https://www.halk54.com/m/ozel-haber/...iz-h32117.html
Printable View
Puslu bir hava var marjinal hareketler Haberler artarda sıra bu olaya gelirse şaşırmam
İşbankasına kayyum olarak Dilipakı atar cübbeliyi de maliye bakanı yaparsa dolarda Allahın izniyle 50 tl olursa,şeriat gelmemek koşuluyla Abd den kesin dönüş yaparım hayırlısıyla.
Fon yöneticilerinin raporlarında Erdoğan gitmeden liraya yatırım yapmayacağız diyorlar,Garantinin tahtasında 130 milyon lot bekliyor satışta,Polyannacılığa gerek yok,bankalar dış finansmana ulaşamayacak,faizi arttırdın doları indirdin başkanı görevden aldın doları zıplattın.25-30 faiz farz oldu.elektriğinden doğalgazına benzininden yumurtasına herşeye zam gelecek,hadi zamları geçtim,köprüler otoyallar havalimanları hepsi dolarla.Bu iş seçimle çözülmeyecek.bu pilav artık su falan kaldırmaz.Herkes şapkasını önüne koysun düşünsün,partizanlığın lüzumu yok.bütün hisseler taban oldu.İşin şakası makarası kalmadı.Yazık olanlara diyeceğim ama haketti,yapacak birşey yok.Dış güçler masalı artık tutmaz.Türk halkı bunun bedelini maddi olarak ödeyecek.
Birşeyler olmazsa o paraları yiyemezler yada koruyamazlar.Eninde sonunda rejim değişecek,dalgalı kur bitecek eğer ki kalırlarsa.Garantinin ve Akbankın tahtasına bakarak Türkiye’nin geleceğini görebilirsin.Sürekli konuşulan sermaye kontrolü.Hiç iyi günler beklemiyor ülkeyi.İktidara artık kimse inanmaz.Seçmeni hariç.Son kredisini Naci Ağbalı görevden almakla harcadı.Nisan ayında faiz indirince enflasyon düşecek,kafaları böyle olduğu müddetçe kafasına balyozu yiyen halk olur.
BES dışında özel emeklilik hizmeti veren kuruluşlar (sandık, vakıf vb.) nezdindeki birikimlerin, cazip imkanlarla 2023 yıl sonuna kadar BES'e aktarımına imkan sağlanacak. (30 Haziran 2021)
Ekonomi reformları eylem planına ilişkin açıklanan maddelerden birtanesi. Munzam sandığı da ilgilendiriyor sanırım bu konu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
450 deki satışı yiğidin biri çıkıp ham yapacak :))
Ustaaaa bu kadar ekonomik sıkıntı varken neden bu konu hiç gündem icraat olmaz aylardır inanılır gibi değil
Genel kurul olsun hele bakalım.
slmlar. bu davanın 13 nisanda görüleceği söyleniyor bilgisi olan var mı?
Hangi dava
Serhat Özer in açtığı temettü kısıtının kaldırılmasına yönelik dava mı? Acaba!!!
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Serhat ozerin davası
öyle bir muhalefet var ki kardeşim seçim olsunda kurtarsın milleti bırakın arkadaşlar bunları şuan da seçim olsa da olmasada bir şekilde böle yola devam çünkü şuan bu ülkeyi daaha da güzelleştirebilecek kapasitede bir muhalefet yok maaalesef o yüzden halimize şükredelim bilgi amaçlıdır yatırım tavsiyesi değildir.;))
SELAMUN ALEYKÜM arkadaşlar hayırlı kandiller ;)
öncelikle şunu belirteyim BU HİSSELERLE MÜCADELE SADECE FORUMLARDA SOSYAL MEDYADA vs yerlerde olmaz anlamadığım nokta hissen varsa vede hakkın yenildiğini düşünüyorsan en azından GENEL KURUL A katılır gündem maddesi 4. kardağıtımına ŞERH koyarsın ondan sonra gereken neyse yaparsın burda konuşmak nafile heee herşeyide devletten beklemekte nafile seyit onbaşıda zamanın da AMANNN banane ben tek başıma mı bu ülkeyi kurtaracam deseydi şimdi ne haldeydik düşünün.yani demem o ki boş yapmayın İNANCINIZ tamsa gerekeni yapın yoksa köşenizde armut piş ağzıma düş modunda çokkkkkkkk beklersiniz.saygılar yazdıklarım bilgi amaçlıdır yatırım tavsiyesi ve ya herhangi bir tavsiye değildir.;)))heee bankanın da istediği ağzınızı açın bekleyinnnn;))))))
Benim kafam rahat hiç üzülmüyorum çok şükür,yabancı bu hafta 200 milyon garanti 150 milyonda akbank sattı.Sıra sanayi ve holdinglere gelecek,dolar çift hane olacak.Hökümetimiz oturduğumuz yerden para kazandırıyor saolsun.hele birde gece yarısı kararnamesiyle süprizler yaparsa dolarlarımız iyice yeşillenir.Allah akp şeçmeninden razı olsun.
Hırsızlık biter yolsuzluk biter en azından,geçmediğin köprünün kullanmadığın hastanenin parası çıkmaz en azından cebinden,15 bin euroluk arabaya 1 milyon ödemek zorunda kalmazsın,hergün döviz ne olacak korkusu yaşamazssın hiç olmazsa,devleti soyan talan eden diploması bile olmayan bürokratların olmaz,tek adam rejimin olmaz demokrasi olur ülken yatırımcı çeker,paran istikrar kazanır faizin ülke riskin düşer,haa yok bunlar olmasın dersen yatırımcı kazanç nerdeyse orda olur benim için hava hoş,olan ülkeye olur,bir taraf çok zenginler diğer taraf sürünür.
Nato mermer nato kafa,hazinenin cebinden beş kuruş çıkmayacak diye yapıldı köprüler otoyollar hastaneler havalimanları,ama hepsine hazine garanti verdi.üstelik dövizle.hazine kendi inkanları ile yapsaydı bu yatırımları 100 liranın 90 lirası hazinede kalır yandaşa gitmezdi,ama bunu anlayacak kapasite ve beyin yok malesef bazılarında.ben trende bakarım ozamanda yazdım krdmrd 2.40 maliyetti 7.50 yi gördü netholding 1.70 maliyetti 6.25 i gördü.şimdi dolar diyorum,hodri meydan diyorum,fakirlik diyorum sürünme diyorum,hep birlikte göreceksiniz.karşılıklı polemiğe girmeyelim.zaman herşeyin göstergesi olacak.sen doğru bildiğini yap ben doğru bildiğimi yapim.
Para günümüzde herşey,batmış biri ile çıkmış biri aynı olmaz.Akıllı olan kazanır.Hadi benim söylediklerimi geç bi tarafa koy,peki ülkenin cds lerini nereye koyacaksın.Makarna yerine et ve balık tüketmek lazım.ama gel gör ki makarna tüketenler et ve balık tüketenleri savunur vaziyette.o yüzden birşey söyleyemem.Barbaros şansalın güzel bi sözü var ülke için,şuan ki durum tam da öyle.Stockholm sendromu kör etti milleti,ne denebilir ki.ne desek boş ne yazsak boş,şükretmeye devam edin.
Allahtan aynı coğrafya da değilim,aynı hava aynı ortam...Şükretmeye devam...
Uzaktan izlemesi keyifli,içinde yaşasan dert...eğlenceli aksiyonu bol ülke...
1 dolarmı büyük 1 lira mı,dur ben söyliyim,ezanı susturamayacaklar,bayrağı indiremeyecekler,vatanı bölemeyecekler,,,,hülogggggg.....
Burası tartışma yeri olmuş çok anlamsız burda bi gerçek var bankanın tepeden tırnağa hukuksuz davranması ve birgün akbank ve garanti örneklerinde görüldüğü üzere bu hukuksuzluğun devlet yada bankanın kendi müdahelesiyle mutlaka sona ereceği siyaset yapmanın anlamsız olduğu bir platform gerek yok