6 b lotunu temizledim ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
6 b lotunu temizledim ytdr
Benim değil.hem o fiyata veremem ki:))
Ayrıca asızu da ve tukaşta azda olsa zararda olmasam destek bile olurdum:((
Bilgehan Joın gitti bilgin varmı acaba bir sıkıntı mı var
http://fs5.directupload.net/images/170809/zv4aydae.jpg
yabancı borsalarda tatsız.
BİLGEHAN müsaitsen bakarmısın bağlantıya yoksa bizi mi attın sistemden :wave:
satan ky
alan ise ziraat (alımların %85 i ona ait)
Bilgehan ın paylaşımında bir sorun oluştu sanırım ekran paylaşacak arkadaş varmı
1 ay da 5-6 olcak diyen uzman analizci borsaci arkadas , keske lafta kalmasa kagida destek ciksa alim yaparak . biz de ky' lar olarak yine 3.00 lari gorelim moralimiz yerine gelsin bu hafta ..
Elektirik kesintisi. Yarın paylaşım artık nasipse
ben şu zamana kadar yapılmayan ama yapılması gereken 2şeyi söyleyeyim.
1) eğer 2,90-2,,80 arasına kalın lotları alan bizim forumdan arkadaşlarsa yazmasınlar boşu boşuna silsinler emirlerini kimse satmaz satamaz.. yada 2,80e kadar çeksinler..
2) sürekli elinizi belli etmeye gerek yok şurayı ben aldım şu kadar lotu koydum bunu yaptım falan demeye gerek yok.. burayı spek okuduğu kadar günlük al satçı da okumakta..o 3,35 hareketi işte Al-satçıya yaradı kısacası..
Gün mermiyi boşa harcama zamanı değil çakallara karşı birleşme zamanıdır. Şuan mermiler sadece boşa harcanıyor.
bunu başarabilirsek zaten kağıt hakkettiği yere gelir..
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Çok haklısın doğru söyledin ytdr
Arkadaşlar 2015 yılından beri ozbalin yuzde 51 Erciyas holdingin burda birleşme Erciyas boru ve ozbalin birleşme onayı sonuçta Erciyas boruda ozbal borunun sahibide Erciyas holdingin ytdr
arkadaşlar özbal için whatsapp grubu kurdum , dahil olmak isteyen arkadaşlar varsa telefon numaralarınızı pm atınız
Mesaj gönderdim eklersen sevinirim
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilancoyu atlatmıs olması iyidir tek elden toplanıyor gibi görünüm var zamanın kelebek mobılyasına benzıyor dogusla bırlesme öncesi kağıt bitikdi şimdiki durumu ortada
9 Ağustos Çarşamba hayırlı işler...
Dün Özbal ( Erciyasın ) bilançosu gelmiş..
Kümülatif halde borçları ile Özbalı alan Erciyas 2017/6 bilançoda kredi borçları artmış,ciro düşmüş.Stok artmış..
18 aylık geçen sürede ben öyle inanıyorum ki Özbal Borsaya kote olmasa idi Borçlar sıfırlanıp yüksek kar eden şirket olmuş du..
Bu da Erciyasın ayıbı değil uyanıklığı herhalde..
Birleşme onaylandıktan sonra Erciyas (Düzce) ile aynen öyle olacak...
Burada sürekli alım yaptığını söyleyen arkadaşlar dan 24.Ağustos da genel kurula katılacak olan varmıdır..
Biz KY hakkını koruma adına....Bekliyoruz...
Ek 7192
2017/6 BİLANÇO
üstün körü bir bakayım dedim bilançoya bir anlam ifade eder mi bilmem
pm derken ben zeytin e cebimi mesaj attım. bu şekilde olmayacak mı..
Tüm arkadaşlar kenara çekildi alımlar iyi ama pasifte bekliyoruz hep beraber satan kendi bilir haydi hayırlısı 3,00 üzeri kapatırsa arkadaşlar gerisi önemli değil düşüş trendine girmemek için :)
https://www.kap.org.tr/tr/BildirimPdf/620683
Genel kurul Mersinde 23/08/2017 ye kadar pay sahibi olanlar katılacak diyor umarım yakınlarda olup katılmak isteyen vardır ama gitmedin arayıp belirli bir oran varmı diye sormak ve nasıl ispatlanması gerekli öğrenmek gerek yoksa kapıdan dönmesin arkadaşlar
Bakıyorum yeni arkadaşlar katılmış aramıza cümleten hoşgeldiniz ayağınız uğurlu gelir umarım bizim müdayimler kayıp nerdesiniz arkadaşlar :halay:
mesajı tekrar attım. umarım hayırlı olur..
Drc ve Sancaktar görevlerini yapıp çekildiler sanırım bari 3,00 kadar temizleselerdi ve artı kapatsa idi sabah ki alımlar bizi artıya taşımıştı gerisi gelmedi :yahoo:
Yasak geleli en kötü ikinci seans hacimi herkes yoğurdu üflüyor yiyen yok bakalım
daha gecen gün 3,35 görmüştü 2,88 e dek düşüş yaşadı tüm olumsuzluklar fiyatlandıysa neden + geçiş olmasın o kadarda kötü bi kağıt sayılmaz
valla bence fazlasını bile yaptılar.. ben onların yerine olsam bu kadar parayı sokmazdım.. tahtayı tutacaz diye diğer kağıtları kaçırdılar. hele doktor geçen kozam var demişti. koza o zaman 5,20 civarında idi şimdi 6,44 .. yerinde olmak istemem doktorun. çok kötü sıkıştırdılar..
Erciyas'ın 2017 6 aylık bilançosu nasıl acaba bilen var mı
Kardeş 2,85 -2,90 arası pasifte bekliyorum nezaman aktif alıma geçsek hemen yüksekten lotları yığıyor bakalım 2-85-2,90 arası versin alalım acelemiz yok hareketi spek çekerse destek var iyi olacak ins sıkmayın canınızı asla ytd
En az eksi yüzde 5 mi vardı bugün ?
Bu bataklık dediğin hissede biraz satış yap da alalım Taha kardeş
SPK tedbiri altındayken ne bekliyorsunuz anlamadım, tedbir devam ederken ONAY gelse üzülürdüm şahsen..
Eylül ayında çok volatil hareketler olabilir. Biraz daha sabır....