GARAN ; 9.38 gördü...
10.92 ENDEKS açısından büyük gösterge arkadaşlar... Geçerse devamı gelebilir çünkü...
Geçemezse de yataya devam...
Y.T.D.
Printable View
GARAN ; 9.38 gördü...
10.92 ENDEKS açısından büyük gösterge arkadaşlar... Geçerse devamı gelebilir çünkü...
Geçemezse de yataya devam...
Y.T.D.
Dun ne dedik ,CB konuşmasından sonra tarih tekerrür edermi dedik
Hocam ARDYZ için güncel dirençlerini yazabilirmisiniz?
Bu hafta endeks 1257 seviyesi güzel çalıştı.Bizde bu seviyeyi destek ve stop olarak kullanıp önümüze bakacağız...Son değerlendirmeyi hocamdan bekliyoruz..
Dostlar sayfaları epey ilerletik galiba .Düzeninizi bozdum biraz frene basmam gerekiyor.
Hocam MNDRS rampaya yanaşıyor gibi nedersiniz...
VKGYO 3,83 ten satıp 3,76 dan yerine koydum .azıcıkta lotlar çoğalsın dedik.belirtiğiniz ara direnç 3,85 ten döndü TEBRİK ediyorum sizleri hocam.
Adem hocam (OSGYO) fena değiller.
Güzel kapanış oldu...
1313.02 - 1312.00 = 1.02...
1 puan daha inseymiş bingo olacakmış...
Güzel bir gündü arkadaşlar...
İlerleyen saatlerde yorumlarınız... Kaynatırız biraz...
Şimdilik hayırlı akşamlar...
hocam alcatel le ilgili yorumlarınızı alabilirmiyim?
MNDRS ; 3.44 kapanış...
3.32 artık ana destek gibi bir şey...
Artık desteklemesi şart...Üzerinde kaldığı sürece yeni bir yükseliş dalgası başlar... Kırarsa tekrar bir alt kanala düşer...
DİRENÇ ; 3.47 - 3.58...
DESTEK ; 3.32 ve önemli...
Desteğin üzerinde kaldığı sürece ; 3.58 kanal direncini deneyebilir... Sağlam geçer desteklerse ; 3.74 - 3.92 - 4.05...burayı daha önce denedi yine deneyip üzerinde kalırsa ; 4.52 yi hedefler...
Y.T.D.
ALCTL ; 27.88 kapanış...
DİRENÇ ; 27.99 - 29.33 - 30.32...
DESTEK ; 26.82 - 25.99 - 24.88...
Yukarıda ; 30.32 kanal direnci önemli sağlam geçilip desteklenirse tutulabilir... Hedef direnci ; 33.82 olur ve deneyebilir...
Aşağıda ; 26.82 kanal desteği... Kırmasa iyi olur...
Y.T.D.
Bugünlerde esselocan bey pek paylaşım yapmıyor...beklemede sanırım...
Hocam iyi akşamlar. Sayfaları epey ilerletik kusuruma bakmayın.
Hocam TKNSA İÇİN BİR YORUM RİCA EDİYORUM. TAKASLARDA YABANCILAR SON GÜNLERDE TOPLAMIŞ BİR KOKUMU ALDILAR ACABA.
https://www.tradingview.com/x/1RLdiQ8H/
7.29 üzeri iş yapar gözüküyor sn.eski profesör sende nasıl gözüküyor.
ENKAİ ; 7.26 kapanış...
DİRENÇ ; 7.62 - 7.94 - 8.16 - 8.33...
DESTEK ; 7.14 - 6.55...
Aşağıda ; 6.55 kanal desteği üzerine çıkınca trend yukarı doğru değişmiş...
7.14 de yükselişin biraz daha hızlanması için önemliydi... Şimdi ; 7.62 muhtemel görünürken ; 7.94 geçilmesi hareketlendirebilir...
Özellikle de ; 8.33 sağlam geçilip desteklenirse tutulabilir ve yükseliş hızlanabilir... Hedef direnci ; 10.12 olur ve yapabilir...
Ama ; 8.33 kanal dirençleri normalde biraz sağlam görünüyor... O yüzden geçmesi önemli olacak...
Y.T.D.
Sayın Prof hocam dün konuşmuştuk sekur 11.90 direncini kırarak tavan yaptı. Tabi bir süredir hissenin hareketlerini takip ederken hızlı aşağı ve yukarı hareketlerine şahit oldum. Şu an için çanak kulp yapıyor. 13.60 civarı tamamlanacak gibi izlemedeyim. Bir de sizden kerevitas yorumu rica etsem
https://www.tradingview.com/x/4ZBbbsxW/
Teşekkür ederim, haftalık pivot son direnci 7.62 de buranın üzerinde hızlanır diye düşünüyorum bende.
Sayın Prof hocam rica etsem tmsn ve ittfh bakar mısınız?