir...
Atakan sportifleri çözmüşsün kardeşim tebrikler..
Sportiflerde sana ne gösteriyorlarsa sen diğerlerine gideceksin. Geçen hafta Tspor 3'dü bugün 6 ya geldi 1 haftada nerdeyse %100..Gsray bedelli muhabbeti ile 2,30'dan herkesi çıkarttılar 3,50 oldu 3-4 günde..
En zayıfı bjkas ama kimse kalmadığı için spek o kimseleri bulup çıkartır ve geçirir:)
Gs bile 3 kati oldu borsada bjk nin helal olsun bizim takimda yonetimde hirsiz
bedelli olmasın acep, yorumu olan ?
Ts tavan oldu nasil bi hissesin sen uyuz etti bizi
Onların şampiyonluk hikayesi var. Bizimki erken havlu atti nasip, fazla bir hareket beklemek iyimserlik mi olur acaba
Senin daha gideceğin yolun uzun.
Yolun açık olsun Beşiktaş
Vayyyyy bjkyi cizdiler...muhtemelen galibiyet sesleri. Olurmu acaba
Kafkas bjk nin yolunu acti.