2021 yılı bitti.2020 yılının hesaplarının ibra edildiği genel kurul kararı bile henüz alınamadı.giden yönetim bunlardan daha becerikliydi.yazıklar olsun bunların eline kalan şirket moku yemiştir.yıl bitti yıl
Printable View
2021 yılı bitti.2020 yılının hesaplarının ibra edildiği genel kurul kararı bile henüz alınamadı.giden yönetim bunlardan daha becerikliydi.yazıklar olsun bunların eline kalan şirket moku yemiştir.yıl bitti yıl
Batısöke borç batağnda kısa zamanda % 35 prim yaptı. Bizimki ise aşağılarda maden arıyor galiba.
Batıçim ve BatıSöke Genel Müdürü Necip Terzibaşıoğlu görevinden ayrıldı
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
Genel Müdürümüz Sn. Necip Terzibaşıoğlu şirketimizden ayrılmıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/963800
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/963800
Hayırlısı olsun...Güle güle büyük çınar....emeği için teşekkürler...
iyi döktü milleti :)
Benim bu hissede beklentim fazlasıyla mevcut.Sırf bornovada bulunan fabrika arazisi yaklaşık 680 dönüm.buranın sökeye taşınıp konut projesi yapılması hisseye en az 70-80 tl katkı yapar.bu er veya geç yapılacak.yılsonuna kadar yeniden değerlendirme yapıldığında şirketin gerçek değeri ortaya çıkacaktır.Dayanın beyler.bu fiyatlar arsa parası bile değil.YTD
1.618 düşüş fibosundan (11.06) döndürmüşler ve iyi bir çıkış yapmış.. buralarda biraz oyalanıp kısadaki yükselişin dip oluşumu tamamlanır ise gelebilirim..
haftalık, aylık görüntü fena değil..
https://i.resm.im/Z7ms4Lv.JPG
Batıçim ; 2020'de Ş 54.179.894,71 ihracat yapmış.(2019'da Ş 23.246.685,40) fark %%133,1 .
Çimento Cam Seramik ve Toprak Ürünleri sektöründe 10'uncu
https://www.tim.org.tr/tr/raporlar-i...-dosyalar-2020
-------------------
Yapılacak belli vakit daralıyor...ne yapacaksanız...bir an önce yapın derim...
yoksa o konjektörü yakalayamazsınız...önümüz karanlık....(%4)+kömür!!!+kur!!!
şifreler üç kelimede gizli...
Bizden son kez daha uyaralım da....
ytd.
Saygılar....
bundan bi mok olmaz.şrefsizlerin niyeti belli.sanko kayseri çimentoyu aldığına göre batıçimdeki hissereini de bu çiftay inşaata satacak belli.o nedenle çiftay inşaat hissyi baskılamakta haklı.yoksa 20 liraya giderse hisseleri 20 den almak durumunda kalacak.ne zaman sanko elindeki hisseleri bu yeni patrona satarsa ben bu hisseyi o zaman alacağım.vedalaştım yeter gari.uyuz ettti.yoluma alkimde devam edeceğim
ÇİFTAY baskılıyorsa SANKO da yukarı çekmek için elinden geleni pek ala yapabilir.Zaten böyle bir devirde çağrı zorunluluğu ortaya çıkacaktır...
Şu bir gerçek hisseleri devreden küçük ortaklar yönetimdeki istediğini aldı.
Yönetimde kalan eski ortaklar yönetime devan...istediğini aldı...
Çiftay şirketi satın alaarak yönetimi ve büyük çoğunluğu ..istediğini aldı...
peki SANKO ne aldı???istediğini alabildi mi 700.000.-lot mal satı...o kadar...????
Genel kurul 26/10/2021 de gidersem izlenimleri mi yazarım...
ytd.
Saygılar...
Ne genel kurulmus :)
İzmirliler ile Çiftay arasında çekişme var ....
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/972631
Günaydın,
2020 yılının genel kurulu henüz tamamlanmadı.yarım kaldı...onu kastetmiştim...
Tutanaklara bakarsanız..bakmışsınızdır....bir tepişme olduğu belli...
Eğer uzlaşamazlarsa...1-2 mahkemelik konu çıkacak sanki....
En iyisi yap çağrıyı....devam etmek isteyen etsin...ayrılmak isteyen ayrılsın...
Alırken verdikleri kadar veren , bir o kadarı daha verir...
*A grubu hisselerin geçerliğini , etkinliğini azaltabilirler mi?(garanti bankası örneği!!!!)
ytd.
Saygılar....
https://i.hizliresim.com/7g5jwpl.jpg
Günaydın,
Her şey burada yazıyor.....
Bence sıra madde 27 yeliyor....
Sadece bir senaryo...
ytd
Saygılar....
Bu mu ?
''Madde: - 27-
Bu Esas Mukavele’nin 7. (Yedinci) (İdare Meclisi üye sayısını belirten 1. paragrafı hariç), 8.
(Sekizinci), 9. (Dokuzuncu), 10. (Onuncu), 15. (Onbeşinci), 18. (Onsekizinci), 19.
(Ondokuzuncu), 24. (Yirmidördüncü), 25. (Yirmibeşinci), 27. (Yirmiyedinci), maddelerinin tadil
edilebilmesi, şirket’in feshine karar verilebilmesi, Esas Mukavele’nin 6. (Altıncı) maddesinde
yazılı adetten daha fazla A Grubu hamiline veya yeni A Grubu nama muharrer hisse çıkarılarak
şirket sermayesinin artırılabilmesi, A Grubu hamiline muharrer hisselerin nev’ilerinin, grubunun
veya adetlerinin değiştirilebilmesi, çıkarılmış veya bundan böyle çıkarılacak B Grubu hamiline
veya nama muharrer hisselerin veya diğer herhangi bir gruba ait nama veya hamiline muharrer
hissenin A Grubu hisseye dönüştürülebilmesi veya A Grubu nama veya hamiline hisseler ile
değiştirilebilmesi için Genel Kurul’dan istihsal edilecek kararlarda A Grubu hamiline muharrer
hisse sahibi hissedarların an az ¾ (dörtte üçü)’nün olumlu oyu şarttır.
(T.T.K. 389.maddesi hükmü saklıdır.)
Esas Mukavele’nin değiştirilebilmesi için önceden Sermaye Piyasası Kurulu ile Sanayi ve Ticaret
Bakanlığı’ndan izin alınır. Esas Mukavele değişiklikleri Ticaret Sicili’ne tescil ve Türkiye Ticaret
Sicili Gazetesi’nde ilan edilir. ''
daha çok oyunlar göreceğiz...Bu iş kadar kolay değil...
Diğer A GRUBU hisseler kimde???
Anladığı kadarı ile çağrı zorunluluğuna sürükleyip...Ünal ailesi de bu işten çıkmak istiyor....
Zaten yeni yatırım şirket kurmuşlar....
Biraz gurur yapıyorlar....Ama iş Ticaret....
ÇİFTAY olarak ta yapın bir çağrı herkes rahatlasın....alan alsın, satan satsın...
ytd.
Sayılar
Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş
tarafından gönderilen 09 11 2021 tarih YKY/2021-4053 sayılı yazıya istinaden hissedarımız
Feyyaz Ünal' ın e-Yatırımcı uygulaması üzerinden şirketimiz Batıçim Batı
Anadolu Çimento Sanayii A.Ş.' nin imtiyazlı genel kurul kararları ile olağan
genel kurul kararlarının bazı maddelerinin iptali ile ilgili dava açtığı öğrenilmiştir. Konu ile ilgili
şirkete dava açılan mahkemeden herhangi bir tebligat gelmemiştir. Mahkemeden
dava ile ilgili tebligat gelmesi halinde ayrıca açıklama yapılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur
Zorunlu çağrı yolu gözüktü diyebilirmiyiz???
ytd.
Saygılar...
Burada ki küçük yatırımcılara tavsiyem....spk' ya iki satır yazı yazmaları....
Geçmişte de hep kendi aralarında özel emirle işlem yapıldığını,
Eğer borsada işlem görmek istemiyorlarsa hisse geri alımın yapılması....
Küçük yatırımcının mağdur edildiğini...
Azınlık haklarının asla korunmadığını...dilekçe ile verebilirsiniz...
Biz den söylemesi....
Herkese bol kazançlar.....
