🔴Rusya, Dünya Turizm Örgütü'nden ayrıldı.
Printable View
🔴Rusya, Dünya Turizm Örgütü'nden ayrıldı.
Politic Türk
@politicturk
·
6d
Çin ordusu Tayvan boğazında tatbikat başlattı.
🔴 Pelosi:
“Dünya otokrasi ve demokrasi arasında bir seçimle karşı karşıya iken Amerika'nın 23 milyon Tayvanlıyla dayanışma içinde olması bugün her zamankinden daha önemlidir.”
Kesinlikle Rusya'nın karşısında olunmamalı. Tabii ki Almanya'nin da. Abd'ninAlıntı:
Aziz Petro
@AzizzPetro
Üçüncü Dünya Savaşı'nda umarım doğru safta yer alırız aksi takdirde pırasayı tutarız :-(
Sizce safımız ne olmalıdır?
bir önemi yoktur. Çin endgame. Çin düşmanımızdır. İngiltere adam edilecek ve Almanya-Rusya'nın yanına gelecek.
Doç. Dr. Muhammed Keskin
@kardiyobey
·
15d
6 saatten az uyuyup suyu az kahveyi çok içiyorsanız;
Bolca sigara içip uzun süre ayakta kalıyorsanız;
Gün içinde 6 saatten fazla oturuyor, 30 dk bile yürüyüş yapmıyorsanız;
Öğün atlayıp sık sık atıştırmalık tüketiyorsanız:
Çarpıntınızın nedenini kalbinizde aramayın.
Artan fiyatlara karşı protestoların ardından Arjantin'de yağma...
Ahmet Rasim Küçükusta
@drahmetrasim
·
14s
Ağır Kovid ve ölümlerin en önemli sebebi insülin direncidir.
Alphan Manas
@alphanmanas
·
51d
Çin'in Tayvan konusunda hata yapması durumunda ekonomisi çöker, dünyadaki tedarik zinciri mekanizması yıkılır ve soğuk savaş yıllarına geri döneriz.
Polonya, Macaristan gibi ülkeler alternatif yatırım alanları olurken, Türkiye neredeyse sıfır yatırım çekme başarısını sürdürüyor.
Yasin AslanTürk
@YasinAslanTrk1
·
11s
İtalyan Mahkemesi mRNA Korona Aşılarının İçeriğinin Bilimsel Olarak İncelenmesine Karar Verdi
Pesaro'daki mahkeme, bunun için bir uzman görevlendirdi
Geç kalmış fakat yine de mükemmel bir karardır çünkü aşılar artık milyarlarca insana enjekte edilmiştir.
Rusya Güvenlik Konseyi Başkan yardımcısı Medvedev:
“Kazakistan ve Gürcistan yapay olarak oluşturulmuş devletlerdir. 90'ların hataları düzeltilecek, artık bağımsızlık yürüyüşleri yapılmayacak. Büyük ve güçlü Sovyet halkları yeniden dostluk ve anlayış içinde yaşayacak”.
Ekonomik savaş başladı: Çin enerji depolama şirketi CATL, Kuzey Amerika tesisi duyurusunu Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi’nin Tayvan ziyareti sebebiyle durdurdu.
5 milyar dolarlık tesis Tesla ile Ford markalarına batarya temin edecekti.
Sürur Öztürk
@sururozturk
·
5s
Türkiye'de ne kadar çok kanser hastası olduğunu, ben de kanser olunca fark ettim. Oran çok yüksek ve bu pek normal bir duruma benzemiyor. Yanlış mı besleniyoruz yoksa çok mu dertliyiz?
Tersini iddia eden mi kaldı? Hala bunu tartışmaya açmak, artık çok kötü niyettir. Bu kişiyle muhatap olunmamalı.Alıntı:
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül: Din, siyasetin dışında olmalı.
İnsan kendini de kandırmaya meyillidir. İnsan beynindeki 3 sistem de insanı ele geçirmeye çalışır. Bilinç, bilinçaltı(bilinçdışı) ve limbik sistem(amigdala). Bilinçaltı ele geçirmişse kodlanmışsınız demektir. Dinler, izmler, ya da havai populer oluşumların içinde hayatinizi tüketirsiniz. Amigdala etkinse korku ve endişenin esiri olursunuz. Neredeyse beni ele geciriyordu. Kurtardim kendimi.Alıntı:
Hayal kurmazsanız hayal kırıklığı yaşamazsınız. Bu kadar basit.
Bilincin kontrolü altında olunmalı.
Aşı ve covid arasında bir fark olduğunu sanmam. Dünya nüfusunun %70'i aşılandı. Covid geciren de epey var.
Kimler hacklenemez koda sahip? Hayal kurmadan olmaz. Bilincin kontrolu altinda olduktan sonra kur hayalini be ya.
https://i.hizliresim.com/qbcg86d.jpeg
Gidişat iyi değil...
Çin yönetimi bir şey yapmak zorunda. Yoksa halkı depresyona girer. Sadece kişiler değil, halklar da depresyona girerler, uyuşur kalırlar. Artık Çin yönetimi nasıl bir hikaye anlatacak da halkına bir dinamizm kazandıracak?Alıntı:
��Çin Halk Cumhuriyeti'nin Güneydoğusunda yaşanan sivillerden Sahra hastaneleri için kan bağışı yapmaları istendi.
Süleymaniye'de bizim askerlerin başına çuval geçirme hadisesinden daha feci bir durum. Çünkü Pelosi'nin uçağını milyarlarca insan takip etti. Mesele öyle bir dillendirildi ki dünyanın en ucra köşelerine kadar herkesin haberi oldu.
Çin'in Afrika'ya gönderdiği 1 milyonun üstünde elemanı var. Çinliler dünyanın pek cok bölgesinde maden sahalari çalıştırıyorlar. Çad'da 2 tane silah fabrikaları var.Guney Amerika'da da Afrika kadar olmasa da Çinliler var. Sibirya'da belki 1 milyon Çinli var. Bunlar aynı zamanda askeri eğitimlerden geçmiş kişiler. Çinlileri kovarlar her yerden, barındırmazlar. Dünyanın dört bir tarafında tonla Çinli işadamı var. Paralarını alırlar, makina parklarına el koyarlar, hatta canlarını da alırlar.
Güçsüzlük belirtisi görüldüğü an saldırırlar. Pelosi gittikten sonra illa bir catişma olacaktır. Yoksa 1,5 milyar Çinliye hangi masalı uyduracaksınız. Boş denize füze attım masalıni millet yemez.
https://youtu.be/UJuROsBu7T0
Dün akşam gördüm bu haberi. Resmi gazetede yayınlanmiş.Alıntı:
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün görevden alındı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
Bu adamla 5 sene önce twitter üzerinden tartışmıştım. Bir twetinde Abd'yi o kadar büyütüyordu ki, 1969'da aya gitmeleri, süpergüçlüğü falan filan. Aya gitmelerinin o zaman için mümkün olmadığını, aya gittikleri araçları bir müzede sergilediklerini, bunlarla anca çocuk kandırılabileceğini, tenekeyle aya gidilemeyeceğini yazdim. Adam öyle bir kodlanmiş ki, benle dalga gecmeye basladı. Amerikalılar sadece aya gittiklerini değil, oradan geri geldiklerini de iddia ediyorlar.Alıntı:
28 Şubat 2022
▪️Özgür Demirtaş "Rusya ekonomisi çok ciddi hasar alacak. Rusya'yı savunan kişilerin ekonomik bilgisinin zayıf olduğunu düşünüyorum" dedi.
Ama bilmedikleri bir şey vardı. Van Allen radyasyon kuşakları. Dünyanın çevresi radyasyon kuşaklarıyla cevriliydi, o tarihte bu bilinmiyordu. 3.kuşak 2012 yılında keşfedilmişti. Bunlari yazinca beni engelleyiverdi. Engelledikten sonra da benim geri zekali olduğumu, gülme efektleriyle falan yazdı. O araclarla aya gidebilmek için radyasyon kuşaklarını geçmeleri gerekiyor. Bunun için araçlarin yüzeylerinin belki 2 metre kalınlığında kurşunla kaplı olmasi lazim.
Şimdi buna da bir yalan uydurmuşlardır. "Aralarda geçitler var, falan filan."
Kütle çekim kilidi gibi. Evrim teorisini ortaya koyuyor. İnsanı maymundan evriltiyor. Maymunun atası ise fare. Stratejiye uygun bilim uyduruyorlar. Kapitalizm ve Emperyalizme uygun.
"Abd'de imaj herşeydir."
Bir şey çok doğru. Epey zaman ekonomiye kafa yordum. Sonra bunun termodinamik yasalarla çeliştiğini gördüm. Bu sebeple ekonomik bilgimin zayif olmasindan gurur duyuyorum.
Yoksa böyle, termodinamiğin 3 prensibinden bihaber, andavallı bir ekonomist olsam, bu cumleden sonra artık bir daha insan içine çıkamazdım.
Pişkin bunlar. Hiç utanmaları yok.
Aşılar ne olacak? Aşı olun dediydi, şimdi anlamiyorum, olmayın mı diyor? Hatirlatma dozuna gerek yok diyor. Bu ve Prof.Sultan Tarlaciya uydum ve aşı oldum. Şimdi oturup ağlamayacam tabii ki. Cünkü karar bana ait. Yine de ben bu insanların samimiyetlerine inanıyorum. Bilimsel konuştuklarina da inaniyorum. Hata olduysa da sağlık olsun. Bizde öyle kolayca adam satmak yok. Oytun'u da satmam.Alıntı:
Kaan Yılancıoğlu Doç. Dr. (Ph.D)
@drkaanyl
·
7d
Mevzu Demet Akalın ve başından aşağı içki dökülen garson olayından çıktı, görüntüler çok üzücüydü! Günümüzde zenginliğin cazibesi, para hırsının insanlara yaptıramayacağı şey olmadığını görüyoruz!
Peki onurlu bir hayat mı, yoksa sadece zengin bir hayat mı tercih ederdiniz.
Borçlu olan fazla kafaya takmasın. Türkiye'de TL borclana cok karlı çıktı. Bunu seneler once defalarca yazmıştım. Doları bilemedim ama sadece zamanlama olmadı. Göreceksiniz "1 TL 100 BIN DOLAR OLACAK". Borcu olan daha borclanabiliyorsa borclansin, uzatsin, yuzdursun.Alıntı:
Abdullah Çiftçi
@abdullahciftcib
İngiltere’de koronavirüs salgını sırasında hükümet destekli Covid kredisi alan 16 binden fazla işletmenin aldığı parayı geri ödemeden iflas açıkladığı ortaya çıktı.
Sonunda odemeyecek. Uzatabildigin kadar uzat. Iflas basvurusunda bulun uzat azat uzat. Sakiz gibin.
Odemeyeceksin nanik yapacaksin. Alacakli dusunsun efendim.
Alıntı:
Aziz Petro
@AzizzPetro
Üçüncü Dünya Savaşı'nda umarım doğru safta yer alırız aksi takdirde pırasayı tutarız :-(
Sizce safımız ne olmalıdır?
Alıntı:
Çağan
@aan16926457
· 14s
@AzizzPetro adlı kişiye yanıt olarak
Ne önemi var? Pırasayı tutsak ne olacak? Savaş olacaksa olsun, fazla uzatmaya gerek yok. Açlık sınırında yaşayan bir insan topluluğunun içindeyiz. Her gün farklı bir barbarlığın yaşandığı bir ülke.
Böyle olduğundan adınız gibi emin olunuz.Alıntı:
Aziz Petro
@AzizzPetro
·
14s
Komşuya dikkat et yarın malına mülküne çöker :-(
Kafasından böyle bir şey olması için can atıyordur.
Atlamışız haberi. Tam da böcek yeme tartışmalarının olduğu zaman çıkmış.Alıntı:
Odatv
@odatv
· 1 Ağu
Köfteci Yusuf markasıyla üretilen açılmamış paketteki ekmek kadayıfının içinden böcek çıktı.
Putin: "Akkuyu Nükleer Santrali Türkiye'nin değil, Rusya'nın Türkiye'deki santrali."
Bilgehan BİLGE
@OpDrBilgehan
Pırıl pırıl gencecik bir Kardiyoloji uzmanı. Akademisyen.
İkinci Biontech aşısı sonrası Perikardit oldu.
Kamuoyuna açıkla dedim.
Abi akademik hayatımı bitirirler, bu riski göze alamam dedi.
Bunun adı akademik zorbalıktır, baskıdır, faşizmdir.
Ahaaa işte "1 TL 100 bin dolar olacak". Tayyip Agam gelecekten bahsediyor, daha girmemiş, girecek.Alıntı:
Uyandırma Servisi
@uyanhadi_
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye, ekonomide tarihinin en güçlü dönemine girmektedir."
Yeniçağ
@Gazete_Yenicag
· 19d
Barış Pehlivan: "AKP'den ayrılmak isteyenler, kasetle tehdit ediliyor. "
Bilgehan BİLGE
@OpDrBilgehan
·
2s
Erken entübasyon ile kaç insan öldü?
Hidroksiklorokin ile kaç insan öldü?
Favipravir ile kaç insan öldü?
Denetimsiz hastane enfeksiyonu ile kaç insan öldü?
Aşı ile kaç insan öldü?
Cevap sağlık bakanlığında.
Fuat 🇹🇷
@atk_1881
Bankacılık sektörünün 2022 yılı 6 aylık net dönem kârı geçen yılın aynı dönemine göre %400 artarak, 33,8 milyar₺’dan 169,1 milyar₺’ya yükseldi. Ayrıntılı gelir-gider tablosunu paylaşacağım.
https://youtu.be/1YDvfk6vl1E
Hani robotlar insanlara zarar vermeyecekti?
Yalan dolan...Korku ve yalan imparatorlugu...
🇹🇷 Yüksek Askeri Şura (YAŞ) 4 Ağustos Perşembe günü toplanacak.
🇹🇷 Generallerin terfi/ emeklilik kararları aynı gün açıklanacak.
https://mobile.twitter.com/hakaanyzb...32823470542853Alıntı:
Yzb Hakan
@hakaanyzb
Brezilyada motosikletli hırsızların öldürülmesine izin verilmesi sonrası ortaya çıkan görüntüler.
Mutlaka izleyin +18
https://mobile.twitter.com/HergunYen...54841644539907Alıntı:
Her gün 1 Yeni Bilgi
@HergunYeniBilg
Eğer bir hayvanı severseniz, o hayvan da hayatı boyunca sizi sever.💞
Bu kadar basit mi?Alıntı:
Belgin Akpınar
@belginakp3
·
22s
2 yıldır aşı olun diye başımızı şişiren, ikna edemeyince bizi fetö'cü ilan eden prof.lar tek tek özür dileyip hesabını kapatıyor..Şaşkınım...
🔴Çin'e ait 27 savaş uçağı Tayvan hava sahasına girdi.
Rus Hacker Takımı Killnet, Abd’li silah üreticisi Lockheed Martin şirketine karşı siber savaş başlattığını duyurdu.
Ayrıca dünyadaki tüm hackerları da işbirliğine davet etti.
https://mobile.twitter.com/bellshabe...05277483712513Alıntı:
Bells Haber
@bellshaber
·
9s
KPSS skandalı sonrası, Mustafa Şentop'un oğlu Selahattin Şentop'un 2013 senesinde 100 soruda 100 doğru yaptığı ve Stv'de röportaj verdiği gündeme tekrar geldi.
Evet herşey ortada. Einstein'in yazdığı problemi sadece %5 çözebilir. Yaratıcı insanlar işte bu %5. Geri kalan amaledir.Alıntı:
Bilgi kaynakları neden açık?
Çünkü insanların çoğunluğunun boş işler peşinde koşacağından sistem emin
Öyle de oluyor
Mahalle kahvesini büyüten kesim %95
Sadece %5 çırpınıyor!
Ancak kazanan bu %5 olacaktır.
Alıntı:
T24
@t24comtr
·
50d
Ajda Pekkan Koronavirüs’e yakalandı.