1000 yıllık Türk ordusunun yüzkarası silah arkadaşlarını satmış bir zavallı .. şimdi pkk ile masaya oturup müzakare yapıcak peh peh ..
Printable View
"ORTAK OYALAMA MERKEZİ", S400'leri oyalamaya aldırtmakla işe başladı sonrasında meskun mahaller dışında PKK'nın gösterdiği çöl kumlarında oyalanacağız..
Görüntüyü kurtarıyoruz, soran eden olursa PKK ile değil ABD ile masaya oturduk!
https://odatv.com/abd-muzakere-masas...-15081955.htmlAlıntı:
Abdullah Ağar; “Hangi şekilde olursa olsun, siz YPG/PKK’nın kalıcılığını-meşruiyeti ve dokunmayacağınızı kabul ettikten sonra. YPG/PKK’nın ABD’ye sunduğu ve ABD’nin Türkiye’ye kurnazca dayattığı; çöllük alanlarla sınırlı ‘sonrasına sonra bakarız’ 5-7 km derinliği kabul eder, bütün meskun mahalleri ve 5-7 km’lik derinliğin güneyini YPG-PKK’ya bırakır, buradan YPG/PKK’nın varlığını ve meşruiyetini adım adım ve alışa alışa kabule doğru giderseniz, o da size bütün sınır boyunca daracık bir derinlikte ‘Çöl kumu yutmaktan, kendinizi avutmaktan ve artık Suriyeli misafirlerimizi ev sahibi olarak kabul etmekten başka bir işe yaramayacak’ bir yılan gibi sınır boyunca uzanan sözde güvenli bir bölgeyi (!) bahşetmeye kalkıverir.”
https://odatv.com/abd-araciligiyla-m...-16081924.htmlAlıntı:
Omurgasını PKK’nın Suriye kolu YPG’nin oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri’nin Başkomutanı, güvenli bölge görüşmelerinde ABD’nin Ankara ile Kürtler arasında arabuluculuk yaptığını belirtti. Abdi, görüşmelerdeki bazı detayları da paylaştı.
Bu MÜŞTEREK HAREKÂT MERKEZİ = ÇEKİÇ GÜÇ...diyebilir miyiz ?
Aynen öyle. Hatta daha beteri, çünkü hattın hemen güneyinde, Irak'takinden çok daha geniş bir bölgede, uzun bir sınır boyu 2. Kürdistan uydu federasyonu kuruluyor, bir gece ansızın gelebiliriz şarkısı (safsatası) ile birlikte .
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CHP ve İYİP içinde Suriye kuzeyinde iktidarın ABD/PKK ile işbirliğine karşı çıkan lanetleyen yok mu?
+ Kaz dağlarında yüzbinlerce ağaç kesiliyor, toprak siyanürle zehirlenecek.
- Kaz dağları değil orası.
+ Haaa tamam o zaman, madem kaz dağları değil kesin gitsin bütün ormanları,
toprağı da iyice zehirleyin amk. nası olsa kaz dağları değil. başka dağlar.
(Birilerini aklayacam derken dolar topiğinin de içine ettin bu arada.
Bora beyin dediği gibi cebine ne giriyosa?..)
ABD Başkanı Trump seçmenlerine mali güvencelerinin 2020'de yeniden seçilmesine bağlı olduğunu söyleyerek, "Beni sevseniz de benden nefret etseniz de bana oy vermek zorundasınız" dedi.
Sarışın bomba özgüven patlaması yaşıyor.
Ne içiyor acaba?
mezarlıklar vazgeçilemezlerle doludur
Bütün gün güzel alım fırsatı verdiler tanzim satışla benjoda, kapanış 5.60'a dayanacak gibi gidiyo.
Haftaya tanzime devam etme gücü olacak mı bakalım.
Bana kalırsa kurşunlar baya azalmıştır...
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
insaat yapilsa tamam derim, turistik tesis vs gibi seyler yapilsa tamam derim. Tas ocagi yapilsa tamam derim...,Bende Agaclar kesilmesin derim...
Ama senin topraginin altinda altin gumus varsa, petrol ve gaz varsa degerli baska madenler varsa agaclardan dolayi bu degerli madenleri cikarip islemekten nasil vazgecebiliriz?....
Agaclar kesilmesin diye altin madenini islemekten vazgecmis Batili bir ulke varmi acaba ?.....Gercekten merak ettigim icin soruyorum....
Avrupanin her tarafi orman. Orda hicmi agac kesilip maden cikarilmiyor yada otoban yapilmiyor?
şu kuru 2 kuruş yukarı çekeyim de pazartesi açılıştan itibaren eksi kırmızıda tutmak kolay olsun....
Zerre kadar milli menfaatle alakaları yok, herşeyleri rant uğruna!
Bir de oy uğruna!
Izmir otobanı en iyi örnek, milletin cenden 5 kurus çıkmamış!