Bu arada forumu çalı arkasından izleyenler var:) 6 kişi
ytd.
Saygılar...
Batıçim’de kavga yok üretim artışı var!â€
Batıçim Yönetim Kurulu Başkanı Sabit Aydın, hissedarlar arasında ‘büyük kavga’ olduğu yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Aydın, “Üstelik personel değişikliği ve hiçbir ilave yatırım yapmadan üretimi son 3 ayda rekor seviyelere taşıdık†dedi.
“Batıçim’de kavga yok üretim artışı var!â€
13.11.2021
ABONE OL
Ege Bölgesi'nin en önemli sanayi kuruluşlarından Batı Anadolu Çimento'nun (Batıçim) yüzde 30 hissesini alan Çiftay Grubu, çalışmalara hızlı başladı. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Batıçim Yönetim Kurulu Başkanı Sabit Aydın, geçtiğimiz günlerdeki genel kurulla ilgili Batıçim hissedarları içinde 'büyük kavga' olduğu yönündeki söylemlerin doğru olmadığını söyledi. Kendilerinin tamamen üretime ve yatırıma odaklandığını vurgulayan Aydın, personel değişikliği ve hiçbir ilave yatırım yapılmaksızın, Batı Anadolu Grubu nezdindeki klinker üretim miktarının son 3 ayda rekor seviyelere ulaştığını açıkladı.
RAKAMLAR ORTADA
Toplantıya Aydın'ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Gülant Candaş ve bazı icra kurulu üyeleri katıldı. Kuruluşun, Batısöke çimento fabrikası, Aliağa Batıliman işletmesi ve Batıenerji yatırımlarıyla bölgenin en gözde markalarından biri olduğunu belirten Aydın, "İzmir ve çevresi, sanayi yatırımları açısından çok büyük bir potansiyel barındırıyor" diye konuştu. Buluşmada şirket genel kurulunda ortaklar arasında yer alan Ünal Ailesi'nden gelen itirazlar ve bu aileden Feyyaz Ünal'ın satışın ardından göreve gelen 7 yönetim kurulu üyesinin yetki ve görevlerinin durdurulmasına ve şirkete kayyum atanması için açtığı dava konusunda da sorular yanıtlandı. Aydın, "Resmi olarak bir insanın bir şirketteki yetkisine ve kartvizitine, şirketteki büyük kavgaya sebebiyet verebilecek bir orana sahip olup olmadığına bakmak lazım ki 'büyük kavga' diye yazılabilsin. Böyle bir şey kesinlikle yok. Batıçim'in 3 aydaki rakamları burada bir aile kavgasının olmadığını çok net gösteriyor" dedi.
HİSSESİ YÜZDE 1 ORANINDA
Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Çağdaş Selvi de, hukuki süreç ile ilgili bilgi vererek, "Şu an dava açan sadece Feyyaz Ünal. Kendisinin hissesi yüzde 1 oranında. Bu büyük kavgaya sebebiyet verir mi? Bize göre vermez. Haklı olduğumuz zaten sürecin sonunda anlaşılacak" dedi. Feyyaz Ünal'ın genel kurulda iddia ettiği gibi yeni yönetimin tamamen Çiftay Grubu'nun önerdiği isimlerden oluşması halinde çağrı yükümlülüğü doğması gerektiği yönündeki iddiasını da değerlendiren Selvi, şunları söyledi: "Zorunlu çağrı dediğiniz şey, biz yüzde 51 hisseyi almış olsaydık veya A grubunda imtiyazlı paylarımız yarıdan fazla olsaydı olurdu. Biz azınlık hisseyi satın aldık."
ERHAN GÜLENÇ
“Batıçim’de kavga yok üretim artışı var!â€
Batıçim Yönetim Kurulu Başkanı Sabit Aydın, hissedarlar arasında ‘büyük kavga’ olduğu yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Aydın, “Üstelik personel değişikliği ve hiçbir ilave yatırım yapmadan üretimi son 3 ayda rekor seviyelere taşıdık†dedi.
