Ygyo unutuldu hatirlatmak isterim [emoji6]
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ygyo unutuldu hatirlatmak isterim [emoji6]
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üstad yggyo ile ilgili gelişmeleri paylaşır. En son toplanıyor hazırlık yapıyor demişti.
teknik bilgim çok yetersiz olduğunu unutmayınız.daha çok acemiyim.hocam izin verdiği için yazıyorum.
Pkart günlükte destek11,95 ve 11,52 ana stop 10.48
yukarda12,40 direncini geçmiş ve fibo 50 olan 12,80 değmiş biraz nefes aldıktan sonra fibo 62(13,50 )ve fibo 78(14,50 )hedeflemeli.grafik güzel gözüküyör.
teşekkür ederim.
Hakan bey bu Agyo için ne düşünüyorsunuz? . Hemen geriye gidiyor . Tutunamıyor ucuz gyo lardan
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rhag bürüttemi.alınamıyor
Çelik hocam bu rhag beklenti nedir
Rhag halja açıklığıda %95 lerde.
Ben atlamisim ozman SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mebes 2.52 üzerinde kalması lazım niyeti ciddi ise değil ise bizi uğraştırıyor demektir.
Ekleme mi yaptiniz sn mebes ekleme tavsiye edermisiniz bu seviyeden SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ufakta olsa az aldim . Daha önce biraz vardı ilave ettim . Tavsiye için ne diyeceğimi bilmiyorum . Bugün sabah erken sanayiye araç bakımı için erken kalktım gittim o arada hisse net forumunu okudum . Ben bile dedim borsa bugün gitti dedim . Fakat gördüğüm kadarıyla beklentisi olan hisselerin performansı güzel. Tabiki borsanın en temeli inecek , çıkacak. Rheag için beklenti iyi ben az ilave ettim. Tabiki karar sizin ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın hocalarım mebes, hakan ve esma hanım çelik üstadımın da bu haftadaki listesinde bulunan kristal için yorum ve düşünceleriniz nedir taşımaya devam ediyorum ama artık yoruldum :)
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam arkadaşlara cevap yazıyoruz ama doğru yapıp yapmadığımı da bilmiyorum.az bilgiyle yanlış şeyler yazmaktan korkuyorum.
Yaylayla şimdilik yollarımızı ayırdık ama takipte olacağız.
Bu nakıtle sılverdıne yanaştık.4,35 üzeri daha atak olabilir diye düşünüyorum yorumunuzu bekliyorum.
Ostımde 3,47 leri bekliyorum tekrar yanaşmak için gelirmi bilmiyorum.bundada bir yorum rıca ediyorum.saygı hurmetle...
https://www.tradingview.com/x/StM4YzCe/
Cemas 1.80 aşağı kırılmaz ise 1.90-91 üzeri kapanışlar güzel olur.
1.90-91 de Aylık pivot direnci ve fibo 1.618 seviyesi var.
Tesekkur ederim saygılar SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler güzel olmuş SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KRSTL 2.16 üzeri geçilmeli teknik iki güne yukarı düzeltme yapabilir diye okudum
Sabredip bekliyen paylaştığım hisselerdenn her zaman kazanır ALLAH in izniyle
Cepten bakamıyorum hisselere bu nedenle bazı sorularınızı cevapliyamiyorum
DAGHL yarın 9.56 kapatır mı? bakalım ters köşe yapmaz inşallah :)
Cemas 1,92 yi bir türlü kıramadı..
Sanki kırsa , yukarılara gözünü dikecek gibi...
Sadece izliyorum...
Rhag 70 direnç mi acaba geçemiyor..
Tire de güzel gidiyoruz
HOCAM,OSTIMI gene yerine koyduk.yaylayı kaçırdık bari ostımi kaçırmayalım.
Yaylanın yerine kısa vade için sılveri aldık. Taki 3.hissemizi bulana kadar.yayla fırsat verirse yaylaya gene döneriz fırsat vermese sizin yazdıklarınızdan bir hisse seçeriz inşaalllah.hocam rhea ,ostım yola devam. Kısada sılver için bir yorum rıca ediyorum.
HOCAM BİDE KAFEIN GÖZÜME GÜZEL GÖZÜKÜYOR.NETAS İLE ALCTL GİTTİLER BUDA GERİDE KALMIŞ.FİKRİNİZİ MERAK EDİYORUM
AGYO yarın 2.56-2.62 dirençlerini zorlamalı
Yarın takip litem
DAGHL
AGYO
YKGYO
ALKİM
UŞAK YTD
Baskilaniyor gibi geldi bana direnc degil sanirim tabi ustadlar ne der acabaSM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik hocam POLHO'da hedefiniz nedir. Karşılıksız yaptığınız hizmet için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Kolay gelsin
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi