bu spekten bi cacık olmaz yeni bir by gelmeli, gün içi marjı iyice daraltmalı artık
Printable View
bu spekten bi cacık olmaz yeni bir by gelmeli, gün içi marjı iyice daraltmalı artık
bugünkü takası çözmedim ben, tacirlerin sattığı mal ne oldu göremedim, keza yatırım finansmanında 700k alışı vardı net, 350k civarı + görünüyor, saat 15 29 ve 17.00 dan sonra bir daha bakmak lazım
Birdan patrona hakkoya sesleniyorum.2 yildir guzel buyume magaza acilisi yaptiniz.duzenli temmetu var 2 yildir.fena degil orani.blancolarda guzellesiyor.fakat borsada hisseler dusuk seyrediyor.100 milyon dolar civari su anda sirketin degeri.eger daha fazlaya satmak istiyosan bir el at.sonra alici derki atiyorum sen 200 milyon dolar istiyon ama bak orda 100 milyon dolara hisselerin var :))))
Ok şimdi el atıyorum....Teşekkürler uyarınız için...
VİTALİ HAKKO...
Geçen seferde aynı hikaye olmuştu,yatırım finans birkaç güne citye virmanliyor geçen haftadan beri 400 bin lot eksildi şimdi tekrar yerine koydu,mal bekliyorlar ama al sanaaaaaaa
o günkü toplam satış 466.k e tacirler 800k üzeri mal satmıştı
Mal verilmez...3.8x lere her düştüğünde mal kaptırırlar...Ben alırım en azından...10 gün kaldı...Aybaşında alacağım da buralarda veya altında kalırsa...
Virmancilar başladı yine,oyak icbc dansöz gibi dönüyorlar
Noldu ********ler kendi alislarinza veriyorsunuz :)
4 kademe verdin hep kendi alislarin,
Rahmetli sadri alisigin filmi vardı benim ..... canummmm evladummm
Faizler düştü 6 aylikta 60 milyon finansman gideri vardı o anlar kredi faizleri 30-35 arasiydi,şimdi gelmiş 15 lere,şirket %50 buyuyecegiz diyor zaten bu haliyle kar 60 milyona yakın gelir bence zevzek ,alemin akıllısı sizmisiniz verelim buralardan
Oflu gecmis olsun.3.99 dan yuklumu girmistin
Hayır benim alışlar 3.30 civarı başladım en son 3.89 alış ama baya yüklü var çuvalla ben tahtaya devre kestirmek için 3.99 da bekliyordum satışta o 27 sine kadar oyalansin aşağılarda sakın silkelenmeyin 3.99 dan ben kafasına vuracağım siz kalan saglamlarla devam ydt..
Oflu adamlar kivraniyo mal almak icin.yaz 3.99 alsinlar.
Dün tahtayı izleyebildesiniz 3.99 satış koyduğum an çektiler hemen 3.88 bunların ciğerini bilirim siz sağlam durun malı al ver gülüm yaparak 78 ile 89 arası almaya çalışacaklar 27 ine kadar oyalarlar ancak benim hesaplarla göre 3.99 da ben 3.88 den aşağı onlar bu arada kim kaynarsa ydt.
Hisseyi piyasa fiyatlar
firma altın yıllarını yaşamaya adım atarken
yabancı ortaklık yada satış beklentisi varken ufak hedefler peşinde değilim
ya herro ya merro demişim
büyük düşünüyorum
Hele birde netaşı elimden kaçırmışken
Bağfaşa büyük balıktır dedim kaptırdım
pnsüt gene öyle
son alıp sattığım 3 kağıtta bana göre servet kaçtı
Sayin oflu sizin dediginize gore o zaman mal almak istemiyorlar.mal almak istese sizin mali saniyede kapardi.tabi maliniz 10 bin 20 bin lotsa ugrasmazlar.100 bin lot civari ise almaya yada sattirmaya calisirlar.ayin 27 sinde satmakmi zorundasiniz anlamadim
çarşamba günkü işlemlerde alanın malı nerede , satanın malı nerede çözemedim gitti çözebilen var mı?
Hayır 27 sinden sonra isteselerde bu fiyatlara tuamayacaklar hisseyi 3.99 önce 10 bin lot veriyorum birden yükleme yok sırayla diğer taraftaki beklenti yüksek olduğundan burada üç beş benim için önemli değil ama sayın kitapçı beklediği fiyatlar bence olası kısa vade de ytd.
cıty düne göre 100k artı oldu
ne yalan söyleyim oflu hemşehrimin bi 10 milyon doları var tahtaya üçgen atacak dedim bu el mi yaman bey mi yaman deyişine
Spek kizdi ofluya.asagi veriyo..
bende gelecek bilançoyla dayılanıyorum işte hadi bakalım, bilançoda görüşürüz.
Ben son 5 dakika tavana yazsam resmimi cekip gosterebilcek varmi burda.anı olsun.s
Duramadık bir kaç gün ayrı
25 yıllık borsa hayatımda, akşamdan tavan kapatıpta sabahtan eksi açan tahta görmedim, o ******** netaşdan o yüzden döküldüm
şu çakma'nın profilimden takip etmesi de sinir ediyor, pek sever
Sayin kitapci dedigim gibi olmus demekki.zaten gunde olan 2 milyon lot islemin 1.5 milyonu spege ait oluyor.al ver.ordan oraya.bazen 100 bin satmak yada almak icin 10 milyon lot cevirdikleri oluyor.