Hazır ortam müsaitken, perşembeye kadar sürebildiği kadar yukarı sürmesi doğal bence...kararın durumuna göre ya sert satar, ya da azar azar satar...her türlü kararı olabildiğince yüksekte karşılamak isteyecektir.
Printable View
hepimizde,''karar olumlu bile olsa,KAR SATIŞI OLUR'',kanaati var.
acaba HERİF ne düşünüyor?
Döviz büroları dövizini satmak isteyenleri geri çeviriyormuş yabancılar önce davranmış. Türk liramız kalmadı diyormuş.
1.2 den yonca verelim diyorlarmış.
SPK Başkanı Taşkesenlioğlu: Üst üste 15 aydır artan yerli yatırımcı sayısı, 1,9 milyona yaklaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştır.
zabah verdiğimiz yakın vade dolar şortlarını yerine koyduk.
5 guruş, 10 guruş, uzun vade doların acısını çıkartmaya çalışıyoz asdas. :he:
amerigan açılışına dek bi cacık olmaz gibi duruyor.
ancak, bugün için yargıtayda görüşülecek dosyalar filan deniyordu,
eğer tanıdık isimlerde bişi olursa, dalgalanma olabilir. bence.
Bistiği eyy tutun, sıkı tutun, kaçırtmayın sakın aşağılara ha ona göre teknik temel vesair style..
Dowgil bi 28,buçuk yakamadı ki henüz terse gaz verdi, görürdük bizde neler farklı oluyor..
Selamlar, iyi trade'ler..
aşağı da 5 bin
yukarı da 5 bin.
ortasındayız mevzunun. bence.
7.68 i gecti kapatsana birader :)
7.71 kapat haci
Bu seviyeden (7,70) dolar Short açmak büyük cesaret.
Yaşadığımız ülkeyi unutmayalım.
Davutoğlu ‘acı reçete’yi açıkladı
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Acı reçete" açıklamasını anımsatarak, Merkez Bankası Para Politikası Kurulu’nun 19 Kasım’da yapacağı toplantıya dikkat çekti. Davutoğlu, "Ne demek acı reçete biliyor musunuz? Faizler muhtemelen en az 400 baz puan artırılacak†dedi. (cumhuriyet)
Haber benim için önemli değil ama şunu merak ediyorum borsa günlerdir rekorlar kırıyor.faizler 400 baz puan artacak diye mi artıyor ??? eğer nedeni buysa faiz iyi bir şey demek ki fırsat varken 5000 baz puan artıralım bari.... yüksek faizle bankalardan para alırız bankalarımız kar etsin güzel mantık.
[IMG]https://i.hizliresim.com/Mg5E6g.jpg[/IMG]
resmi günlüğe indirgeesek viop ta 1487 stopla 1480 shortları tutarım
[IMG]https://i.hizliresim.com/Mg5E6g.jpg[/IMG]
dolarda pozum yok oda 7,60 stoplamazsa yukarı ihtimal kuvvetli bence
[IMG]https://i.hizliresim.com/EetXuc.jpg[/IMG]
cuniyor,
5 kontrat şortladım,
koca piyasayı bunujn için yakmıcan herhalde.
ki o da gerçek şort sayılmaz. asdas. :he:
Senin accagin pozu ben ugursuz herif kapat ulkeyi batircan yine
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...ikladi-1791322
Haber benim için önemli değil ama şunu merak ediyorum borsa günlerdir rekorlar kırıyor.faizler 400 baz puan artacak diye mi artıyor ??? eğer nedeni buysa faiz iyi bir şey demek ki fırsat varken 5000 baz puan artıralım bari.... yüksek faizle bankalardan para alırız bankalarımız kar etsin yahşi kafa.
Zar zor ikna ettim
Bir daha dolar short yazarsa bacaklarini kircam onun dedi :kahkah:
Otur uslu uslu gikin cikmasin sakin :drunk:
Son dakika:
Aşı ile ilgili BionTech den gelen açıklama, bu haber
-/-///
"Bu kış zorlu geçecek. Bu kış aşımızla enfeksiyon rakamları üzerinde büyük bir etkimiz olmayacak.
Fakat her şey yolunda giderse, aşıyı bu kış sonunda, gelecek yıl başında dağıtmaya başlayacağız"
https://m.sabah.com.tr/dunya/2020/11...verdi?paging=3
—-////
Bir de İbb Başkanı İmamoğlu na, soruşturma açıldı
Haberleri
Piyasaları yine tedirgin etti.
—-///
Maalesef piyasa bu. Aşırı tedirgin, aşırı oynak, aşırı kırılgan
Anladığım kadarıyla
Aşı nın en az 1 yılı daha var.
Faiz artırımı demek benim minnak şirketi kapatmam demek. O kadar söyleyeyim.
8 liradan mal alan üreticinin mallarını aylarca zararına satmamak için depoda tutması demek.
Güzel tiyatroydu. Ne demiştik tekafili milliye... sahnede silah varsa sonunda patlar.
Hadi geçmiş olsun.
Hukuk reformuna başlamış hükümet. İstanbul B.B. başkanına kanal İstanbul soruşturması, İzmir B.B. başkanına deprem konusunda konuşma yasağı.
Reformunuzu seveyim.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu ne reformu...para babaları da salak değil..neyin yapılıp, neyin kandırmaca olduğunu çok iyi biliyorlar.
Mevzu, alınan pozisyonların karla kapanması...sen yumuşak mesajlar ver, ben zaten pozumu aldım, güzel yerden karımı alıp, gideyim..şu 500-600 puan artış isteyenlerin alayı bu kafada...aldığım tahvil ve hisseyi iyi karla satayım..aşağıdan da dolarlarımı yerine koyayım.
çifte kavrulmuş lokum..ah damat ah...çok anlattın bunları:), kayın baban da biliyor da, şimdilik tiyatroya devam edelim dedi:)
şeyde ecük kıpırdanma var. 7,70 altına tekrar geçmez isek bişiler olabilir gibi gibi teknik manada
Dün gece Habertürk de pelikan olmayan profesör Lee vardı. Sürekli aynı pelikanlardan sonra soğuk duş etkisi yarattı açıkçası..
Anadolu ajansı 2 haber yaptı. Birisi pelikan yeni digeride bu Somali taraflarinda Albayrak liman haberi..
Diğer kardeşini havuz medyasından çıkaracaklar mi acaba yoksa bu şekil hizada mi tutacaklar?
Biat devamsa veya guvenmiyorsa havuzun başından alınma gelişmeleri mi reform bilemeyiz. Cipsimizi alıp cayimizla izleyeceğiz...