iftarlarını hak yiyerek açtılar mübarekler!
Printable View
iftarlarını hak yiyerek açtılar mübarekler!
Boykot ne?..pardon filminde gardiyan osman'ın bir sahnesi var... diyor ki artık haysiyet takılmıyorum oğlum maddiyat takılıyorum...
Bu ulkeye bunlardan daha fazla zarari dunyada hic kimse veremez. Diyecek bir sey bulamiyorum.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok kızdığım olmuştur...
Çok moralimin bozulduğu olmuştur
İlk defa bu ülke adına inancımı yitirdim
saygılar/başarılar
İstanbul'da AKP seçmeninin bir kısmının memleketlerindeki adayları desteklemek için taşraya adres taşıdığı söyleniyordu. Bunların önemli bir kısmı muhtemelen adreslerini seçim sonrası tekrar İstanbul'a taşımıştır. Seçim yenilenirse bunların oyu ile Okulların kapanmasına bağlı rezervasyon yaptırmış laik seçmenden verilecek fireler AKP'nin İstanbul seçimini kazanmasına yol açabilir. Ancak yenileme durumunda bir kısım seçmen aynı seçimde 2 kez oy kullanmış olacaktır. Alın size şaibe.
Ancak bu seçimin ekonomide yaratacağı maliyet AKP'nin İstanbul'u tekrar kazanmasından elde edeceği menfaati gölgede bırakacaktır. 2020 yılı sonuna kalmadan erken genel seçimler için sandığa gideceğimize adım gibi eminim. Çünkü hem AKP hem MHP varsa son itibar kırıntilarını da bu karar dolayısıyla kaybetmiş durumdalar.
mutlu olun keyifli olun
hak hukuk adalet Allah peygamber diyenlerin çıkar olunca neler yapabileceklerini görsün
HDP e aday çıkarttıracaklarmış...
Bölücü başının 8 yıl sonra avukatları ile görüşmesine izin verilmesi bu yüzden diyorlar
HDP aday çıkarttığı anda AKP açık ara farkla kazanır seçimi
saygılar/başarılar
büyük dolar treydırı Mehmet bahçeliyi alkışlarınızla sahneye davet ediyorum.
Aynen oyle. Bu sartlarda olaylari uzaktan ve tarafsiz seyretmek en iyi dogru durustur. Oy kullanmamakta bir durustur. Al birini vur otekine.
Bu kirli ve pis siyaset zemininde namuslu insanlarin siyaset arenasinda yukselmeleri cok zordur. Ne iktidar cephesinden nede muhalefet cephesinden bir umidim kalmadi.
Insanin dusebilecegi en kotu durum umutsuzluktur. Ulkem, halkim ve cocuklarimin gelecegi icin karamsarim. Insallah yanilirim.
CHP'den seçimi boykot gibi bir tepkisel karar beklemek, Kılıçdaroğlu'nun şahsında, olası görünmüyor.
Bu yaklaşım, CHP'li adaya oy verecek seçmeni kızdırabilir.
Bunun sonunda ne olur tahmin etmek kolay değil.
Tüm kurumlar cokeltildi. Tarafsiz Erik kanunlari uyan uygulayan kurum Palmas. Demokrasi anlayislari bunlarin by kadardir
Hosgeldin hiperenflasyon
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
boykot kısmına karşıyım imamoğlu ezer geçer
Chp boykot ile yetinmeyip sinei millete donmeli. Adamlar demokrasiyi yok etti. Bundan sonra secime girmenin ne anlami var
Chpliler tatile gidermiş.. Bi seçim gitmeyin arkadaş
Hatta sine-i millete dönülmelidir. İşte böyle dostum geçen konuşmuştuk bu konuyu seninle. Adamlar hesap yapmış seçimde oy kullanmaya gitmeyen akp seçmenlerini de sandığa götürecekler, akpli olmayan seçmen de okulların kapanmasıyla yazlığa gidecek. Ee biraz da mühürsüz oy pusulaları falan derken akşam saat 19:30 gibi galibiyetlerini açıklayacaklar. AA ‘dan gelen veriler de YSK sistemine girilecek.
Sence de mümkün değil mi?
Hocam katilmiyorum. Secime yeniden katilmak akp nin iddialarini mesru kilar. Bu adamlar her seyi yapmayacagi ne malum. Bugun ysk nin aldigi karar darbedir ve chp yeniden secime girmeyi birak sinei millete donmelidir.
Mazbata İmamoğlu'ndan geri alınacak.
İstanbula kayyum atanması bekleniyor...
Çok üzüldüm.
Artık İmamoğlu'nun kazanma şansı yok.
Abi kazansa bunlar yine bir sey uydururlar. Mesele kazanip kazanmamak degil.
Secmen listeleri değişmiyor
YSK üyeleri tayyipten korktukları kadar Allahtan korkarlar mı acaba..?
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada, başlığımızın konusuna dönecek olursak, bu süreçte dolar kuru ne olur?
-Sürekli yükselir...
- Yarın alışır, yataya girer.
- İyi bir haber olarak algılatılır kur düşer...:)