Keşke yüklü girseydim buna, bravo TCD :bravo:
Printable View
6'sına kadar bildirmeleri gerekiyor üstadım.
Portföy Dağılım Raporları her ayı takip eden 6 gün içinde, ay içerisindeki menkul kıymet ve katılma payı hareketleri ile fonun geçmiş performansına ilişkin bilgileri içerecek şekilde hazırlanarak KAP aracılığıyla kamuya duyurulur.*
En kolay şekilde ilgili fonun TEFAS sayfasından KAP Bilgi Adresine tıklayın, fonun KAP sayfası gelecek, sonra Özet Bilgiler>Son Beş bildirim>Portföy Dağılım raporu yazan bildirim açarsanız orada PDF formatında göreceksiniz.
Aşağıda TCD'nin sayfası var mesela.
https://www.kap.org.tr/tr/fon-bilgil...y-degisken-fon
@yuji ppf hesaplamalarında sorun yok dimi bir gün için 2 puan düşüş enteresan olmuş.
Tahvil faizlerinin daha da aşağı geleceği öngörülüyorsa ki, konjonktür değişmediği müddetçe bu mümkün gibi duruyor, aşağı yönlü bir yüzde 20-25 marj daha var gibi.
Bu ay açıklanacak enflasyon verisi beklentisi yüzde 10’un altında. Ayrıca yine beklentiler dahilinde MB politika faizini yılsonuna kadar 250-300 bp aralığında daha indirirse tahvillerde alıma neden olacaktır.
Bu şartlar dahilinde portfoyü yoğunluklu olarak tahvil olan fonlar yılsonuna kadar yükselişlerini sürdürebilir.
Benim takibimdeki bu şartları barındıran fonlar : OBP - YSU - HTT
Bu fonlar zaten bu platformda çokça telaffuz edildi.
Herkese bol kazançlar !
Not: Bu arada r.lucas yoldaşın GPG yorumlarına sonuna kadar katılıyorum
gpg ne zaman alınır? genel olarak hangi fon t+ kac sürede alnır satılır? nereden ögrenirim
isleme kapali demek dolmusmu?!
tzl isleme kapali yazmis!
Buradan fonlarin alım satım valoru tablosunu bulabilirsiniz. Min. Alım satım adeti de yazıyor.
https://gofile.io/?c=2knLRt
Edit : link düzelttim
fonların ertesi gün hesabımıza geçmesi için geçerli süre, genelde 13 veya en geç 13.30'dur. saat 13'ten sonra talimat verdiyseniz ertesi gün işleme girip bir sonraki gün de hesabınıza geçer, böyle bir durumla karşılaşmış olabilirsiniz. şayet böyleyse talimatınızı iptal edip ppf aldıktan sonra yarın 13 öncesi tekrarlayabilirsiniz
Evet ☺ biraz fazla detaya girilmiş, ben de dosyayı buradaki bir paylaşımdan aldım. Süre valoru ilk iki sütunda.
Ne alakası var derken yöneticinin şeffaf paylaşımları ile rakamlar birbirine uymuyor.Nötr kapattık diyor negatif çıkıyor.Binde sekiz kar ile cuma gününü kapattık diyor hafta sonu getirisi dahil üç günlük rakam bile binde sekiz çıkmıyor.Fonun %80 yakını mevduatta öngörülemez bir durum yok.Sosyal medyada paylaşılanlar ile gerçek rakamlar örtüşmüyor.Beğenene saygım var ama ayın 12 günü ppf rakamlarının altında performans gösteriyorsa yatırımcıda fon yöneticileri de kendini sorgulasın
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tesekkurler verytired
Sadece emin olmak icin
Valor tarihi hesaba gecen zaman mi yani bugun alsam mesela 2 gun sonra sanki almismiyim?
Yani evet. Şöyle ki, bugün aldınız ve 3.10.2019 tarihini valör olarak verdi, bu hesaba geçeceği tarih. Ama bu durum fiyat ile ilgili değil, sadece hesaba geçmesi ile ilgili
Bir de neden böyle olabileceğini sn Hayrani açıklamış önceki sayfada yeni gordum. Size de öyle olmuş olabilir.
Bıst % 2 yakın eksi 103, dolar tl 5.73
Halk PPF'si HLL fon 7 olarak mı geçiyor? Halkbank mt öyle söylüyor bilen var mı arkadaşlar
Ons ve usd artışta
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gpg getirisi nötr. eğer eksi yada artı olmaz ise getirisi 5 günlük garanti ppf kadar olacak. en azından artı kapatır diye bakıyordum buğün. pair trade sanırım terste kalınıyor.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi