6.30 a %7 giden kağıt az sonra sıfırlayacak...
Printable View
6.30 a %7 giden kağıt az sonra sıfırlayacak...
Sayın Nasuh sıfırlayacak derken neyi kastetmiştir, ne demek istemektedir, sıfırlama işleri kimlere hizmet etmektedir, nerelere mesaj vermektedir bir bir açıklamalıdır. Artık sıfırlarla mucadele beka sorunu haline gelmiştir. Sayın Nasuh ya sıfırları silmeli yada türk milletinin sillesini yemeli....
Şak şak şak şak şak.......
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sıfırlamayı bırak kapanış eksi.....Bakalım ne zamana kadar böyle devam edecek....
Üç yılı geçmiş bir sürede üzerine yüzde yirmi koymuş..arındırılmış fiyattan karmı kazançmı adını koyamıyorum..
ortalama 20 gün önce..... çık -in hareketi trakya camda yapılıyordu... metro ve global ağırlıklı işlem yapıldıgı için galip yapıyor diyorlardı.... bu hissedede aynı hareketi görünce o geldi aklıma.... iş yatırımın direk kendisinin yaptığı o zamanda belliydi şimdide belli....bugün viop sayfasında 100 dolarlık apple hissesi 1000 dolardan işlem görüyor diyorladı.... 100 dolarlık apple türkiyede olsa 30 dolardan işlem görür herhalde.... kim kime -dum duma ülkesi ..... kafalarına göre hisse fiyatları ile oynuyorlar ( aracı kurumlar)... ne adam gibi bir düzenleme nede denetleme var.... borsada çok kişi batıyor deniliyor .. aslında borsada çok kişi batırılıyor malesef...
Temettü haberi gelecek gibi ???
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Açıklama.
Kaynak kap.
Herkes satıp kaçmış. Anlaşıldı.
Temettü haberi düştü ve kimse yok
Eyvah eyvah
Alsınlar o temettüyü daha zevkli işlerde kullansınlar.
Temettüye falan bakılırmı artık bu saatden sonra pek bilemedim,
Varaa yoksa birlşeme ve değerlem raporu
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.557 mlyr tl den , 1.108 mlyr tl ye düşünce kar.
temettü de net 29,3 krş tan 20 krşa düştü..
asıl merak edilen birleşme...
izlemeye devam.
Şuan tek önemli olan değerleme raporu ve değişim oranları,
Şişede paylaştım bir arkadaş soru sormuş yatırımcı ilişkilerine onlarda uzman kuruluş adil bir değerleme yapıcak diye cevap vermiş,umarım öyle olur,burayada kopyaladım
https://pbs.twimg.com/media/ESRT1RYX...jpg&name=large
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
ustam sihirli sözcüğü kaçırmışsın.
şirket hiçbir zaman yüzde 50 sini dağıtırız dememiş..
bakalım ne demiş :
net dönem kârının asgari %50’sini nakit ve/veya bedelsiz pay şeklinde kâr payı olarak dağıtmayı
benimsemektedir. Ekonomik koşullar, yatırım planları ve nakit pozisyonu gibi hususlar dikkate alınarak,
Ortaklar Olağan Genel Kurulu hedeflenen orandan farklı bir dağıtım yapılmasına karar verebilir.
9,99 dan başlayan kazaklar... misali..........
9.99 tl yi büyük yazarlar giyim firmaları........
başlayanı küçük 1 puntoda yazarlar hani.............
Senin temettünü yesinler. Gavur boşuna iliklerine kadar satmamış seni.
Yabancı kahin değilse, belli ki yabancıya bir yıl evvel şöyle soylenmis.
Hazır fiyat yüksek iken ufaktan ufaktan satın kardeşim. Fiyat sata sata %40 deger kaybedecek, sonra hepsini şişe altında toplayacaz diyip tavana yakın yerlerden ikinci bir koyma hareketi ile diplere çekecez, her firsatta al aşağı edecez, düşerken halay başı çıkarken tınnn diyecez.
Baskının tillahını yapacaz. Temettü, bedelsiz yerine millete kürek sapı vercez, daha da satmazlarsa pwc değerleme şirketinden bereket tanrısını gönderecez.
Meşhur ifade ile milletin aq.
Kardeşim burası türkiye piyasası, stockholm sendromu diyenin ta amk. İstanbul sendromu, ankara sendromu desinler.
Bistte yıllardır yapıyoruz hiç gitmiyorlar hep geliyorlar hep geliyorlar demiyorlarsa hiçbirşey bilmiyorum.
Birleşmenin temettüden sonra gerçekleşecek olması , hoş olmuş diye düşünüyorum
Kime ait senaryo yada hikaye bu sn Barba.
Hikaye bana ait de ben orhan pamuga yazdirdim
Bu tepki kardeşim tepki, eleştirel yaklaşım, ironi. Birini seç, beğenmediysen geç.
Yo beğendiğim kısımları var,öyle kolay geçilcek bir yazı değil,itinalı yazılmış,
Eğerki adil ve doğru bir değerleme gelirse bu hikaye çöp olur,
Eğerki adil olmayan bir değerleme gelmez ise,bu hikaye sizin yönetmenliğinizde film olarak çekilir çokda güzel izlenir.
Evet elde bir tek değerleme kaldı. Ya tabuta son çivi yada son saniye golü.
kaç ay oldu hatırlamıyorum 8 ay filan olmuştur belki daha fazla..........iş c kontratı var elimde ... iş c 5 80 lerdi o zaman ... bir kaç gün sonra kapa bi haber .... iş c hisse satacak anadolu grubuna 5 60 civarında hisseleri toptan satmış.... fiyatı görünce bende elimi boşaltım.... ondan sonra hisse yükseldide yükseldi ... iş c grubu ky ye her zaman oyun oynuyor ... o yabancıda görünen hisseler bence anadolu grubu ve benzer firmaların ... gerçek yabancı olsa böyle rahat oynayamazlar tahtayla..
Arkadaşlar yarinmi verecek temettuyu...Düşüş ondan sanirim...
Sn barba zaten elde en başından beri değerleme vardı sadece değerleme vardı zaten,tek olan ve önemli olan zaten değerleme sonrası değişim oranlarıydı,
Adil değerleme olursa zaten iyi rakamlardan değişim olucak demektir,
Ayrılma hakkına çok saplanıldı ama boşa saplanıldı ayrılma fiyatına,
Bir iki bilgisiz ayrılma fiyatı dedi durdu milletde ayrılma fiyatı dedi durdu
Olabilir bedo, at izi it izine karışmış durumda, kim yerli kim yabancı çok önemi de kalmadi aslında.
Yarına endekse göre hareket eder gibi...Aslında bu haber bile çıkarmaya yeterli...ama iş dokmek olunca yatırım hikaye...aç gözlülük....
Selamün Aleyküm. Bu gün naaaaptı soda öyle yaav. 5,90 dan aldığımı 6,00 dan satıverdim. Her şey bir anda gelişti:kahkah: birden 5,90 dan 5,95 e çıkmasından çakozlayamadık durumu. 6,00 dan kaptılar elimizden nerelere gitti. aslında direnci 5,98-6,04 arası beklediğimden sattım. nereden bilecen? küçük yatırımcı psikolojisi işte. sanırım 5,95 den sonrasına robotlar devreye girince robotlar birbirine girdi ve fiyat 6,30 a kadar geldi. o kadar hızlı bir yükseliş insan işi değil :kahkah: tabi işin içinde başka bir çapanoğlu yoksa?? elinde olanlara bol kazançlar.
oyak çimentoları şubat ortası temettü açıklardılar, açıklamadılar, belki birleşme dolayısıyla. Ben temettü beklemiyordum, brüt 20.8 az ama yine de iyi.