512 Gaymeye, soyduracan ya ahaliyi!
Şeyimde değil Izmir otobanı, belki hic geçmeyeceğim, belki de bir kac defa geçerim.
Emme, soyguna asabim bozuluyor!
Kendi açımdan yazayım
Herhalde anlatamıyoruz derdimizi.
Altın aranmasın demiyorum.
Arayacaksan,
1) Kendi milli sermayen ile ara
2) Ararken çevreyi zehirleme, tedbirini al
3) Yabancıdan kıytırık bir yüzde alacağım diye milli servetini yabancıya ve yandaş rüşvetçiye peşkeş çekme
4) İşin bittiğinde ortalığı b.mbok bırakma, eski haline getirmeye çalış, ağaçlandır.
vs vs
Detaya inersek çok pislik çıkacak, ortalık foseptikten geçilmeyecek. Ülkeyi iyice rezil bir sömürge ülkesi durumuna sokmanın anlamı yok.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu artık şu forumda bu başlığa yazan hemen herkesi tanıyoruz.
Adını söyle bana yeterli.
Tavuk altında kaz yumurtası olmaz...
Bu adamların hemen her konuda, ister çevre, ister ekonomi, ister diplomasi olsun na kadar kıvırtırlarsa kıvırtsınlar, kıbleleri belli.
Adaletle, mantıkla, insanlıkla karıştırıp yutulur hale getiriyorlar sadece.
Yoksa ne adaletle ilgileri var, ne mantık ne de insanlıkla...
Yurdunu bir düşman kadar bile sakınmayan birine adam demezler.
ilk maçta yenildik ya akm kakayın bele lige biz yenmedikten sonra
Yururum de o yola 500 tl.vermem
Barış soydan yazmış.
TC’nin müşterisi olmak: 5 TL'ye su, 256 TL'ye otoyol
https://www.t24.com.tr/yazarlar/bari...e-otoyol,23440
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her zaman ve her dönem muhalif oldum. Çünkü ; hiç bir prangaya bağlı olmadan bakarak gerçekle , yapılanı karşılaştırarak farkı görebilmek için sürekli güncellenmek gerekiyor. Biat gözleri kör eder. Ancakkk ....... Son 3 yılda insanlardan buz gibi soğudum. Okumuşu da cahili de sosyal medya uzmanı olmuş, her konuda ama her konuda ( özellikle de bilmedikleri konuda ) ahkam kesen, dinlemeyene pompalıyı dayayan, karşı fikri peşinen reddeden bir nesil türemiş.
Memur maaş zammı, İşçilere teklif edilen zam çok komik. Fakat ben bu duruma bayılıyorum. ( memur emeklisiyim ama umurumda değil ) Hangi sabit ücretliyle konuşsak, '' ALLAH bereket versin, çok şükür '' lafını duyuyoruz. O halde hükümet neden size hakkınızı versin ? Hak istemeyi ve hakkı karşılığında da hizmet etmeyi beceremeyenlere acımıyorum. Böylece aç kala kala düşünmeyi, sorgulamayı öğrenirler belki.
1.Kesim: Gebze Orhangazi için 40.000 Otomobil eşdeğer/Gün,
2.Kesim: Orhangazi Bursa (Ovaakça Kavşağı) için 35.000 Otomobil eşdeğer/Gün,
3.Kesim: Bursa (Karacabey Kavşağı)- Balıkesir/Edremit ayrımı için 17.000 Otomobil eşdeğer/Gün,
4.Kesim: (Balıkesir Edremit) ayrımı İzmir için 23.000 Otomobil eşdeğer/Gün.
Bunlar olacakta ahaliyi düzeltmeyecekler, Osmangazi ise ayri soygun!
Dayımın kayınbiraderi uzman çavuş olarak emekli olmasına 5 ay kala yaş durumundan memurluğa geçirilmiş. Memurlukta 5 ay sonra emekliliği hak ettiniz diyerek zorunlu emekli edilmiş. Aynı tarihte Uzman çavuş olarak emekli olan arkadaşı bundan 400 tl. fazla alıyormuş. İdare mahkemesine dava açmış kazanmış. SGK 2 yıllık farkı toptan ödemiş ve üst mahkemeye itiraz etmiş. Karar bozulmuş. geriye doğru 3 yıllık ödenen farkı faiziyle SGK ya ödemesi isteniyormuş. Yeni dava açanlara da bu durum hatırlatılıyormuş.
Yani hak arayanı da haklıyorlar. Hem de öyle böyle değil.
Hem radar yok, ebesinin nikahı yok, yolda durup cigara içer, türkü çığıra çığıra giderim Gavur Izmire!:kahkah:
Trol yokmu yahu, burayi haşerat bastı dediler koştum geldim, hani benim trollerim?:notr:
Sadece öpecem yahu, öbür şey daha sonra!:dvr: