Sende ne hafıza varmış ...
Printable View
Hazine, Nisan-Haziran döneminde toplam 51,5 milyar TL iç borç servisine karşılık, 82 milyar TL'lik iç borçlanma planlıyor
Hazine, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında toplam 51,5 milyar TL iç borç servisine karşılık, 82 milyar TL'lik iç borçlanma yapmayı planlıyor.
Hazine'nin Nisan ayı 2019 İç Borçlanma Stratejisi'ne göre, Nisan ayında toplam 20,6 milyar TL’lik iç borç servisine karşılık toplam 30,0 milyar TL’lik iç borçlanma, Mayıs ayında toplam 18,8 milyar TL’lik iç borç servisine karşılık toplam 30 milyar TL’lik iç borçlanma ve Mayıs ayında toplam 12,1 milyar TL’lik iç borç servisine karşılık toplam 22 milyar TL’lik iç borçlanma yapılması programlanıyor.
Banka da hukumet de bizi bu heriflere karsi rezil rusva etti ya.. Parmagi gostermesini bekliyordum hepsine. Bu gay katibe gidip "Ben de ABD'ye 5 milyar dolar ceza kestim" demistim bir de. Adam sonunda "Biz Amerikaliyiz, adami boyle yapariz" dedi iste.
Eh, direk oyle demedi de... "Good boy" dedi.
Sirketlerimizden gida ilac satilacagina Iran'a sark kurnazligi yapilip hayali ihracata cikinovaya girisildi...
simdi butun dunyada "Kara para aklayicisi Turkler"...
Adam Klasfeld
@KlasfeldReports
They move onto scheduling.
Cary, for Halkbank: "I was hired to try to turn over a new leaf in this case" and get a "fresh start."
He wants to meet with Halkbank in Turkey to discuss whether to file a motion to recuse the judge, and if so, on what grounds.
Uzuyor bu dava. W&C Turkiye'ye gidip Halkbankla gorusmek istiyormus.
Reis Trump ile görüşmüş.
9 hazirana ertelendi...
Şaşırmadık... Demek ki o kadar büyük sicmislarki bu boku kimse görmesin diye yirtiniyolar. Resmen mahkeme uzasın diye oynuyorlar kaç yildir. 666 nin dava anketine bu dava yıllarca kapanmaz sürer gider olarak oy kullanıyorum.
La git isine, dil problemi varmis diyor avukatlari. Sadece 2 kere gorusmus banka ile simdiye kadar.
Anlasilan bu banka uzattikca uzatacak bu isi. 9 Hazirana telekonferans.
Adam Klasfeld
@KlasfeldReports
Judge Berman asks Mr. Cary whether Halkbank is a relatively new client.
Cary responds that he has met them twice, visiting Turkey on two occasions, before and after he was retained. He notes there are "significant language differences" that make remote communication difficult.
31 lota iddiasina girmistim ayransiz ile. Benim sikkim bankanin mahkemeyi tanimayacagi idi.
Yani benim kazanma ihtimalim kalmamisti.
O da uzlasma ve uzamasi siklarindan uzlasma dedi. O da kazanamadi. Lotlarimi kurtardim. Tukurdugumun bankasi.
Anket burda: https://www.hisse.net/topluluk/showt...42#post4087042
Cepten gorulmuyor. Her seferinde insanlari eklemekle ugrasmak zor.
Anket Sonuçlarını Gör: Halk Bankasi SDNY Mahkemesi Nasil Sonuclanir?
Oylayan
42.
Dava duser
6 14.29%
66Trader66, ahmet, jager, Mira, mzbb1967, osisa
Para cezasi verilir
20 47.62%
ayhan53, BALPORSUĞU, Bist 100, bitpire, bjktr, Cyclone., fuigo, i-ked, investment34, klasse, Lohengrin, mahırarda, OsmanSMMM, OZDEMIR1, Pert, rasit, sakin.!, trader,, TRENDHOUND, V.junction
Bankanin dolar hesaplari dondurulur
2 4.76%
Cemefe, şahna
CB'inin ABD ziyaretinde halledilir, konu kapanir
3 7.14%
berky07, KIZILDAG, smlcan
Ne cikarsa ciksin bu konu senelerce kapanmaz
11 26.19%
666, apocalyptica, Ayraniyokicmeye, D R A G O N, darkblack, erick_von_manhstein2, MrSun, MuSTi, vaque, vicont, wednesday
LOSERlari da teshir edelim!
Dava duser
6 14.29%
66Trader66, ahmet, jager, Mira, mzbb1967, osisa
CB'inin ABD ziyaretinde halledilir, konu kapanir
3 7.14%
berky07, KIZILDAG, smlcan
Noluyor ya, cil yavrusu gibi dagildiniz hemen bir teshir ettik diye!
Dava dusermis. CB halledermis... Muahahahahahaha.
Konuyla alakasız ama BIST in enbüyük bankası Garanti sayfası bomboş. Kırk yılda bir 2 kişi gelip yazıyor.
Son on günde Akbank amma almış ama ha.
Yanlışım varsa şimdiden özür ama 60 milyon lot görünüyor bende
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasadan belliydi davadan birşey olmayacağı, ölü gibi hisse, hiç hareket yok , güniçi artı eksi yüzde bir. Davadan birşey gelecek olsa o marj çılgın atardı.
[QUOTE=KIZILDAG;4292085]halkbank, kademeler 5,11 üstü harekete hazırlık başlatmış. mahkeme ertelense de görülse de, bugünü 5 lira gibi bir rakamda tamamlaması beklenemez. İlginç olan ise bu yaşananlarda en büyük darbeyi bu kez İŞC gördü. Halkbank ile birlikte onunda harekete geçmesi beklenebilir
Sayın Kızıldağ ,Çok yazık oluyor hakikaten.. Siyaset sirayet ediyor herşeye... Çok yazık.. Ülke sermaye piyasalarının geldiği yere bakın... Niye halka açtınız arkadaş ...
Halkbank avukatı Cary, böyle ciddi bir davaya müvekkiliyle video üzerinden hazırlanamayacağını söyledi. Hakim Berman 9 Haziran günü statü toplantısı yapılmasına karar verdi. Halkbank'ın istediği 90 günlük süreyi 70 güne indirdi.
-Hakim Berman, Halkbank davasının hızlı yargılama yöntemiyle görüleceğini ve Halkbank'a adil savunma için her türlü kolaylığın sağlanacağını belirterek oturumu kapattı.
8 hazirana kadar dolara çalışmaya devam.
Carry,iddianamenin okunmamasini isteyerek tüm suçlamaları reddetti
cezam bitmiş. çevrenizdeki hayvanları koruyun. andım var. 1 gün ortalığın fena canını yakacağım.
müsluman gözüken belediye başkanlarının hayvanlara ettikleri zulme her zaman karşı çıkın.
yerdekilere merhamet edin ki göktekilerde size etsin.
buradaki bir çok arkadaş hala iyi niyetli yazıyor ama virüsten hayır beklemeyin çevremden aldığım bilgiler iyi değil.
hazirandan sonra daha netleşecek durum. yani borsalarda %5-10 yukarı aşağı oynar. treyd etmeye bakın derim.
durum sandığınızdan çok daha karışacak. gerçek rakamlar açıklanmadığı gibi konunun gerçeğide anlatılmıyor.
6 ay ticaretin durması ne demek size açıklamama gerek yoktur umarım.
Burada dev firmalardan üretim bantlarından onlara destek veren irili ufaklı bir çok firmadan hatta yemek sağlayıcılarına kadar
6 aylık karlılıkları kenara bırakın eldeki paradan 6 ay içeri gidecekler yani 1 yıla malolacak.
halkbank davada ciddi değil uzatabildiği kadar uzatmayı deneyecek göreceksiniz ilk günden beri ciddi değil.
ne davalar hakkında adam gibi topa giriyor nede yatırımcısını bilgilendiriyor.
Dava yıllarca sürecek en sonunda da kallavi ceza alacak. yoksa o kadar malı 14 liradan boşaltmazlardı.
kişisel düşüncelerim değişmedi. fiyatı 7,2 ikende aynıydı 4,9 ikende aynı.
yıllarca 4-8 arasında gider gelir. mesela bugün 5 lira iyi birşeyler pompalayıp aşıyı bulduk deseler 7 olsa o çıkışta başka bir şey olacak
gene basacaklar 5 lere kadar. uzun vadeli yatırımcı değil ömürlük hisse oldu halkbank.
dava geçen eylülde mahkemede bilemedin kasımda bitiyor diyenleri okumuştum.
umarım ne demek istediğimi zaman geçtikçe daha iyi anlarlar.
