Erdoğan: DEAŞ'ı bozguna uğratan tek ülkeyiz
Printable View
Erdoğan: DEAŞ'ı bozguna uğratan tek ülkeyiz
Erdoğan: (NATO) Terörle mücadelede Türkiye'ye 'Ama'sız 'Fakat'sız destek verilmesini istiyoruz. Bazı ülkeler gölgelemeye çalışsa da bizim yerimiz ve duruşumuz bellidir, kötü niyetli tartışmaları nazarı dikkate almadık, almıyoruz
Erdoğan: (Termik Santral Baca Düzenlemesi Veto Kararı) Siz çok daha fazla para kazanacaksınız diye halkımızın zehirlenmesine fırsat veremeyiz, bu yıl sonu süre doluyor
Günaydınlar
2019 YILI KASIM AYI OTOMOBİL VE HAFİF TİCARİ ARAÇ PAZARI 58.176 ADET OLDU - ODD
3.12.2019 11:12:37 (Yenileme) Otomobil ve hafif ticari araç pazarı Ocak-Kasım döneminde 28 % daraldı - ODD
*trump: Nato'nun beyin ölümünün gerçekleştiğini söylemek çok rencide edici
*trump: Fransa, ekonomik olarak iyi iş çıkarmıyor
trump: Macron, nato'ya karsı saygısız
*trump: Ab'nin hizaya gelmesi gerekli, aksi takdirde sert davranmak gerekir
*trump: Hiç kimsenin nato'ya fransa'dan daha fazla ihtiyacı yok
*trump: Erdogan ıle gorusebılırım
*trump: Turkıye ıle ılıskılerımız ıyı- bloomberg
*trump: Türkiye ile ciddi bir anlaşma yaptık, türkiye'yi seviyorum ve erdoğan'la çok iyi anlaşıyoruz-ekotürk
TRUMP : ÇİN, ABD PARASIYLA GÜÇLENDİ
TRUMP: ÇİN İLE BİR ANLAŞMA YAPMAK İSTERSEM, ÇOK İYİSİNİ YAPACAĞIM
TRUMP: ÇİN İLE TİCARET GÖRÜŞMELERİNİ ÇOK İYİ YAPACAĞIM
not alın...
bu manyak bir şeyler yapıp borsaları saracak gene
TRUMP : ÇİN ANLAŞMASI KONUSUNDA BİR SON TARİH YOK VE KASIM 2020 SEÇİMLERİNE KADAR BEKLEMEK DAHA İYİ OLABİLİR
bu dikkat çekici bir laf..o zamana kadar süründürürüm demek istiyor
https://halktv.com.tr/gundem/diyanet...cisi-c-411846h
Diyanet İşleri'nin kadrolu imamı, Menzil Tarikatı'nın Ankara temsilcisi çıktı Kaynak: Diyanet İşleri'nin kadrolu imamı, Menzil Tarikatı'nın Ankara temsilcisi çıktı
herifin dizinin dibinde oturan bakın...bu bakan değilmiydi bir ara
http://flashresim.com/upload/MTVkZTYzYTYyZDQ3ZjY.png
Abd den ab den borç alıyoruz kamdolsun.
Cibutide baraj yaptık.
Süriye de 3 milyon burada 5 milyon süriyeli besliyoruz.
40 bin konut okul ve hastane yapacağız.daha
Sudana okul hastane yaptık.
Bangladeşe ve diğer Müslüman ülkelere yardım yapacağız kamdolsun.:cool:
Papilon Savunma, 6 Aralık'ta Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayacak
https://veryansintv.com/trump-erdoga...i-anlasiyorum/Alıntı:
Trump:
"Erdoğan'la çok iyi anlaşıyorum..."
"2 bin yıl süredir savaşan bir sınırın polisi olmak istemiyoruz. Askerleri oradan çıkarmak istiyorum ancak petrolü elde tutmak istiyorum...."
Suriye'nin petrolünü elde tutmak isteyen adam, Erdoğan'la çok iyi anlaşıyorum diyor,
sözde mücahit olan yalakalarımız da buna seviniyor!!.....
Endeks %1,5 oynaştı..... makasta...
niye çakıyorlar acaba..
Neyse herkese iyi akşamlar..
