Evet toplu daha fazla getiriyor siz toplu yapmaya devam edin adeta para basıyor ..:)
Printable View
Evet toplu daha fazla getiriyor siz toplu yapmaya devam edin adeta para basıyor ..:)
İnancım gereği faize karşıyım.....
0 faizsiz bir toplum hedefimdir.
Sayın kartalgaga sakın tekrar bu iblisin hissesini aldım demeyin,daha çok bekletecek yine.niyet kötü çünkü.
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim beyin yandi
computer mercury
he he haram
1 30 dan ihlas hissesi alan yatirimcinin
90 kurusa dusen ihlasin faiz gelirinden nasil bir kari olacak
bir de soke un ne oldu
mercury ve kufurbaz arkadaslarin belki cevap verir
Vay anasına arkadaş. Bedelli işini bitirir bitirmez tekrar kuruşlara döndü ve hala gözü toprakta bu iblisin hissesi. Nasıl bir düzendir, nasıl bir şeytan üçgenidir bu anlamak mümkün değil. Yahu kasana cash o kadar para girmiş, elin güçlenmiş, sermayen büyümüş sen hala aşağı geliyorsun, kuruşlara geri dönüyorsun. Amacın ne, sen neyin kafasını yaşıyorsun anlamak mümkün değil. Bas git 2'lere 3'lere, 5'lere kurtar yerlerde gezen imajını, prestijini. Azıcık da sana inanıp, sana güvenip hisseni alan yatırımcıların yüzünü güldür. Bu nedir yahu, yazıktır yahu.
Baskentim naptin tavuğu buldun mu,:oleyo: komsunun ambarına mi gitmiş yoksa,:kahkah:
iblis in sözde hissesinden sadece al - sat yaparak kazanılır. bunun böyle olduğunu 25 yıllık geçmişine baktığınızda anlayabilirsiniz. yok efendim yatırım yapacakmış, ortak iş yapacakmış teranelerine inanıp paranızı bu iblislerin insafına bırakırsanız sadece zarar edersiniz. geçmişte birkaç defa bulaştım ve her seferinde zarar ettim fakat sonunda nereden alıp nereden satılabileceğini sezmeye başladım. bunların tek taktiği bu. yatırımcıyı kilitlemek ve bir defa hisseyi aldırdıktan sonra sürekli belirli bir seviyede tutarak satmasını önlemek. k.y. dan topladıkları bedellilerle ne yaptıklarını tam olarak bilemiyorum. onu da siz tahmin edin. investing com a bir uğrayıp ihlas yorumlarına bakın. ne olur bir kademe çıksın diye ağlayanlarla dolmuş. satacaklarından değil. onlar da milleti kekliyorlar. muhtemelen burada da vardır hisseyi sattırmamak için çırpınanlar. fakat kimin ne dediği çok önemli değil, siz neler olduğuna bakın.. kişisel kanaatlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
https://www.youtube.com/watch?v=pYWpRt-Y9iQ
Ben araştırdım ihlas grubunun yaptıklarını hus. Hiç de fena değiller ama gel görki bunu yani karlarını borsadaki ky.na yansıt(a)mıyorlar.
Sizinle hemfikirim Mercury.
RTE ile sözde yayıncılık ve medya yi konusmus olsada aslinda içerik farklı konulardi bencede..CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın,
Hayırlı Cumalar,
Oksijenim çok doğru söylersiniz.Helva yapımını beceremeyen speklerimiz doğru yolun hisse fiyatını yükseltmek olduğunu anlayacaklardir.1,40-1,35 lerdan sattıklarını 0,90 lardan yerine koyma modeli diye bir model işleyemez. Rasyonel İHLAS YATIRIMCISI BU TUZAĞA OLUR VERMEZ.
Sadece bedelliden gelen 709.600.000.TL nin aylık faizi +12.500.000.TL (22 Şubattan buyana 1 ay oldu)
bedelli+faizi +722.100.000 TL.Şu an itibarıyla.....
İHLAS HAZİNESİ BASMAYA DEVAM EDİYOR.
Yatırım tavsiyesi değildir. Bunlar benim hesaplamalarımdir.
Benim için endişelendiğin için öncelikle teşekkür ediyorum güzel kardeşim..Sağolasınız..Çok haklısınız bu illet ,iblis,harami takımına bir dahamı bulaşmak bedava hisse dağıtsa bile sokak sokak kaçar asla bulaşmam bulaştırmam o derece mücahit Ören ve avaneleri midemi bulandırdı hele hele onu koruyup kollayıp şımartanlar yokmu onlarlada hesabım hem ahir alemde olacak hemde seçimlerde olacaktır kapı kapı dolaşıp vatandaşın Ak parti ve Mhp'ye oy vermemesini sağlamaya çalışacağım.. Bunların alayı merhametsiz,vicdansız,acımasız,zalim ve tokatçı,dolandırıcı,soyguncu takımı Allah milletimizi bu zihniyetlerde koruyup,kollayıp,kurtarsın..Cuma günümüz ve bayramımız mübarek olsun..Amin..
Vay vay vayyyy dersi borsa çöktü,iblisin bütün hisseleri kırmızı.Bir dahaki bedelliye kadar anamızdan emdiğimşiz sütü burnumuzdan getirecek,ozamana kadar Allah hepimize sabır versin.cumamız mübarek olsun.
arastirmadan almayin derim
soke un ne oldu
Yani aslında farklı konuları konuşup bu aradada iblisliğine devam etmiş ihyay ve gazeteyi sesli dillendirip millete gömmüş oldu bunumu ima ediyorsun eee ne diyelim kul hakkına girmiş birileri vebal yüklenmiş hiç kurtulmasınlar...Bozacının şahidi şıracı geldi desene..
Ne oldu yatırımcı satmıyor mu?
Millet keriz di değil mi?
Size buradan mal versin.
Sürün hisseyi yukarı....
Size hisse misse yok.
çırpının şimdi......
Elinizdekinden de olacaksınız.
Grubun bütün hisselerinin bedellisi 3 yada 4 haftada hemen kabul edilmişken ihgzt 6 hafta oldu hala ses yok,iha halka arzı hala ses yok.Bunlar tesadüf mü,tabiki değil.Spk iblisin talimatını bekliyor,son vurgunu ihgzt ve iha halka arzdan yapacak.yazıklar olsun,gerçekten inanmak istemiyorum ama adam istediği gibi cirit atıyor...Ama her gecenin bir sabahı mutlaka vardır.
10 gün sonra mart bitiyor.
1.çeyrek bilançolar başlıyacak.
O zaman göreceğiz bilançoyu.....
+722.100.000.tl nakiti.......
Tabiki bilanço kar açıklayacak.
Son 1 yıldır atılan yatırım kap haberleri 2021 yılı hamle yılı olacaktı 1,40 dan 0,85 kr lara
Daha önce, 18.02.2021 ve 05.03.2021 tarihli özel durum açıklamalarımızda Söke Değirmencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. için bağlayıcı olmayan fiyat teklifinde bulunduğumuz kamuoyu bilgisine sunulmuştu.
Söz konusu bağlayıcı olmayan teklifimiz kapsamında Söke Değirmencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. nezdinde mali ve hukuki inceleme ("due dilligence") çalışmalarına başlamamız kabul edilmiş olup, en kısa sürede çalışmalara başlanacaktır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/916838
İstanbul ili Avcılar İlçesi Firüzköy Mahallesi 648 Ada 5 parselde kayıtlı 14.607 m² yüzölçümlü arsa üzerinde konut ve işyerinden oluşan Bizimevler 9 adı verilecek inşaat projesi yapmak üzere hasılatın %45'i arsa sahibine ait olacak bir hasılat paylaşım sözleşmesi imzalanmıştır. Söz konusu projenin Mayıs ayında başlayıp 36 ayda tamamlanması planlanmaktadır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/915401
Otuz yıldır içinde bulunduğumuz sağlık sektöründeki faaliyetlerimizi daha da artırabilmek adına İstanbul'da bulunan 75.000 m2 kapalı alan içinde 400 yatak ve 18 ameliyathane ile hizmet veren Özel İstanbul Medicine Hospital (Eren Sağlık Hizmetleri Tic. ve San. A.Ş.) ile ortaklık dahil muhtelif konularda işbirliği yapmak adına görüşmeler başlatılmış ve gizlilik anlaşması yapılmıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/908540
Şirketimiz, Türkiye'de enerji konusunda (HES) faaliyet gösteren bir firma ile iş, yatırım ortaklığı ve satın alma görüşmelerine başlanmış olup, karşılıklı gizlilik sözleşmesi imzalanmıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/891335
Şirketimiz tarafından 15.09.2020 tarihli özel durum açıklaması ile, İhlas Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin kurulmasına karar verildiği ve gerekli çalışmaların yapılarak, kuruluş izni için resmi kurumlara başvuru yapılacağı açıklanmıştı.