Hakan atilla nin temyiz dava sonucu haftalar icin de açıklanacti,fakat 4 ay geçmesine rağmen bi karar çıkmadı.
küçük esnaf ve tedarik sağlayıcılarda ciddi sıkıntı var. Zaten bunlar belirli zaman aralıklarında belirli miktarda dönerlerdi arada bir miktar kar edince sevinirlerdi. çekleri %30 iskontolu bırakmaya başladılar. Geçen gün biri %50 teklif etti. normal zamanda mümkün değil. iç ekonomi sıkıntıya girecek. yetkililerin öyle sunum değil gerçekten acil durum planı hazırlayıp devreye sokmaları lazım.
virüsle ilgili gelen bilgilerde hala tespitte sıkıntı olduğu bilgisi geçiyor. bu işin uzmanlarından.
bu dediklerimi öyle nette bulamazsınız. yakın çevremden acı anekdotlar.
Neden anlatıyorum çünkü burada bir doktor arkadaş içini döküyor. Evet durum daha da kötüleşecek.
Pandoranın kapağını açtılar artık. ikinci ve üçüncü dalgayı istila gibi bekliyorum virüsten.
Dünyadaki besin zincirini ekosistemi bozduk. artık çok fazla ET var. insan eti.
tamam burakcan
bugünlük yeter.
iş olacağına varır.
Tramp gidene kadar ertelenir tramp gidince türk düşmanı bir başkan ile ciğerimizi sökerler... işin özeti
Ne çene varmış bunda. Neyse engelledim SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
virüsün yayılma hızı şekli hatalı. logaritmik veya üssel değil.
virüsün türü ile geçiş türü hatalı. yenmesi gereken şey hava ile geçiyor.
ülkelerde görülme zamanlaması ve şekli yanlış. ya aylar öncesinden yayılmıştı yada birileri kasıtlı yayıyor.
bana göre bu %100 saldırı. stratejik ve planlı. ispatlamak imkansıza yakın ama sonraki level için hazırlık yapıyorlar.
firmaların çoğu ciddi zarar görecek. bankalar bence bu işten ciddi kar yazacak. ama nasıl ve hangi zaman diliminde bilemem.
halkbank bir bakıma doğru seçim olabilir ama dava+idlib+virüs derken çok sürtünmekten aşındı. zaman kaybetti değersizleşti...
beni engelleyebilirsin ama olacakları engelleyemezsin.
değişik araştırmaları severim ilginç pozisyon almaları gördüm.
bence jeff bezos ı hedef gösteriyorlar ama eylül ayında borsalardan kaçışlar gördüm
bu kaçanlar abd ingiltere fransa çin devletlerinin gizli finansal arka kapılarıydı.
borsalardan çekilmişlerdi. öyle böyle değil bazıları 20 yıllık yatırım serüvenlerine son verdiler.
bu paralar ne zaman devreye girecek nerede ortaya çıkacak çok merak ediyorum.
yunanistana yaptıkları gibi adaları bize satın gibilerinden mi olacak yoksa başka bir şey mi
bu virüs işi bittiğinde büyük firmalar daha çok zenginleşmiş olacak sonra 20 yıldır büyük firmaların kar marjlarını düşüren asalak olarak gördükleri yancı firmalar 0 lanmış olacak.
666 ortak,senin muhafız Ersoy olmasın bu :)
ben perception u merak ediyorum.
en son tombul kuşu semiriyordu.
trump giderse işte o zaman borsaların fişini çekerler. seninde iyi bildiğin gibi trump parayı sever finansal piyasayı besler.
virüs çıkmasaydı yeniden seçilmesi %100 bakılıyordu belirli bir kesim tarafından ki bu kesimde her türlü finansal desteği sağlayan
gerekirse cambridge analytica ya kadar para yatıracak ekip kuracak bir güce sahiptir. neyse o başka serüven...
Trumptan başkası gelirse anında ceza yapıştırılır. Hiç umursamaz yeni başkan. Çarkın dönmesine para lazım...
Bu petrolün gördüğü işkenceyi hiç bir cansız varlık görmemiştir. 40 dolara tepki gelecek, gelemiyor, yada yeni rakam 10 dolar olacak. petrol 30-40 dolara geri dönerse dünya düzene girer, 20 dolarda girmez, 25 dolarda girmez, 15 dolarda başka şeyler girer.
Allah rahmet eylesin, vefaat edenlerin sayısı 214 olmuş.