*macron: Türkiye'den nasıl oluyor da nato üyesiyken rusya'dan füze alabiliyor, bu konuda erdoğan'dan netlik bekliyorum
*macron: Türkiye abd'den değil ama ab ülkelerinden füze alabilirdi
*macron: Türkiye abd'den zamanında füze alamamış olsa bile rusya yerine ab ülkelerinden füze alabilirdi
Makroncum sende bir hoşşsun, epeydir bir şüphem vardı. AB füze yaptı da biz mi almadık!Te beş yıl önce Çin den alalım dedik, karşı çıktınız,kıçınıza kumaharhane ayağına uçak gemisi girdi,dengeler bozuldu. ABD verdi de biz mi almadık?İyi mi bunları bilen düzgün bir siyasetçimiz yok.
04 Haziran, 2018
Yazılı açıklamada; Aselsan, Roketsan ve Eurosam ortaklığında SAMP-T hava savunma sisteminden daha gelişmiş bir sistem üzerinde kavram tanımlama çalışmalarının devam ettiği ve Savunma Sanayii Müsteşarlığının Türk Silahlı Kuvvetlerinin uzun menzilli hava savunma sistemi ihtiyaçlarını karşılama yönünde çalışmalarını çeşitli alternatifler üzerinden sürdürdüğü vurgulandı. Ayrıca Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sistemi (UMBHFSS) Projesinin, SSM tarafından belirlenmiş olan milli geliştirme modelini destekleyecek ve aşamalı olarak gerçekleştirilecek program modeli çerçevesinde yürütüldüğüne açıklamada yer verildi.
Macron'da ayrı bir cins alalım da demişiz, okuduğum kadarıylan onlar da döt atmışlar...
Dün...........
Bugün........Alıntı:
FETÖ, Ahmet Zeki Üçoka dünyada eşi görülmemiş bir kurgu ile kumpas kurdu. Hipnozla işkence yaparak ifade aldın diyerek dava açtı. 8 yıldır süren dava sonunda tamamlandı ve Üçok beraat etti.
Bir kuantum tuhaflığı daha yaşadık......Alıntı:
Emekli Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok hakkındaki 'hipnoz' kumpasını onayan heyette yer alan eski Yargıtay üyesi Bekir Özenir beraat etti. Kararı Veryansın Tv'ye değerlendiren Üçok, 'Bu kişinin beraat etmesinin hukuki bir gerekçesi olamaz' dedi.
https://veryansintv.com/ahmet-zeki-u...izdiran-karar/
ortada bir suç var, ya Zeki Üçok ya Bekir Özenir suçlu ama Yargıtay ikisi de suçsuz demiş.!. Biz kuantum dünyasına akıl erdiremedik emme yargıtayımız işi çözmüş sağolsun varolsun!!
günaydın cafe….
ecdat yadigari vakıflar bile enişteye devir olmuş üzüldüm :(
Yazarkasa fırlatmadıysa ekonomiye darbe vurmamıştır...Alıntı:
Aydınlık gazetesi internet sitesi editörü ve yazarı Evren Devrim Zelyut, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada terör şube polisleri tarafından gözaltına alındığını duyurdu.
https://odatv.com/2020de-erdogana-3-...-02121912.html
https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/bak...ecegiz/1662134Alıntı:
Albayrak:
"Dengelenme sürecinde kurda yakalanan istikrar, gıda arzındaki artış, ithalattaki düşüş, enflasyondaki olumlu görünümü sürdürüyor. Ayrıca tüketici fiyatlarında, ÜFE kaynaklı baskı da oldukça azalmıştır. Bu tablo, yılı yüzde 12 hedefinin altında kapatabileceğimizi göstermektedir."
Albayrak geçen yıl 2019 enflasyon hedefini %6 değil de %12 olarak açıklasaydı ekonomiye darbe vurmak suçuyla gözaltına alınmayacakmıydı!
Kap :
İlgi: a) 25 Aralık 2017 tarihli Özel Durum Açıklaması,
b) 3 Aralık 2019 tarihli ve 1814 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı
İlgi a'da kayıtlı özel durum açıklamamız ile, "24 Aralık 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile 6219 Sayılı Türkiye Vakıflar Bankası Türk Anonim Ortaklığı Kanunu'nda Yapılan Değişiklikler Hakkında" bilgi verilmiştir.
6219 sayılı Kanun'un ilgili hükümleri doğrultusunda yayımlanan, İlgi b'de kayıtlı 3 Aralık 2019 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararı ile, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün idare ve temsil ettiği %43,00'ü (A) Grubu ve %15,51'i (B) Grubu olmak üzere toplam %58,51'lik hisseye ilişkin beher hisse değeri belirlenmiştir.
