Yıldız Holding’ten New York Times’ın haberine tekzip
http://www.fortuneturkey.com/yildiz-...aberine-tekzip
Printable View
Yıldız Holding’ten New York Times’ın haberine tekzip
http://www.fortuneturkey.com/yildiz-...aberine-tekzip
bugun karın ağrısı var karar veremede zorlanıyor tık yok
sıkıştırıyorlar köşeye iyice bakalım ne olacak artık 1,61 üzerine atmalı endek te yardım ediyor daha ne istiyorsunuz
Gelen haberden dolayi olabilit bugunku kararsizlik
Takasları paylaşabilirmisiniz
403bin762 satış var alış sadece 91bin 971 nerdeyse 5te biri alış satış farkı ama bu başka bir hissede taban yaptıracak fark neden yerinde sayıyor altta basarsa fiyatı herkes gelir alır sıkıştırıp kalırsa sıkılan kaçar ünlü oyuncuları bunlar baskılamayı severler anlaşılan uzun sürecek bu iş bakalım kısmet
buralarda çok gezdi oyalandı artık 1.60 ustune atıp oturmalı
karanlık oda da sıkıştırdılar yine bastılar alış lot 1,341 milyon satıl 2,502 milyon aradı fark 1,2 milyon başka hisslerde en az %10 düşürmeli hele ki hacimsiz kağıtlar da ama alan satan aynı el se düşürüp milleti ucudan milleti bulaştırmak istemiyorlar diye düşünüyorum satın şirketi bakalım kaça gidecek
bir zamanlar bunların fon finansal kiralama diye şirketleri varı ara ara fırtınalar estirirlerdi eze eze topladılar hisseyi aşşa yukarı aşşa yukarı sonra baskılayarak sonra hisse borsadan kottan çıkma haberi geldi ama o sıralar hisse çok agresif yukseldi nitekim daha yüksekten kottan çıkmışlar milletin çok yüksekten alıp çıktılar şimdi ne oldu o şirket bilen var mı aşşada haberi var orda %84 topladıklarından sonra bu karar alındı
http://www.borsagundem.com/haber/fon...-karari/184732
yine bir ben kaldım
likitide sağlayıcılık bahane 1,53 ortalama alıdıklarını kademe kademe yukarı çekip satmak şahene derler adama
bendede zarar cok bir atamadi kendini yukari.
1.55 ustune atıp kalırsa ivmelenebilir yatırım tavsiyesi değildir
çok iyi biliyorlar ki insanların bir çoğu 1,57 üzerinde malyeti var oranın altında baskılıyrlar bakıyorlar birileri alıyor açığa satışla alacaksan satacak benim istediğim yerden yap yoksa otur poponun üzerine diyor
kurbağanın gözünü çıkardıktan sonra tavan olmuş ne yazar. Sabır bakalım daha nereye kadar. ytd
çıkmasından vazgeçtik düşmesin yeter.... ytd
Pasta atabilecek olan varmi bakalim kim satmiss
1,49 da 849 bin kemiksiz satış var sizce bunu ky yapıyor olabilir mi toplam satış şu ana kadar 1,306 milyon alışlar 539 bin toplam hacim 1,847 milyon *1,50 ortama davul benim elimde isteğim gibi çalarım bugun bir kopuş günü olacağı yok pazartesi yada salıya kadar basacak anlaşılan
Haber gelmezse yönünü yukarı çevirmeyecek
tahtacı biraz silkeledin heralde hı?
daha olmadı diyor ele mi verem yoksa silkeleyeyim mi.... ya da herkesi öpmeye devam mı diyor. ytd
1.51 ustune atıp kalmalı
senin gibi kağıdın ta....
endeks 93.000 ustune attı bunda tık yok hale gözü aşağıda toprakta gözünü toprak doyursun lanet 1.51 ustune atıp kalmadıkça bir nane olmaz
yine yanlış ata oynadım şahsım adına.... ya sabır....ytd
tek kale maç 1.49 al tekrar 1.49 a ver bu oyun bıktırdı
her şey katarlara satılıyor bunu da mı katarlara satacaklar acaba :)
bugun kım alıyor kım satıyor
biraz ben sattım biraz aldım. yine aynı tas aynı hamam. ytd
bu serfsizlik 1.52 al sonra dön 1.49 ver
böyle adilik olursa kim alacak bu hısseyı
bugun bir karın ağrısı var bakalım ne olacak
karnı ağrıyorsa ya altına yapar ya üstümüze bizde şans ne arar... iyi olur inşallah. ytd
bıktırma ve usandırma psikolojisi uyguluyorlar
1.48 ile 1.52 arasında sıkışıp kaldı
bıktık usandık artık. ytd