Savurup katliam yapıyor
Sonra basacak aşağı
Bırakın para kaybetmeyi
Printable View
Savurup katliam yapıyor
Sonra basacak aşağı
Bırakın para kaybetmeyi
Emlak konut günlük pasta ve genel pasta dağılımı atacak var mı acaba
Spotta kim malı toplamış
Makas kapandı.
Bilmediğimiz haber neymiş öğreniriz.
Kapanmadı Sn Cauti.
Resmi kayıtlara göre 4500 civarı, doğrusu ise yaklaşık bunun 2 katı kadar vefat var.
Son bir haftadır ise, milletin hükümet kararından önce normalleşmesi sonucunda covid pozitif vakalarında ciddi artış var. Elimize geçen veriler tatil yerlerinde tekrar ciddi artış başladığını gösteriyor. En az vakaya sahip olan bir kaç yerden birisi olan bir ilimizde vaka sayısı 12 kat arttı son bir haftada. Açıklamaları bırakıp hastanelerden bilgi alırsanız ne olup bittiğini görebilirsiniz.
Eğer bu şansınız yoksa, erişime yasaklanan toplam ölüm sayısının geçmiş yıllarla kıyaslamanın sonucunda nasıl bir tehlikede olduğumuzu görebilirsiniz.
Ne yazık ki gerçekler kimsenin hoşuna gitmiyor.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
500p aldı .......
MGK sona ermiş
5 maddelik bildirim
1-) borsaya girmek zorunlu girmeyen 3 ay hapis
2-) borsaya girip short yapana 6 ay hapis
3-) borsada long olsa bile doları varsa 6 ay hapis
4-) borsada hesabını kapatana 6 ay hapis
5-) borsa hakkında kötü konuşana, 3 ay hapis
Şaka şaka azıcık latife yaptım
Bir shortör olarak zarar ettiğim için ilaç yerine saçmalıklar ile kendimi telkin ediyorum
Buradan al shortunu unut aynı değerli şirketlere yatırım yapar gibi...
Tavan kaçta? :he:
İşin pis tarafı bir corona geçiren,tekrar hasta olabiliyormuş.
Dikkat etmek lazım.aşı bulunmadan işler zor
125.000 ortalama 20/10 cort yaptı bizi... ilginç...dolares te hızlıca 6.90 - 7.05 aralığını beklemekteyim(temenni tabi ki...) sonrasında 6.50 lerde taban oluşturmalı...yoksa yarın stop olacam...
Makas 12. Vade 2500 oldu bear abi dün yazdın bugün oldu tebrik ederim seni abi 24 saat olmadı Maaşallah
Borsaya gelince, özellikle 2018 Temmuz-2019 Mayıs arası fiyat hareketleri ve indikatörleri yaşadığımız son büyük dip ve sonrası ile karşılaştırın. Yeterli olacaktır.
En sonunda dayanamadim shortcular kervanına bende katıldım. 125.575 725 ve 750 den 3 parca. 900 ve 950 ye pasifte bekliyordu 126.100 e çektim.
130 daki gapı kapamaya gidiyor belkide
Yılmaz Vural abiyi anıyorum o müthiş maç sonu yorumunu fakat bu saatten sonra grup olsa stop yok ytd değildir
Şimdi bizim vadeliyi deli gibi alan adam
Şhort yapanlara para mı kazandıracak
Çok enteresan
Abd endeksleri de iyi
Fakat bizim vadelide başka bir durum var gibi
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Usd hareketine de bakarsak
Acaba önemli bir swap haberi mi gelecek
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu forum short forumu olmuş endeks zirve ye gidiyor 94 _ 98 ve 2000 krizlerinden sonra ralliye kalkmış endeks burda da yeni zirve gelmeden düşmez..
İki gündür izdiham vardı millet alım için uzun kuyruklar oluşturdu .
Bakalım yarın ne olacak ilginç bir durum .
Birilerine unlimited Money mi geldi
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
https://resimyukle.xyz/i/Ab1AI8
VERMEDİN Kİ DÜN YAZDIĞIM ALIŞLARA
YABANCIYA KAPTIRDIN PARAYI :(((((
https://i.resimyukle.xyz/Ab1AI8.png
İlgisi yok. Sadece elimde sağlam veriler var sağlık konusunda. Ruh sağlığım da gayet iyi.
Borsaya gelince burada da ilgisi yok. Millet 4-5 ten thyao beklerken 7.x-8.5 arasından thyao topladığımda aşırı iyimser olduğumu söyleyen çok oldu.
Neyse, uzatmanın anlamı yok.
Herkes kendi yaşantısından sorumludur deyip kapatıyorum.
Sanırım konsey toplanıyor ayda yada üçayda bir
sonra diyorlar ki
falanca hisseyi alıp götürelim filanca hisseyi bekletelim süründürelim DİE
ons ve dollar da da aynı şekilde karar almış olmalılar. bu kadar gücsüz dolları uzun zamandır görmemiştim. şamaroğlanı gibi zopalıyorlar. 6.69 a dollar mı olur, sudan ucuz
sp biraz canlı olsa, yenirekorlar geliyor dicem de o da yok.
Ki olsa,
sp de 3131 gördüğüm anda basarım ilave bir 4 lük daha.
Belirsizlik de bizim palayı geriyor, habi,re alıp duruyi. :he:
Spot kapanışı sonrası gelen asels bilançosu da az da olsa etkilemiş olabilir vadeliyi.
Merhaba,
Açığa satış yasağının kaldırılmasının eli kulağında olmasını fiyatlıyor mudur?
Benim mantığım hep yazdım 2010 dan beri burası kumar masası kazandım çok kaybettim çok üzülmek yok kendim istedim kendim yaptım nokta kimse silah dayamiyor sonuçta burada tek üzüldüğüm nokta bazı arkadaşlar yaziyorya şhort veya long kaybedince şöyle sevincem böyle sevincem bu ayıp bide Allah'ı karıştırıp dua ediyorlar bu ayıp ve üzülüyorum kumar bizim işimiz