Şirketimizin %45 oranında hissedarı olacağı "İhlas Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş."nin kuruluş izni için bugün (26.11.2020) Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı'na başvuruda bulunulmuştur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/890139
Hamleyi biz yatırımcıya yaptılar.. Cidden borsanın zirvelerde olduğu bir ortamda 2000 yılında bu hisseyi alıpta bekleyen yatırımcı durduğuysa eğer bırakın dolar bazında ki kazancı şu an TL bazında ne durumdadır.
Tek kelimeyle bu şirketi yöneten ben olsam hisse performansından utanırdım.
Yatırım tavsiyesi değildir
GENEL KURULLAR BASLADI.GENEL KURUL MUHTEMELEN NİSAN DA OLUR.
TÜM SORULARIMIZI İLETMEYE....
HİSSE GERİ ALIM PROGRAMINI TALEP EDELİM....
FİYAT İSTİKRARI SAĞLANMALIDIR.
1 TL den 709.600.000 TL nominal hisse sat.
Fiyat 0,86
ÇEK KULAKLARINI BU SPEKLERİN.....
"İhlas Hisse Mağdurları" tag olmuş tvit
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanırım ihlas,iflas etti,başka birşey aklma gelmiyor.Yada bir adam bu kadar korkusuz ve zalim olabilir mi?
Şirketin verilerinde sıkıntı yok ki. Sıkıntı hisse fiyatında. Bu son sermaye artırımından gelen para ile zaten şirketin iyice rahatlaması lazım. Normal ve adam gibi hisselerde yansıma güzel oluyor ama bu grup hisselerinde nasıl bir cenabetlik var çözemiyor insanlar.
Yatırım tavsiyesi değildir
a
Gerçek zalimi,hırsızı,dolandırıcıyı aklayıp korumaya çalışıyor spekleri suçluyor topu onlara atmaya çalışıyorsun ya senin seviyene inmemek muhatap olmamak kararı almıştım ama ileri geri gıcık yorumlarını görünce sabırlı olamadım insanlarla resmen dalga geçiyorsun burada sen övdükçe hisse fiyatı satış baskısıyla dahada aşağı düştü belliki sen birilerinin çanağını yalıyorsun..Övgü yağdırdığın ihlas holding hissesi tabana düştü neredeyse şimdi sen daha beter olun diyorun ne mal olduğun oldukça aşikar seni destekleyen ahmakların aklına yanayım ..ytd..
Bütün hisselerini kayıtlı sermaye tavanına çıkarmadan rahat etmeyecek iblis,holdınge yakın zamanda bir bedelli daha yaparsa hiç ama hiç şaşırmam.Çünkü henüz sermaye tavanını ky ile dolduramadı.
Sn.Erdoğan bu soyguncuyla nasıl aynı masada oturup toplantı yapar.Bu hırsızın devlet ile ne işi olur.
İhlas Holding Şirketinin hisseleri son bir ayda %25’e yakın düşüş gösterdi. Şirket yatırımcılarının sosyal medyada ” İhlas Hisse Mağdurları” cümlesini twitter gündemine taşıdığı görüldü
Geçtiğimiz yıl pandemi başında 0,40 TL fiyatlarını gören şirketin hisseleri geçtiğimiz ay 1.20 TL Seviyelerinde işlem görmekteydi. IHLAS Paylarının yatırımcıları Sosyal Medya’da Sermaye Piyasası Kurulunun hesabını etiketleyerek #IHLAS paylarının incelenmesini isteyen yatırımcılar mağdur olduklarını belirtiyor. Şirket geçtiğimiz günlerde Bedelli Sermaye artışına gitmişti. Sermaye artışı ile piyasadan 709 Milyon TL sermaye arttırmak için toplanmıştı. Geçtiğimiz günlerde açıklanan Pay Endekslerinde değişiklik sonrası İhlas Şirketinin payları BIST 50 İçerisine dahil edildi. Değişim 1 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.
Süreç içerisinde Şirket Söke Un satın alma için bağlayıcı olmayan teklifte bulundu
Yapılan bildirime göre şirket daha önce gizlilik sözleşmesi imzaladığı Söke Değirmencilik, Moms Kitchen ve gerçek şahıslara ait payların tümünü satın ve devir alınması için teklifte bulundu.
Şirketin son dönemdeki performansı ise aşağıdaki şekilde
Twitter Türkiye Gündemi
İhlas Holding Grubu Şirketleri Sermaye artışı haberleri ile gündemi taze tutuyor
Borsa İstanbul’da pek çok şirketi olan İhlas Holding sermayesini %89,77 Oranda arttırarak bedelli sermaye artışına gidiyor.
İhlas grubunda kaç şirket Borsa İstanbul’a kote?
#IHLAS – İhlas Holding A.Ş
#IHLGM – İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme A.Ş
#IHEVA – İhlas Ev Aletleri A.Ş
#IHGZT – İhlas Gazetecilik A.Ş
#IHYAY – İhlas Yayın Holding A.Ş
Holding ve holding ilişkili 5 şirket Borsa İstanbul’a kote bir şekilde işlem görmekte.
İhlas Holding ve holding ilişkili şirketler 2020 Yılı ve sonrasında Kamuoyu Aydınlatma Platformuna sermaye artırımı ile ilgili tam 28 Bildirim yaptı. Bu 28 Bildirimlerin arasında toplamda 3 bedelli sermaye artırımına , 2 bedelsiz sermaye artırımı bulunuyor.
Şirketlerin Halka açıklık oranı kaç ?
#IHLAS > %93
#IHLGM > %98
#IHEVA > %74
#IHGZT > %39
#IHYAY > %86
Sermayeler ne kadar artırıldı?
IHLGM > 334.461.113 Milyon TL
IHLAS > 709.600.000 Milyon TL
IHYAY > 250.000.000 Milyon TL
IHGZT > 60.000.000 Milyon TL
IHYAY > 50.000.000 Milyon TL
Bilanço Açıklandı, Zarar ortada!
Şirket tarafından yapılan bildirme göre şirket zarar pozisyonu bir önceki yılın aynı dönemine göre %500 azalış gösterdi. İhlas Holding 2020 bilançosunu açıkladı: 3.967.242 TL net dönem zararı açıklandı.
Patır patır veriyor Bank of Amerika. BoA yabancı mı bilmiyorum ama bu hesap herhâlde müconundur.
Oksijenim sanirim spek birşeylere kizdimi ne, habire dusey bu meret, hic unutmam gene bunun gibi bi hissede bir kac sene yatırımcı ettiydiler beni :oleyo: yok sa benden yatirimci olmaz aslinda...
neyse buyur acik cek indir indirebildigin kadar zaten senden kazandik helal olsun:kahkah:
Oksijenim seninle ayni fikirdeyse kizmamasi lazim gelir amaan dedigim gibi hayirlisi olsun artik napalim olan oldu :evil: hakkimizda hayirlisini dilemek nasip olsun gerisi hikaye... du bakelim burdan da gohsumuzu gere gere cikabilecekmiyiz merak ediyorum...
Bence müco bedelliye katılmayan uyanık ky'lere kızdı. Parayı veren düdüğü çalar, yok öle yağma dedi. :evil:
Yoksa o gross-tankeri yanaştıran sen misin hus?:kahkah: