https://resmim.net/f/g41srI.jpg
Printable View
Ortak kozaada buraya kadar durmuşsan stobu yukarıya koymayıp buraya gelmişsen artık bekleseydin keşke. Aselsan parçalı girdim ben de düştükçe alıyorum. 24.48 altı karanlık kapatırsa eğer. Normalde stop koyardım da dursun diyorum. 20 gün sonra bilanço var illa ki fiyatlar diye düşünüyorum.
Bu sene bedelsiz de olabilir. Ben güveniyorum şirkete. Bekleyeceğiz bakalım. Hemen para kazanılmıyor borsada.
Sent from my iPhone
Parçalı almadınız mı aselsanı ? Daldınız mı kafa göz yoksa:)
Sent from my iPhone
Abi çok yoruldum, bu hissedeki grup çok acımasız diğer düşüşte 8’den mal mal baktım ha döndü ha dönecek diye elimize aldık bekledik onca zaman.
Şimdi de aynı duygusallığı yaşamamak için 83’ten kozalarımı ve 51’den de ipeklerimi çıktım huzurumu kaçırıyordu. Gel gör ki sıra aselsan ve thy de dedik meğer orası burdan betermiş en baba kaıtlar bile indir kaldır hallaç pamuğu neye yatırım yapacaz çözemedim.
Maşallah hocam tahtayi tutuyor:))
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kozaanın kollanacak bir şeyi kalmadı. Desteğe gelip yataya sarsın alırız. İlk mahkeme sonucunda söylemiştim şubat sonuna kadar yokum diye. Biraz da Petkim alacaktım aselsan hızlı şelalesi izin vermedi:) gerçi onda da bilançosu giderler sebebiyle iyi gelmeyecek deniliyor ama bakalım. Temettü fiyatlar o da
Bu arada asels acil 24.48 üzeri çıkmalı artık. Kapanışa da kalırsa bir zahmet iyi olur
Sent from my iPhone
Kozaa>>> Spekülatörün 4 gündür, sadece 30 dakikalığa kadar yansıttığı tepki hareketleri neticesinde hisse aşırı sıkışmaya devam ediyor...
Spekülatör kağıdı o kadar aheste aheste düşürdü ki.O kadar malı bu düşüşe göre iyi çıkardı.Ha fiktif olan işlemi az değildir ama tahtanın belini kırdılar.Yatirimci da ha döndü dönecek derken harbi yatırımcı oldu.
Bu kadar satıştan sonra tahtanın toplaması zaman alır ama bu psikolojik savaşta ve fiktif işlem durumuna gore belki de buna göre bir haber ya da habersiz tahtalara ruh da ufleyebilirler. Bu ortamda böyle düşürmesi normal değil kısaca.Derinlere fiyatı çekti de çekti...
Stop loss bilip kullanmamak biz KY nin klasik hatası.
Trende bineceksin ayiysa ayı, bogaysa boğa demiş adamın biri.
6.21 ....6,08....5.95......sabırla bekliyorum şrefsiz......oraya gelecen......:drunk:
2 aydan once toparlanmaz bence..
ilginçtir ipekede citi pasiften alıyor paso.
KOZAA Bugünkü kademeler
https://resmim.net/f/ydEpCW.jpg
kozaların bilanço açıklanma zamanı ne zaman
Bu yabancı veya görünümlü adamların satisi bitmedi gibi Mart da mahkeme var bilanço dönemi var beklentisi devam ediyor gibi derken neden bu kadar satış yiyor bı anlamı varmiki
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi kıvırıyor namıssız :kahkah:
bende şimdi onları taktğini yapaıyorum kozaa daa düştükçe topla...5,10 a kadar ha düşer yada düşmez..düşersede benim düşmezse de benim 5,95 ten alacağım malı 6,52 de sıkarım gider 6,53 ten aldığım malı da 7,05 kadar saklarım ....5,95 ...in altında 5,32-5,26 ya kadar sabırla bekler orada n bir daha alırım 5,26 tan aldığın malı 5,95 te gönder gitsin...adamlar nereye indirirse indirsin kazanacam yani.... syglar.....4 e 5 e bölünerek oynayacab bu oyunu syglar.....
-15000 ;(
Ne sattı be alıcı geldimi basıyor
Taktik belli...Bam bam bam...
Ben bu filmin sonunu acayip merak ediyorum.Adamlar 4 5 günde kağıdın ırzına geçtiler...