Net temettü 2,459
Hakediş tarihi 20.12.2021
Ödeme tarihi 22.12.2021
Printable View
Net temettü 2,459
Hakediş tarihi 20.12.2021
Ödeme tarihi 22.12.2021
Kim almiş kim satmiş rica etsem birisi bir pasta atabilir mi
1000 lotu olan 2459 lira temettü alacak forumda çıt yok bu ne sessizlik böle
Hissede 7 Ocak 2022 ye kadar açığa satış yasağı var. Bu durum biz yatırımcıların lehine.
Yine aynı şekilde 7 Ocak 2022 ye kadar kredili işlemlere de yasak geldi. Bu durum da biz yatırımcıların lehine.
ama hisse beklenen sıçramayı temettüye 6 gün kalmasına rağmen yapmadı. Demek ki tahta sahibinin başka planları var.
Temettümüzü aldıktan sonra yine değerlendirme yaparız Ben temettü alana kadar yorumu bırakıyorum. Sessizlik bazen iyidir.
Bana taş atıldı galiba. Ama katılıyorum. Sessizlige bürüneyim bende :ok:
Yok estağfurullah kimseye taş atmadım. kendi adıma söyledim. Hisse hakkında artık yazdıklarımızın dışında söyleyecek pek bir şey yok. o yüzden temettü alana kadar hisse hakkında yorum yazmayacağımı belirttim. saygılar
Endex tarihi rekora koşarken bizim uşak eksi. Spegi kutluyorum:rtfm:
Yazık buna yatırım yapan bizlere kimin eli kimin cebinde belli değil dolarla iş yap hissen dolara karşı yüzde yüz ucuz kalsın göstermelik temettü ver oh gelsin dolarcıklar Bravo
Kimse elindekini satmayınca spek deli oldu herhal. Be adam çek artık ayagını frenden
Temettü icin sayılı bir kac gün kaldı. Bas gaza artık
Torba yasa şu anda mecliste. Yasa meclisten geçerse işletmeye ilişkin süreler uzayacak. Trabzon limanı işletmesini 19 yıl daha aynı şirket işletme hakkını elde edecek
Temettüye bu fiyatlardanmı girer acaba, fikri olan varmı
Anlaşılan o ki bu hissenin tahta sahibi vicdansız adinin teki
dolar kaç gündür yükselirken bu adam hisseyi sürekli aşağıya çekiyor
Yazıklar olsun... vatandaşı, yatırımcıyı önüne gelen tokatlıyor
Bu hisseye yatırdığımız parayı dolar bazında eritti tahta sahibi
Çoluğundan çocuğundan çıksın adinin...
Kimbilir kaç insanın rızkını eritip hiç etti, kaç kişinin bedduasını alıyor
Yazıklar olsun, paramızı dolara yatırsaydık ikiye katlamıştı şimdiye
Temettüden sonrada yoluna devam eder cünki saglam şirket.
Hafiften hareket başladı galiba 😀
Yarın seans bitişi temettüyü hakediş için yeterli. Ama bu kadar güzel temettü verecek şirket için bu yükseliş hayal kırıklığı
Dolar bile bir haftada % 20 primlendi. Paramız dolar karşısında eridi
Elimde zaten sasa mevcuttu, bunun yerine portföyüme sasa ilave etseydim bir haftada % 25 e yakın kazancım olacaktı.
Temettüye kalmış 1 gün, bu saatten sonra artsa nolur ki ?
Temettüden sonra zaten pazartesi brüt temettü bedeli kadar eksi fiyat ile açacak. Ondan sonra toparlar mı toparlamaz mı meçhul
Sende haklısın ama ben bu şirkete güveniyorum. Uzun vadeli tutucam
Eyvallah kardeşim. Sanada bol kazanç. temettüyü alsaydın bence daha iyiydi ama herkesin kendı karari sonucda
Kap a yeni haber düştü. Almanyadan paletli mobil paletli vinç alınıyor. 812.500 euro bedeli. Yatırımlara devam
42 üstü kapanış bana göre gayet iyi oldu. Temettü haketmek icin yarınki seans son gün.
Bugünde ciddi yükseliş yapmayaksında ne zaman yapacaksın yahu
Cuma günü olan düşüş temettü sevincimizi kursagımızda bıraktı :(
Tenettuyu beklemedim,minik minik tekrar başladık,bu açığa satis mevzusu çok kafamı kurcaladi,son bikancoya görmek lazım,
Mart vasi Tekarr bakafim.
Maşallah maşallah yaww
Bilanco dönemi , dolar kazananlar norecek bakaljm..y.t.d.
ortalamalr üstüne atma isteği olan hisse de eksik olan şey hikayesi yok . iş değişikliği yaparsa farklı bi anlayış olur .
liman faaliyetleri özelinde eleçleme ve gemi girişi azalmaya devam ediyor . uzun süreden beri süre. bu şekilde . içeriğinde ki fon yapılanması baz etkisi nedeniyle istenen düzeyde olmadı halıyle bu da bılanço uzerınde baskı yaptı . ( yatırım faaliyet karı 2021-3 de 23 milyon )
ne yazan kalmış ne çizen . genel kurulda olmadı ne olucak bu liman temettü varmı yokmu .sermaye artır bari .genel kuruldan haberi olan varmı arkadaslar
ölü toprağı serpilmiş endeks aya varmış gemi limanda çürümüş. ukrayna rusya ateşkes olursa buralarda kalmaz.ama kim öle kim kala biz görür müyüz bilemedim.
maşAllah [emoji3478] diyelim. Savaş bitsin bakalım neler olacak daha sabredip çayımı demleyip bekliyorum sıkıntı yok. YTD şahsi fikrimi söyledim. Herkes kendi aklını kullansın lütfen. ve selâm
RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trabzon Liman/Ermiş: Çok önemli gelir artışı bekliyoruz- Bloomberg HT
24.08.2022 14:40:38 Trabzon Liman/Ermiş: Hissemizdeki alımlarla ilgili ABD'li yatırımcıyla görüşeceğiz- Bloomberg HT
24.08.2022 14:31:39 Trabzon Liman/Ermiş: Çok önemli gelir artışı bekliyoruz- Bloomberg HT
24.08.2022 14:30:00 Trabzon Liman/Ermiş: (Rusya-Ukrayna savaşı etkisi) Yıl sonunda, başlangıçtaki kaybın artıya geçeciğini düşünüyoruz - Bloomberg HT
Vinç siparişi vermiş.
Alman lara gezer vinç.
1.66 Net temettü ve geçen yıldan az.
Lakin genel kurulda kayıtlı sermaye uzatımı yapacak.
Gelecek yıl tamamen atmasyon bedelsiz tahminim var.YTD.
arkadaslar bilancoda yatırım faliyetlerinden 99 milyon gelmiş nedir bilen varmı devamı gelirmi her dönem artmış gelir