Cumhurbaşkanlığı Kararı'nın yürürlüğe girmesiyle birlikte, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün idare ve temsil ettiği %58,51'lik Bankamız hissesinin Hazine ve Maliye Bakanlığı adına Banka pay defterine kaydedilme süreci başlamıştır.
Söz konusu devir işlemi, 6219 sayılı Kanun'da belirtildiği üzere, Cumhurbaşkanlığı Kararı'nın yürürlüğe girdiği 3 Aralık 2019 tarihinden itibaren bir hafta içerisinde tamamlanacaktır.
6219 sayılı Kanun'un ilgili hükümleri uyarınca, 3 Aralık 2019 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararı'nda belirtilen hisselere ilişkin devir işlemleri hakkında pay alım teklifinde bulunma yükümlülüğü dahil olmak üzere Sermaye Piyasası Kanunu hükümleri uygulanmayacak olup, borsada işlem gören (D) Grubu %25,22'lik hisseler ile ilgili herhangi bir değişiklik olmayacaktır.
Bankamız hisselerinin devir işlemlerine ilişkin gelişmeler ilgili mevzuat çerçevesinde kamuoyuna duyurulacaktır.
https://tr.sputniknews.com/abd/20191...yasa-tasarisi/Alıntı:
ABD Temsilciler Meclisi, Çin yönetimindeki Sincan Uygur Özerk Bölgesi'ndeki Uygur Türklerine yönelik politikalarından dolayı Çinli yetkililere yaptırım uygulanmasını öngören yasa tasarısını kabul etti.
Türkiye'de Kürdistan isteyen sayın müttefikimiz Çin'de Rusya'da Türkistan istiyorum diye kulağımıza üflüyor...
Daha dün sayın büyüğümüzü "Seni Emevi camiinde halife yapacağım.." diye kandırıklayan pusht müttefikimizin Türkistan sevdasına inanıp Çin'e Rusya'ya savaş mı açsak acaba..! Elin skisiyle kayışa gidilemeyeceğini öğrenmişizdir iiişallah..
Günaydın...
Şöyle gündeme baktım..
Sanırım, hatta eminim dünyanın hiçbir ülkesi bu şekilde yönetilmiyordur, illa ki muhalif, aykırı düşünce vardır..
Afrikanın ismini bilmediğim en ücra kabilelerinde bile bu rahatlık yoktur!!
Ülkede yarın ne olacağı belli değil..
Günaydınlar
Aylardır maaşları ödenmeyen Doğa Koleji öğretmenleri derslere girmeyeceklerini duyurdu
Endekste de iki gündür aynı hikaye..
Yeşillen, kıvama gelince kızar!!!:cool:
Ordu’da evine girmek üzereyken kalbine aldığı bıçak darbesiyle 20 yaşındaki Ceren Özdemir hayatını kaybetti , saldırganın kimliği henüz tespit edilemedi .
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ddd3f2ea53.jpg
Şule Çet davasında sanık Çağatay Aksu müebbet hapis cezası ve 12 yıl 6 ay, Berk Akand 18 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
BDDK : Son dönemde 'Eurobank Kos. SH. A.' unvanını kullanan bir şirketin teminat mektubu düzenlemek suretiyle bankacılık faaliyetinde bulunduğu, ayrıca belgelerinde ve internet sitesinde bankacılık, finansal kiralama ve faktoring işlemleri yaptığı ve kredi kartı çıkardığı izlenimi uyandıran söz ve deyimleri kullandığı tespit edilmiş olup, kurumumuza başvuruda bulunan ya da kurumumuz tarafından faaliyet izni verilen böyle bir banka, kart çıkaran kuruluş ya da finansal kiralama veya faktoring şirketi bulunmamaktadır." ifadeleri kullanıldı.
Söz konusu şirket yetkilileri hakkında Cumhuriyet başsavcılığına başvuruda bulunulduğu belirtilen açıklamada, izinsiz faaliyette bulunduğu tespit edilen
benzer kişiler hakkında bundan sonra da gerekli yasal yollara başvurulacağı bildirildi.
Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Kürşat Yılmaz, Yargıtay ' ın bozma ilamından sonra yeniden yapılan yargılamada ' suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve nitelikli yağmaya teşebbüs ' suçlarından 11 yıl 3 ay hapse mahkum edildi.