Ege Bölgesi'nin en önemli sanayi kuruluşlarından Batı Anadolu Çimento'nun (Batıçim) yüzde 30 hissesini alan Çiftay Grubu, çalışmalara hızlı başladı. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Batıçim Yönetim Kurulu Başkanı Sabit Aydın, geçtiğimiz günlerdeki genel kurulla ilgili Batıçim hissedarları içinde 'büyük kavga' olduğu yönündeki söylemlerin doğru olmadığını söyledi. Kendilerinin tamamen üretime ve yatırıma odaklandığını vurgulayan Aydın, personel değişikliği ve hiçbir ilave yatırım yapılmaksızın, Batı Anadolu Grubu nezdindeki klinker üretim miktarının son 3 ayda rekor seviyelere ulaştığını açıkladı.
RAKAMLAR ORTADA
Toplantıya Aydın'ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Gülant Candaş ve bazı icra kurulu üyeleri katıldı. Kuruluşun, Batısöke çimento fabrikası, Aliağa Batıliman işletmesi ve Batıenerji yatırımlarıyla bölgenin en gözde markalarından biri olduğunu belirten Aydın, "İzmir ve çevresi, sanayi yatırımları açısından çok büyük bir potansiyel barındırıyor" diye konuştu. Buluşmada şirket genel kurulunda ortaklar arasında yer alan Ünal Ailesi'nden gelen itirazlar ve bu aileden Feyyaz Ünal'ın satışın ardından göreve gelen 7 yönetim kurulu üyesinin yetki ve görevlerinin durdurulmasına ve şirkete kayyum atanması için açtığı dava konusunda da sorular yanıtlandı. Aydın, "Resmi olarak bir insanın bir şirketteki yetkisine ve kartvizitine, şirketteki büyük kavgaya sebebiyet verebilecek bir orana sahip olup olmadığına bakmak lazım ki 'büyük kavga' diye yazılabilsin. Böyle bir şey kesinlikle yok. Batıçim'in 3 aydaki rakamları burada bir aile kavgasının olmadığını çok net gösteriyor" dedi.
HİSSESİ YÜZDE 1 ORANINDA
Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Çağdaş Selvi de, hukuki süreç ile ilgili bilgi vererek, "Şu an dava açan sadece Feyyaz Ünal. Kendisinin hissesi yüzde 1 oranında. Bu büyük kavgaya sebebiyet verir mi? Bize göre vermez. Haklı olduğumuz zaten sürecin sonunda anlaşılacak" dedi. Feyyaz Ünal'ın genel kurulda iddia ettiği gibi yeni yönetimin tamamen Çiftay Grubu'nun önerdiği isimlerden oluşması halinde çağrı yükümlülüğü doğması gerektiği yönündeki iddiasını da değerlendiren Selvi, şunları söyledi: "Zorunlu çağrı dediğiniz şey, biz yüzde 51 hisseyi almış olsaydık veya A grubunda imtiyazlı paylarımız yarıdan fazla olsaydı olurdu. Biz azınlık hisseyi satın aldık."
DURUŞMA 24 KASIM'DA
ŞİRKET hissedarı Feyyaz Ünal, avukatı Orkun Gülaç aracılığıyla mahkemeye başvurmuştu. Başvuruda 26 Ekim 2021 tarihli kararların ve Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan kararın Türk Ticaret Kanunu'na aykırı olmasından ve hakkın kötüye kullanılması niteliğini taşıdığından iptal edilmesi, ataması onaylanan yeni 7 yönetim kurulu üyelerinin yetki ve görevlerinin durdurulması ve şirkete kayyum atanmasının istendiği öğrenildi. Davanın duruşması 5. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde 24 Kasım'da görülecek.
#BTCIM
Günaydın,
Öyle dedi ,şöyle dedi, o dedi bu dedi...Laf cambazlığı yapmaktansa...
yapın çağrınızı kim alıyor-kim satıyor...Kimin ne niyeti var çıksın ortaya....
GARANTİ BANKASI yapıyor çağrısını...
Bu gidişin sonu kayyum olabilir....
Taraflar şirkete zarar veriyor...
ytd.
Saygılar...
Zorunlu Pay Geri Alım
PAY TEBLİĞİ (VII-128.1)
ÜÇÜNCÜ BÖLÜM
Zorunlu Pay Alım Teklifine İlişkin Esaslar
Zorunlu pay alım teklifi
MADDE 11 – (Değişik: RG-16/10/2021-31630)
(1) Gönüllü olarak yapılan pay alım teklifi, blok veya münferit alımlar ya da diğer herhangi
bir yöntemle, tek başına veya birlikte hareket ettikleri kişilerle beraber, doğrudan veya dolaylı
olarak bir ortaklığın yönetim kontrolünü sağlayan paylarını veya oy haklarını iktisap edenler, söz
konusu payların veya oy haklarının iktisabının kamuya açıklandığı tarihte pay sahibi olan diğer
ortakların paylarını satın almak üzere pay alım teklifinde bulunmak zorundadır.
(2) Ortaklığın pay sahipliğinde herhangi bir değişiklik olmasa dahi, ortakların kendi
aralarında yapacakları özel yazılı anlaşmalarla yönetim kontrolünü ele geçirmeleri sonucunda da
pay alım teklifi zorunluluğu doğar.
(3) Zorunlu pay alım teklifinden yararlanabilecek pay sahipleri ve pay tutarlarının
belirlenmesinde;
a) Birinci fıkra kapsamında ortaklığın yönetim kontrolünü sağlayan payların veya oy
haklarının iktisabının kamuya açıklandığı tarih,
b) İkinci fıkra kapsamında ortaklığın yönetim kontrolünü ele geçirmeye ilişkin ortakların
kendi aralarında yaptıkları özel yazılı anlaşmanın kamuya açıklandığı tarih,
esas alınır.
(4) Hedef ortaklığın paylarının borsada işlem görmesi durumunda pay alım teklifine konu
edilebilecek pay tutarları, üçüncü fıkrada belirtilen tarih itibarıyla sahip olunan paylardan fiili pay
alım teklifi başlangıç tarihine kadar varsa yapılan satışların son giren ilk çıkar esasına göre ve gün
sonu net bakiyeler üzerinden düşülmesi suretiyle hesaplanır. Kamuya açıklama tarihi itibarıyla
ortaklıkta pay sahibi olanlar ile pay tutarlarının belirlenmesinde takasın tamamlanmasına
bakılmaksızın eşleşmiş emirler dikkate alınır. Pay alım teklifinde bulunulacak pay sahipleri ile pay
tutarlarını gösteren liste Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. tarafından bu maddedeki esaslar
çerçevesinde hazırlanarak fiili pay alım teklifi başlangıç tarihinden bir önceki iş günü yatırım
kuruluşuna verilir.
(5) Kurul, faaliyet konusu kamu hizmeti vermek üzere kamu kurum ve kuruluşları
tarafından süreli veya süresiz olarak imtiyaz verilen bir işi görmek olup da bu imtiyazı kaldırılan
veya 19/10/2005 tarihli ve 5411 sayılı Bankacılık Kanunu uyarınca faaliyet izni kaldırılan ya da
temettü hariç ortaklık hakları ile yönetim ve denetimi Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna
devredilen halka açık ortaklıkların pay sahiplerinin korunması amacıyla, imtiyazın geri alınmasına
veya 5411 sayılı Kanunun ilgili hükümlerinin uygulanmasına neden oldukları tespit edilen
yönetim kontrolüne sahip gerçek ve tüzel kişilere pay alım teklifi zorunluluğu getirebilir.
(6) Zorunlu pay alım teklifi hiçbir koşula bağlanamaz.
Yönetim kontrolü
MADDE 12 – (1) (Değişik: RG-16/10/2021-31630) Ortaklığın oy haklarının yüzde ellisinden
fazlasına tek başına veya birlikte hareket ettikleri kişilerle beraber, doğrudan veya dolaylı olarak
sahip olunması veya söz konusu orana bağlı olmaksızın yönetim kurulu üye sayısının salt
çoğunluğunu seçme veya genel kurulda söz konusu sayıdaki üyelikler için aday gösterme hakkını
veren imtiyazlı paylara sahip olunması, yönetim kontrolünün elde edilmesi olarak kabul
edilir. Ancak imtiyazlı payların mevcudiyeti nedeniyle yönetim kontrolünün elde edilemediği
hâller bu madde kapsamında değerlendirilmez.
(2) Birinci fıkradaki haller dışında, ortaklığın sermaye yapısı veya genel kurul toplantısında
oluşan fiili durum nedeniyle yönetim kurulu üye sayısının salt çoğunluğunun fiilen seçilebilir
olması yönetim kontrolünün ele geçirildiği anlamına gelmez.
(3) Halka açık ortaklığın gerçek ve/veya tüzel kişi ortaklarının yönetim kontrolüne sahip
olup olmadıklarının tespitinde, aşağıda belirtilen kişilerin söz konusu gerçek ve/veya tüzel kişi
ortaklar ile birlikte hareket ettikleri kabul edilir;
a) Gerçek ve/veya tüzel kişi ortakların yönetim kontrolüne sahip olduğu ortaklıklar,
b) Tüzel kişi ortakların yönetim kontrolünü elinde bulunduran gerçek ve/veya tüzel kişiler
ile bu kişilerin yönetim kontrolüne sahip olduğu ortaklıklar.
(4) (Ek: RG-16/10/2021-31630) Ana ortaklığın yönetim kontrolü ele geçirilmek suretiyle
hedef ortaklıkta yönetim kontrolünün dolaylı olarak elde edildiği durumlarda, ana ortaklığın ve
birlikte hareket ettiği kişilerin hedef ortaklıkta sahip olduğu tüm paylar birlikte değerlendirilir
https://www.dunya.com/sehirler/batic...-haberi-639913
Siz çalışmaya devam edin..işi sadece arsa yatırımı olarak görmeyelim...çarklar dönsün...sorun yok...üretim...satış artıkça
borçlar da azalacaktır.
Arada bir borsa tahtanıza da sahip çıkın...yoksa bu baskıları siz mi yapıyordunuz? zan altın da kalmayın derim.
Ytd.
Saygılar...
16.11.2021 tarihinde Kamu
Aydınlatma Platformunda yayınlanan Ortaklık Aleyhine Dava Açılması veya
Davaya İlişkin Gelişmeler başlıklı açıklamamıza istinaden, 24.11.2021 olarak
açıklamış olduğumuz davanın duruşma tarihinin, davayı görecek olan İzmir 5.Asliye
Ticaret Mahkemesince 19.01.2022 olarak değiştirildiği öğrenilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Ne numara çevirdiniz be.....
Günaydın,
Anlaşılan yeni yönetim ,tahta da hakimiyeti kuramadı....
Bu BATI daha aşağıya gelirse SÖKE tam topu dikecek...öz kaynak
iyice bitecek...7,3 milyon BATI hisse aktifte
o da eksi yazıyor....Zaten kur farkı SÖKE' yi bitirir....
Bir davada buradan gelmesin....demedi demeyin....oyun içinde oyun....
ytd.
Saygılar...
kimse kalmamış ...forumda....
çağrı yapılsa hisse verecek kimse yok....
ben varım .
sizde eskilerden son kalanlardansınız...kimse kalmamış...
tahtacı aynı mantıkla devam ediyor...6 tl den basa basa basa 1,5 TL getirmişti...
demek ondan sonra dökülen döküldü....
Yine aynı kafa ile devam ediyor...
Yeni Big boss patron 1,71 usd ye aldı.........şu an piyasada 1,09 usd....(12,50 kur ile) %58 iskonto ile bende varım....benim için sıkıntı yok...bedavadan biraz pahalıya veren olduktan sonra sorun yok....
çağrı gelirse ballı börek olur....sadece...
ama çekime söke hattına kaya bilir....yönetimsel sıkıntılar olacak gibi...bir ipte şuan 3 cambaz var...
ÜNAL AİLESİ, SANKO , ÇİFTAY....
şu an tahtayı baskılayan kim acaba??? yada buna izin veren????
ytd.
Saygılar...
Bu günkü GK ' da ÇİFTAY VE SANKO (ÇİMKO) birlikte hareket ettikleri tescillendi.....
oylardan net olarak anlaşılıyor...
Hayırlısı olsun....
e- artık bir ÇİFTAY kutlama alışı yapılır artık...
ytd.
Saygılar...
180 milyon dolar döviz borcu olan batıçımi hangi akılla alıyor bu millet anlamış değilim.dolar düşükken almanın bir mantığı olur da bu kurlarla yılsonu en az 700-800 milyon zarar yazar.yanlışım varsa söylesin her kimse