Maske yapıyor mu bu şirket, acaba
Printable View
Maske yapıyor mu bu şirket, acaba
Uzun vadeciyiz eyvallah da havacılık tavana gider seyereder,lastik tavana gider seyreder neyse eklemeye devam diyelim ekranını kapayalim kısa vadede mutlu etmeyecek belli oldu
Bu hisse kopek kistirir ancak..ulan basiretsiz yoneticiler..hele de speck tam dayaklık
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilişkili tüm sektörler resmen uçuyor. brisası goody si, toaso su frotosu daos'ı.. thy si pegasus'u.. Demek ki bunları kords kadar etkilememiş bu virüs..ne diyelim artık..
Algı yürütme,hissede baskı uygulama bunlar sert yükselişlerin önüne geçiyor,gözden düşmüş olma nedeni bu ikisi yoksa tüm sektörler benzer sıkıntıları yaşadı,THY gibi hisse tavana gidebiliyorsa bu hissede saydığım faktörler yatırımcıyı bezdiriyor. Yine yeniden diyorum uzun vadeli büyüme potansiyeli beni hissede birikim yapmaya teşvik ediyor bugünkü hareketsizlik sinir bozucu oldu kapanışta daha sağlıklı yorum yapılır hayırlı işler
Kordsa,maske işine de girse,cirosunu katlar...
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...-etti-41523345
Kordsa mekanik ventilator ve tıbbi cihaz işine girmiş bile ama kap a bildirmiyorlar
Ak yatırım bugün%73 le satıcı olunca baskı yemiş hisse, kötü gündü kordsa açısından
O da Sabancı oluyor zaten
Temsa da yaptılar aynısını yunsa da yaptılar tknsa da yapıyorlar crfsa da yapıyorlar yine dürüst ticaret yok fikriyatlarinda bütün sirketlerini zararda gösterip Akbank a yüksek faizlerle borclandirip yatırımcıların kazanmamasini sağlıyorlar sadece kendileri kazaniyor
Mesela yunsa da şirket sarılmadan sadece 1 hafta önce hisselerin%20 sini Akbank bir haftada topladı yukselttiler sonra şirketin olduğu değerden daha aşağı satıldığını açıkladılar ama o arada çoktan Akbank hisselerini satmıştı
Velhasili kelam bu şirket Sabancı da değil de koç da olsa şu anki fiyat 40-50 li seviyelerde olurdu
Piyasada sert yukarı yapmayan nadir hisselerden, hizmet ettiği sektörlerde üretim ve hareket başladı,artık hisseye de değsin bu hareket
Uçağı tavan yaptı, lastiği tavan yaptı, jantı bile yüzde 50 vurdu üç hafta öncesine göre :)
Kapanışta 19 kademe vurdular helal :)
Akyatirim yüzde 75 ile tahtanın ırzına geçmiş ne yazık ki
Bu Spacex'in tarihi uzay uçuşu oldu ya hani, sonra aklıma Axiom Materials geldi, sonra da seramik kompozit malzemelerin uydu, fırlatma ve uzay araçlarında ne kadar etkili ve aktif kullanılan malzemeler olduğu:) sonra da hafif bir tebessüm :D
Uzaya gitse de hisseye faydası yok görüntüde, karanlık odada 19 kademe basmislardi bütün gün onu toplamaya çalıştı:)
Arkadaşlar biliyorsunuz MSCI endeks değişiklileri yayınlandı, MSCI Small Cap endeksinden KORDSA çıkarıldı, GUBRF eklendi. Portföy düzenlemeleri nedeniyle yaklaşık 1 haftadır satış mevcuttu, ancak ayarlamalar bugün itibarıyla bitmiş gözüküyor aracı kurum verilerinde. Bu nedenle üzerindeki baskı yarın itibarıyla kalkacaktır, kısa vadecilerin bilgisi olsun :D Uzun vadeciler için daha mühim olan haberi 1 sayfa önce paylaştım :D
Madem kısa da çıkmadı düşsün bari de biraz daha ekleyelim
Yarın kordsa ya girme vakti geldi sanırım
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaç gündür gıdım gıdım gala karanlık odada verdiğini anca kurtardı bı salsa endeks vuracak dibine
11,27 TL ile giriş yaptım hisseye.Endeks 108,500 civarı direnç olarak görmeme rağmen bugün bir süredir izlediğim endekse göre geride kalmış olan adel ve parsan'ın tavan olmaları bana kordsayı aldırttı.Hayırlısı olması dileğimle herkese bol kazançlar..
11.40 üstü kapanıs cumaya kadar hareket katar hisseye
Kordsa tarihinde hic tavan olmamıştır bence...yau yuzde 2 üstüne kapatmayi bile bilmez bu dangalak hisse
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umarım oyle olur benim değer analizime göre ucuz bir hisse sektörde düzelme olursa hayal bile edilemeyen fiyatlara gelir
Tüm yorumcular tv internet herkes fon kagıdı , uzun vade kaybettirmez diye diye hindistandaki tirenler gibi çatısında bile ky var galiba.
iyi bir silkeleme , ayı tuzağı yapmadan haraket etmeyecek bu gidişle.
tabii birde abd de satın aldığı iştiraklerde traderlerin aklında ? yaratıyor olabilir.
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks 108 kords 11,38 bundan sonrasi izlemeye gerek yok gibi endekste bı yerde salacak
Hiç borsadan anlamayan ve birazda saf olan bir kişi, mart ayında covid krizininden en büyük darbeyi yiyen herhangi bir hava yolu şirketine yatırım yapsa, veya krizin maçları iptal ettirdiği futbol kulübüne yatırım yapsa en az %50, şansı yaver gitse %200 kazanacaktı...
Bu şirketin bir sounuda sormazsan söylemeyen bir yönetimi var sanki, üretimi durdurduk,11 mayısta üretime başlayacağız demiş, nerdeyse 1 aydır haber yok, başladınmı başlamadınmı insan bir haber gönderir !!!
Toplamaya çalışıyorlar, bekledikleri mallar var. Alanlar 40 bin, 50 bin gibi lotlar alıp çekildiler kenara. Artık para da ucuzladı. Almak kolaylaştı, çünkü hisseler çok ucuz kaldı. O nedenle sancıları var. Ben de bir ara buraya daha fazla ağırlık vermeyi düşündüm ama temettüsü daha yüksek olma ihtimali olan yerlerde bekliyorum, dağılımı ona göre yaptım.
Kordsa'nın önce son dönemde yaptığı yatırımları sindirmesi lazım. Sonra Avrupa'da kompozit ile ilgili yeni satın almaların geleceğini düşünüyorum. Ciro en mütevazi tahminlerle, inorganik ve organik büyümeler dahilinde, 2023 civarı 1.2 milyar dolara ulaşacaktır diye tahmin ediyorum. Dolar 7-8 aralığında olursa, 10 milyara yakın ciro ve 800 milyona yakın net kar açıklayabilir. Bu da ortalama 30 liralık bir tahta değerini ortaya çıkarır.
Sürprizleri, yüksek karlılığı, daha yüksek bir değerlemeyi hesaba katmıyorum. En normal gidişat bu.
Burada zamanı olanlar kazanacak.
330 milyon dolara bir dünya devi düşünün :)))
Dev derken anlayamadimRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kordsa için haftaya olumlu düşüncelerim mevcut güzel bir ivme yakalayacagini düşünüyorum kapanışa doğru alım iştahı güzel Di umarım bizi yanıltmaz
https://i.hizliresim.com/ipSZQK.jpg
Faaliyetlerinde sorun olmaması durumunda teknik olarak uzun dönemde 4,5 dolar seviyelerini desteklediğini düşünüyorum.
Bu kadar sağlam hisse burayı haketmiyo bence bilinmiyor bu hisse , ne iş yaptığını bilen yok, bilseler saçma sapan gyo lara girmek yerine buraya gelirler