İnşallah hepimiz için bir dert ve sıkıntı olmaz da, sonuna kadar burada beraber dostluklarımız pekişir, tüm katılımcılar için söylüyorum.
Printable View
Evet. Daha sonrasında Doğtaş da güzel bir sinerji oluşturmuştuk.
Senet 2,50 idi 3 ay sonra 4,50 den satma şansına eriştik. Fiyat ve hedefim manasında benzerlik kuruyorum bazen :)
Yatırım doğru olsun yeter ki. Kazanç gelecektir.
Bu arada Lütfi bey iyidir. Tek sıkıntı kronda bu ara haber verilmemesi. ABD kapalı kutu.
Neyse konuyu dağıtmayalım. Konumuz silver:)
Geliştirdiğim bir Rasyo (oran) analizi var. Finans literatüründe; Likidite oranları (4) tane bulunuyor, bu (5.) si. Hisse: 3.00 liraya geldiğinde bahsedeceğim inşallah.
Aynı zamanda bu 5.analiz, bizim 5 Lira hedefimize de yakışıyor. Çalışma; hisseye özel değil, geneli kapsıyor. Bu analizde SİLVER-CAN sınıfı geçiyor.
Pastasi olan rica edebilrmiyim
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sirketimizin borcu sürekli azalıyor ve kalan borç sayilmaz
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün kapanışa 5 sn kala 37 leri ve kapanıştada 38 leri Ziraat kaldırdı , Acaba mehmet çelebi sattığı malları gerimi alıyor :)
Dün de 124 bin lotu 2.65 ort ile aldı , garantinin dün açılışta 2.65 r koyduğu 100 bin ilk takozu ziraat almıştı.
Acaba Mec e kazık mi atmaya kalktilar? Anlaşmalı ve kademeli malını aliriz deyip iyi giderken aşağı mi bastılar acaba? Yoksa Mec olayı patronun tezgahı mi? Yani finans ihtiyacını hisse satarak karşılama pesindeler mi? Sonrada yıllarca yatır alttan al
avanelerın mal sattığını forumdaki ılk yazılarımda belırt mıştım ve ıkrar da geldı zaten
bu da son yazım olsun yukarı çıkınca goruşuruz
avaneler daha fazla duşuremeyeceklerını anladıkları ıcın kagıd almaya başladılar
ama avaneler sattıklarını soyleyemedıklerı gıbı aldıklarını da söylemezler,,
yatırım tavsıyesı degıldır
Bencede
https://hizliresim.com/Z9EXMo
Yarın trend çizgisinden dönmesi muhtemel...
İZCİ
Abi ne çabuk gittin öyle , bende seni UV'ci sanmıştım
kitapci0
Sorma üstad ekran başında sürekli sattığım hisslerin arkasından dövündüğümden ,çokta kalıcı olmadığımı çıkarabilirdin aslında
İZCİ
Abi böyle kazanamasın sabırlı olman lazım
Kitapci0
kazanamyorum zaten , onun için son bir yıldır inat ettiğim ve toplanma işleminin tamamlanmış olduğunu düşündüğüm eski aşkıma gittim , ona çok emek verdim ,sonunu görmek istedim, ŞİMDİLİK kalın sağlıcakla demiştim korsan nickimle,ilerde gene yolumuzun kesişeceğini düşünüyorum
İZCİ
ne diyeyim abi hep beraber bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete, Allah (c c) sonumuzu hayreylesin inşallah ytd.
Günaydın,
Yaklaşık 240 milyon ciro beklediğimiz Silverimizin piyasa değeri 85 milyon.
2018 de 350 den fazla ciro beklediğimiz Silverimizin piyasa değeri 85 milyon.
Yani....Yersen...
SİLVER-CAN BİRLEŞMENİN 2018 YILINA FAYDASI
YILLIK TASARRUFLAR: (ANKASTRE VE GÜMÜŞ MAK.)
1-Personel tasarrufu, en az:1 Milyon TL
2-Yöneticiye ve idareciye maaş verilmeyecek, en az: 1 Milyon TL
3-İaşe giderleri ortadan kalkacak, en az: 1 Milyon TL
4-Vergi yükümlülüğü, maktu ve nispi aidatlar, en az 1 Milyon TL
5-Depolama, kira, nakliye vs. lojistik giderleri en az 1 Milyon TL
TOPLAM: 5 MİLYON TL
Not: Nereye el atsak 5 (beş) rakamı çıkıyor, hayırdır inşallah.
SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ
SORU:
-2018 yılında ne kadar kar bekliyorsunuz abi.
CEVAP:
-2018 yılı: 25 Milyon TL Net kar. (inşallah)
bugünde sıkıntı çekicez heralde.
Hiç izlemesek daha iyi.
Son alımları yapmasaydım iyiydi.
Ortalama 2,44 e beklemedeyim.
Saygılar.
Günaydın
Tahta çok güçlü gibi duruyor ama
Buralarda biraz oyalansa ve mal topla sa fena olmaz gibi
Ytd
Sn kuzey’s;
Hatırlarsanız doğraş kelebekte aynı yüksek ciro artışı 500 milyonu bulan cirolar görmüştük ancak orada yüksek borç malum ona rağmen 4,5 tl ye kadar yükseliş gördük piyasa değeri olarak 900 milyon...sılver’ın borcu hemen hemen yok gibi kesinlikle ederine gelecektir kanısındayım...
Anladık ne ciroymus sayfalarca ciro biraz rahat bırakın sayfayı .teknik islesin lütfen .kağıt beklenti dışı kar ve zararlarda tepki gösterir .Sizin ve benim bildiğim ciroyu kim fiyatlar?pasta derinlik lazım buraya fiyat değil!Sasa da da bntas ta beradada öyleydi.lutfen biltirmayin insanı tskler
Bugünün alan satanlarını paylaşabilecek ortak var mıdır?
Ayni fikirdeyim.Grafiğe baktığımızda tepeden sert düşüşler en fazla 3 gün sürmüş akabinde 4-5 gunluk dinlenme ve kuvvetli dönüş mumu ve yükseliş trendi başlamış.Alt trend desteği 2.33 de
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hemen hemen herkes iyi bilanço bekliyor..
ters köşe yapıp beklenildiği kadar olumlu bilanço açıklanmayabilir mi?
baskı hala neden devam ediyor?
sanki otobüste ayakta bile yer kalmamış tabiri caizse.. çok fazla yatırımcı var gibi..
valla ben koltuğumu kaptım bekliyorum zaman önemli değil :oleyo:
Bu genel kanıya katılmıyorum.
Tahtada para dönmesi tahtaya ilgi olması kötü birşey değil.
Aksine çok iyi bir şey bence.
Öte yandan spekülasyon yapılan gerçekte etmeyecek ulaşan rakamlara ulaşan tahtalarda bu tez geçerli olabilir. Orası zaten kumar tahtasıdır.
Yine karel de ki krontdaki gereldeki KY miktarı bellidir. Nerden nereye gittikleride bellidir.
Dolayısıyla sağlam temelli geleceği iyi tahtalarda çok yatırımcı tahtaya bereket katar.
Yine Silverda hala ciddi bir ilgi olduğu söylenemez. Piyasa tam anlamıyla bu tahtayı keşfetmedi. Keşfedince çok daha farklı olacaktır zaten..
Patronun yada patronların şu olan bitenle bir alakaları yoksa , kap yada başka kanallardan bir haber paylaşmaları gerekir diye düşünüyorum.
Sembolikte olsa hisse alımı gibi.
Yok zaten kontrolllerinde yada haberdar oldukları bir durumsa , .......
Ytd
Varsa bu tip oyunları bilmemiz mümkün değil malesef.
Dediklerinizin hepsi mümkün.
Vergi dairesi beyannamesinin süresi 19 olmasına rağmen ve seans sonunda verme şansları var iken her ikisi de yapılmayıp yatırımcıya korku verildi.
Büyük küçük tüm yatırımcılar sattı.
Bu bir silkeleme harekatımıydı yoksa böyle bir tepki beklenmiyormuydu bilemem. Ama yapılan çok yanlış bir hareketti.
Önümüze baktığımızda; 2017 SPK bilançosu ve 2018 de artmasını beklediğimiz satışlar ve karlılıklar var.
Bu beklentilere inanıyorum. İnanmaya da devam edeceğim.
Sevgiler..
Sayın rain Merrill i gordunmu neler yapmış!Pasta yine bozuk ort yapan küçük yatırımcı var .Yabancı cikisi varmi acaba bilginiz gorunen vs.tskler 2.30 altı mide bulandırır