Bu arada iki üç gündür bir sürü nur topu gibi gapımız oldu 😀
Printable View
Bu arada iki üç gündür bir sürü nur topu gibi gapımız oldu 😀
Hissenin yükseleceğine emindim ama son bir ayda %82 yükselmesinide beklemiyordum Allah var. Bu kadar hızlı gidince acaba dedim bir haber mi gelecek. Beklediğim haber sayın gökhan bozkurt un önceki açıklamalarında mevcut. Şunuda söyleyim bu aralar olabildiğince az yazıyorum nedenide üçbeş kendini bilmez “TAHTAYA SİZİN GAZINIZLA GİRDİK ELİMİZE VERDİNİZ” demesin diye,,,
Son olarak sayın kentuf youtube videonuzu izledim emeğinize sağlık güzel olmuş.
Herşey olacağına varır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Takta da hisseler el değiştirdi ve değiştirmeye devam edecek gibi... bundan sonra ekrandan kaldırdım bu minnoşu....koltuğumun altında kalan mallara sıkı sıkı sarılarak tribünde kabak çekirdeğimi çintleyeceğim...
Haaa bu arada havadan sudan sohbete katılırım....takip yok.... taa ki 112 olana kadar. 112 de iyi haa..acil servis gibi...:) Tabi Ya.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
Planlayıp Hedeflediğim işlerim için 21,02......36,44 aralığında 20bine yakın mal çıktım....bu ne demek benim için biliyormusunuz...!!? bundan sonra kalanları üste para versem de satsam yine zarar etmem demek. yani maliyet 0 (Yazı ile SIFIR)
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
Gökhan Bozkurt' un yazılarını bulamadım... Herhangi bir nick kullanıyor mu?
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
erdem kardeş yazmayayım diyorum yine yazıyorum..:) gökhan bokurt nuhun ceosu.. 6 ekimde dedikleri linkte mevcut. zaten bilinen şeyleri tekrarladı. hepsi bu.
https://www.bugunkocaeli.com.tr/habe...a-geride-kaldi
Durun yahu daha birşey olduğu yok, beklediğimiz dip fiyat aralığına daha yeni geliyor, biraz hızlı oldu ama olması gerekende buydu, şirketin rasyoları ortada.
Ne demiştim millet uyanmaya başladığında X2 X3 yapmış olacak, şimdi millet uyanmaya başladı, kimseye ucuz mal yok artık. Bu arada Konya PDD si 10 lara gelmiş, biz daha yeni 3 lerdeyiz, diğer hisselerin geldiği yerlere bakılırsa burada kimsenin kimseye gaz verdiği falan yok bence, herkes araştırıp inceleyip öyle yatırım yapsın. Ha 50 liraların üstünde bende pek yazmam, 6-15 aralığındayken 3-5 arkadaş takılıyorduk, şimdi doğal olarak forum kalabalıklaşıyor, vebal almak hoş olmaz tabi.
Teşekkür ederim....
YTD Yatırım Tavsiyesi Değildir....
Maşallah diyelim 🧿
Nazar etmeyelim dedik ama yine panik satışla devre kestirdiler, Konyanın düşüşü etkili oldu sanırım, oysa Konya ile kıyaslanması Nuha hakaret, Konya 3-4 kat değerinin üzerindeyken Nuh hala değerine gelemedi, neyse piyasa oyuncuları oyunlarını oynasın biz izlemeye devam edelim.
Devre kestiğinde aynı gün bir daha işlem yapılabiliyor mu ?
YTD Yatırım Tavsiyesi Değildir...
3 devre kestimmi bu kağıdı 15 gün brüte sokarsa mis gibi olur, zaten hacim yok tahtada robotların al satı mis gibi engellenir. Tahtacı aşağı devre kestin 2 tane daha becerdinmi git kimde kaç lot var say 15 gün işte.
2. devreyide kestik kaldı 1 tane daha hadi tahtacı başarırsın sen
İnşallah brute girmez ....
YTD Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Keşke brüte girse sen ne diyorsun hocam. Kağıt tavan serisi gidecekse brüte girmesi lazım yoksa böyle sigara parasına aldım sattım diyen zübüklerle , merillin yapı kredinin iki kademeye milyon lot alım satımıyla , a1 in açıklarıyla nereye gidecek.
1 devre daha kaldı inşallah onuda başarırsa tahtacı akşama brütteyiz.
Ben daha once böyle hareketleri hiç görmedim....
YTD Yatırım Tavsiyesi Değildir....
Şimdi mümkünse tavana çakıp 3. devreyi kestirirse spek ağama helal olsun.
Edit : Tabanda olur ağam sen yeter ki şu 3. devreyide kestir canımsın.
Sürekli zarar eden, hiçbir işe yaramayan bedelsiz beklentisinden başka hiçbir beklentisi olmayan, temettü falan dağıtmayan aşırı primli Konya yükselirken bizim bu durumda olmamız tamamen rezillik, sermaye piyasalarının geldiği durum, yeni gelen acemiler acı tecrübe yaşamadan öğrenemeyecekler.
İnvestinge bakın dün aldım bugün sigara parası çıktı diye sevinenler vardı sonrası ağlama duvarına döndü gene küfür eden edene.
Burada tahtacı ne yapsın, borsada yeni bil memkaç yüzbin yerli yatırımcı türedi, bu zübükler ne piyasa biliyor, ne bilanço nede başka birşey varsa yoksa tavan isterim tavan isterim tahtacıda gösteriyor böyle tavanı.
Bunun speğine bir iki gün önce laf ettim ama herif adam çıktı, bunlara böyle tepeden aldırıp dipten sattıracak bir daha nuh demeye tövbe ettirecek, yoksa spekte yanında yamuk insan istemez, bunlar sürekli al sat al sat tahtayı bozup duran dengesiz tipler.
Spek ağam bugn çok güzel iş çıkarıyor helal olsun.
Borsada beklenti, kar etmek şu bu bunların hiç bir anlamı yok..Borsa pozisyondur..Mal alınır ve atlayan olursa bu mallar verilir. Bu kadar..
Hiç bir ederi ve faaliyeti olmayan Klgyo, Katmer, Flap gibi kağıtlar 1 ayda %300-400 yaptı..Neden yaptı? Çünkü aylarca çok düşük seviyelerden milleti düşürdüler sonra yeni alıcı gelmedikçe sürdükçe sürdüler..
Nuhcm'de sabah tavan olacak diyen kekliklere 39 üstü çok güzel mal vermişler..39'dan 33'e düşüşün nedeni bu..
https://i.hizliresim.com/hN8Kj8.png
Teknik olarak da dün ve bu sabahki gaplar tertemiz kapanmışta oldu altta sadece 30,18 deki 1 tane gap kaldı.
Tahtada alan diğer alıcı değil ki ama alan ağa alıcı, diğer satan 16 bin diğer alan 10 bin bu şekilde hangi kekliğe malı kaptırdı ak yatırım. Epi topu kaktırdığı 10 bin lot diğer alıcıya kalan ziraat ve hsbc ki ordakiler de sanmam ki KY değildir.
Şu tabloda diğer alıcı %35-40 larda olsaydı şuan zaten tabandı bu kağıt.
Ziraat-İş ky'nın yuvalandığı aracı kurumlar..45 bin lot onlara vermiş Ak...HSBC fiktif işlem..
Bu arada ben tüm takası koymadım sadece 39 üstünü koydum..Ak 85 bin lot satışta toplamda yani mal vermiş..
Şimdi ne olacak yazayım? Ak bu verdiklerini tekrar 33-34 arası tekrar yerine koyacak sonra yeniden yukarı yapıp alıcı arayacak..Yeni alıcı gelmezse 40 üstüne de atar..
Tüm günlük takas...
https://i.hizliresim.com/gpg6Yy.png
valla 39 dan sazan gibi atşayıp mal alan var ise onlarıda öpsünler bir zahmet.
Şu işlerin olmaması için misal alın bugün tahtada açıkçı a1 akbabası hemen tahtaya üşüşmüş bile, bizim bu tahtada brüte girmemiz şart. Brüt geldim mi robottu, günlük aldım sattım sigara param çıktıydı , açıkçı akbaba a1 di alayı yok olur gider. Adam gibi tahtacıyla yatırımcı başbaşa kalır.
Biz burada aylardır yazıyoruz, ihtacatta rekorlar kıran şirket iyi analiz edildiğinde bu döviz kuruyla 30 lira altı bedava, olması gereken fiyat bandı en az 40-50 ler, tabi bedava iken almayıp 39 lardan atlayanlar panik yapabilir ama bekleseler yine zarar etmezler, tabi Konya gibi tahtalarda durum farklı, yıllarca zararda bekleyecek belki bugün kar ettiğini sananlar ama yapacak birşey yok.
hocam brüt olayı olmaz...
yeni açıklanan pay pazarlarına göre alt pazar grubu hisseleri sürekli bürüt takas da..diğerlerinde (Ana ve Yıldız) bürüt yok...bunun bürüte düşmesi için alt pazara inmesi lazım..onunda şartları var....bu imkansız alt gruba inmez.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.
SPK ceza kesemiyor mu yahu. Günlük 3 devre kestimmi yada tavan taban yaptımı akşamına döşüyor 15 günlük brüt takas cezasını.
Ben cezadan bahsediyorum grupdan değil ki. Bugünkü 2 kere devre kesme işi bilinçli yapılmışsa bir tane daha yapıp akşamına cezayı yer spekte tertemiz kimde ne var teker teker sayar lotları.
Ege end, borusan yatırım, federal mogul daha bir çok örnek var ralli yapıp dipten x3 x5 yapan ama brüte girmeden hiçbiri gitmedi gidemezde. Eğer gerçekten ralli olacaksa brüt takas şart yoksa spek robottu, zirzop küçüklerdi , hele ki açıkçı a1 akbabasıyla uğraşamıyor.
Giden tahtalarda hele ki a1 milyon lotluk açık yapıyor hemde ceza yemesine rağmen bu pisliği yapıyor. Adamlar bugün esen elektrikde en büyük satıcı şirket daha yeni halka arz olmuş hangi malı satıyorsun desen bütün dertleri giden tahtaları bozmak. Spek ağam işini bilir 3 devre kestimi SPK döşer cezayı inşallah.
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46512
yukarda ayrıntılı hepsi yazıyor.
Bir sonraki kazanç tarihi 11/11/2020 demesi ne anlama geliyor bilgi lütfen
Faizin artmaması genel olarak döviz sıkıntısından dolayı borsa için olumsuz bizim gibi ihracatçılar için olumlu, kısa sürede toparlar yola devam ederiz.