Hisseye gelince kimse mal topluyorlar demesin görünen o ki seans içi yükselip mal taşiyacak adam arıyorlar ilk sert tepkinin verildigi seviyelere kadar izlemek mantıklı 63 64 gibi
Printable View
Hisseye gelince kimse mal topluyorlar demesin görünen o ki seans içi yükselip mal taşiyacak adam arıyorlar ilk sert tepkinin verildigi seviyelere kadar izlemek mantıklı 63 64 gibi
uzun vade kagidindegil artik bu jant verdi bedelsizi sonra gumletti terse kaldim. battim aylarca yiarca bekletirse sasmam
Artık tavan kapaması lazım
Tavan derken eksi kaparsa yılın çakması olur
Bugün 85 üstü kapamazsa Haziran sonuna kadar tekrar 76 ya değebilir.
85/76 bandı trendin devamı için olumlu
Çakal bunlar
Doları biraz bu seviyelerde oyalayıp endeskse oynayacaklar gibi bir durum ihtimali oluşmuş gibi hisselerin çogu kimi dün kimi bugün bu olasılık dahinde dipten dönüş yada kısa vade tepki verdi uzun sürmesede bu olumlu kısa vadeden istifade etmeliyiz aman aman bir şey yada beklentiyi yüksek tutmadan yararlanmalıyız
Gecıcı olarak cuma gunu JANTStan cıkıs yaptım.90 lıra dahı olsa gerı alıs yapacagım. Eger yenı hıssselerım bekledıgım cıkısı yaparsa cok daha fazla lotla gerı donus yapacagım.
Herkeze bol kazanc dılerım
Yukarı 80-85-92 aşagı 73 tutmaz ise 62 potada
bombos hisse haline geldi iflas nedenimiz
Garanti bankası 8.17 üzeri atamazsa endeks şelale olursa şaşırmam
62 olurda olur ise olmasını tabi istemem sakın iyi düştü diye tüm paranızla atlamayın
Endeks 1350 lerden tepki verdi ama tekerlek düşünüyor.
78.60 geçilirse 84.40 izlenebilir
Şimdiki işi sonraya bırakmamak lazım 78.50 üzerinde kalırsa veya geçerse 82.5 ve 83 ler bu. Seviyede geçilirse 90.70 aşagıda 74.20 izlenmeli
82.80 bu rakamın altında mıyız üzerinde miyiz önemli rakam burası
Nedensiz Hocam merhabalar, bende yatırımcı mantığı ile orta ve uzun vade bu hisseyi tutmayı düşünüyorum bir sıkıntı görmüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
https://www.jantsa.com/
Benim için önce ülkenin içinde bulunduğu durumdan dolayı endeksin durumunun netlik kazanması olmaz ise olmazdır hisse için trend takibi yapılmalı alma zamanı var tutma zamanı var satma zamanı var jant güzel bir hisse biraz daha önümüzü görmemiz lazım ABD faiz artırımlarına başlar ise BİST duman olabilir acele etme varsa tutarsın tutmazsın sen bilirsin ama yeni alım için beklemek en iyisi
Endekste 1400 geçiliyormu ve o seviye korunuyor mu buna dikkat edelim
Hocam endeks sıkıntılı fede gelince muhtemelen ocak 2022 den itibaren ufaktan faiz artırımına başlayacak.
ABD verileri şimdilik bizim lehimize geliyor ama covid vakasında artışlar sonbahar gibi kısıtlamaları gündeme getirebilir turizm gelirlerimizdeki durum Temmuz ve Ağustos enflasyon rakamları ve merkezin bırakın faiz düşürmeyi artırmaması bile sorun olur artırsa iflaslar artırmasa patlayan dolar fiyatı anlık günlük belki haftalık %50 ile stoplu borsada para kazanmaya çalışılabilinir
78 üzerine atıp üzerinde durmadığı sürece yükselişler tepki çıkışıdır
düş bakalım nereye kadar düşecen?
hafta..
döndürüyor mu, döndürüyor gibi mi yapıyor.. yukarıda ilk direnç 79 civarı..
https://i.resm.im/rUSVY5B.JPG
yaşam belirtisi kalmamış sanırım burda.. toplu kıyım olmuş öncesinde..:)
Cantın Vidalarını kim gevşetti bilmiyorum ama,Ben beklemekten sıkılıp 73-74 den inince yuvarlandı gitti..:-(
Kalanlara,( Özellikle Sn sevenhille.) iyi nöbetler,renkli yolculuklar...:-))
#JANTS 2021/06 Aylık
Yıllık Net Dönem Kârı(zarar) : 124% Artmış
Yıllık Satışlar : 73% Artmış
Faaliyet Kârı (zarar) : 109% Artmış
FAVÖK : 133% Artmış
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
50 kat karda gelse,bir müddet bekletecek gibi,şu anda köpek balıkları başka sularda avlanıyor,geri dönmelerine zaman var görünüyor
günlük..
https://i.resm.im/g0sDFR9.JPG
80 maliyet . Düşürmek için nereden alim yapmali
Bence kısa vade de bist gidecek bence alım için buralar uygun 70 altına çok olumsuz bir şey olmadıkça sarkmaz.
egeenle birlikte diger bir patron kagidi. 110 dan alan enayileriz. asla cacik olama bu kagit
son sozuydu :)