50.85 bir nokta atýþý daha
👏 👏 👏
Printable View
Bu arada bu hafta emeklilik fonlari da mal verdi 2.5 milyon civari onlarda var simdi ekran acik degil kafadan yaziyorum yanlis hatirlamiyorsam 400 bin lot garantiden yapilan satis da oydu onu da aldilar kucuk bir dipnot
Eyvallah Sn Sorpressa[emoji113]
Arena guncel gorunumumuzu ekledim.
Yeni kanal yeni hedefler icin hem kanal direnci hem de onemli fibo 0.786 direnc bolgesi olan 54 civari hacimli gecilmeli..
Asagi dogru baskilanirsa 49/50 bolgesi onemli yakin destek bolgesi olarak takip edilebilir..
Elinde bulunduranlara bereketli kazanclar..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...13c6775d02.jpg
Kisisel gorusumdurr.Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.Alan da satan da kendi bilir..
Bu perea fonun satmasý..garip..kazanmamak mý?..istiyor..(madem 3 aylýk bilançosu iyi gelip verileri çok cazýp olacak??? bu kadar mý bilgisiz ve acemi bir fon..)
Hintliler, yatırımcıların da hint fakiri gibi yaşamasını istiyor galiba.[emoji23][emoji23][emoji23]
Arena enerji diye şirket kurmuşlar ama bununla ilgili tek bir haber göndermediler.
Åžimdi de yapay zeka iÅŸi. Bununla ilgili de ketum davranmazlar inÅŸ.
Hisse de güzel momentum var iken göndersene birkaç haber ama mimlidir bu çocuklar yıllar öncesinden. Temkinli olmak da fayda var o yüzden.
2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://x.com/Krtl_Seyithan/status/1...RiK2KcHhw&s=19
Arena yapay zeka
guzel bir hafta olsun sn.ortaklar inþallah...
Amin, yükseliþ devam eder inþallah.
tahta bana hoþgeldin yaptý :)
Fon satýþý bitmemiþ demekki..
Kayýþ baþladý abi...
Piston aþþa indi :)
Teknikçi ustalar..ne diyorsunuz? busert düþüþe..açýklamasý ??
millet miateke gitti..sanýrým oda yapay zeka vs..hikayesine ..neyse..
tahtaya daha fazla hakimiyet kurma hayali olanlar once sermayeyi arttirin...boyle surundurmeniz halinde asalak toplarsiniz tahtaya kendi aranizda dolanmaktan imaniniz gevrer...senelerdir bu sapsal kafa ile zaman harcadiniz
Ort 52.4
Dalga geçiyorlar.Yüksek marjda sörf.
Ytd
gedik yat satýþlarý da citi den düþüyor cuma pazartesi 350 bin lot satýþ var citi 450 bin kalmýþ oluyor
önceden Emirhan bey yazdý kalan 800 bin önemi yok...
Mal kýymetli, mal deðerli, mal gelecek vadediyor... piyasada toplamda 50 milyon lot var. Günlük 2 3 milyon lot ile tahta yapmaya çalýþýyorlar... Burada 80 lira 100 lira hedef verildi kisa vadede. Öyle olunca alan da satmýyor. Niye satayým ki bu kadar kýsa sürede bu kadar yüksek ihtimalli kazanç baþka nerde var...Kademeleri Çok boþ kalýyor mecburen. Realize olmak zorunda kalan devre kestiriyor. Tahtacý da buna müsaade ediyor aslýnda. Panikle 3-5 lot satan olur belki diye umuyor garibim. Halbuki burada daha önce zikredenler oldu. KY Malý istiyorsan yukarý sürmelisin.
Þirkette parada var artýk,bir kýsmý ile geri alým açýklasalar ky bu aþagý doðru dalgalanmadan kurtulur en azýndan.Þirkette kazanýr,yatýrýmcýyada güven gelir.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Beklediðim pozitif haberler
1) Hisse geri alým(Ýhtimali çok düþük)
2)Yüksek oranda bedelsiz.(Ýhtimali yüksek)(Forumdaki deðerli arkadaþlar sayesinde bilgi sahibi oldum.)
3)Arena Labs projelerinin tanýtýmý(Ýhtimal yüksek)
4)Distribütörlük ile ilgili yeni iþ anlaþmasý(Ýhtimal dahilinde)
5) Mayýsta efk nýn net kâra çok olumlu yansýdýðý rasyolar.(Ýhtimal yüksek)
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bugün de duduklen meye devam.
Þaka gibi bu kadar beklentisi olan bir hisseyi satmak için sýraya mý geçildi?
Ytd.
Arkadaþlar biþey merak ediyorum Arena dan ne bekliyorsunuz? tavan tavan gitmesini mi bakýn tek net bi soru soruyorum? Yoksa borsayý mý bilmiyorsunuz?
ironi yapmak zorundayým, izahýn olmayanýn mizahý olurmuþ, adam daha 2 hafta önce 35tl idi 48-49 size yetmiyor :) kar realizasyonlarý yapanlarý dövelim mi
Sorpressa hocam bir de sonuna YTD yazmýþsýn, hocam eskisin de burlarda etme eyleme yahu
devre.grafigin içine etti.
Yani 30-35 beklenti satýn alýndý..53 üstü beklenti satýldý.. op.bitti mi? deniliyor..
Kusura bakmayýn Atansu Abim 60 tl dende almýþ birisi olarak ve onca alicengizden sonra benim aklým ermez bu iþlere.
Realizasyon deðilde bilinçli düþüreyim panikleterek alttan alýrým durumu olup olmadýðýnýda bilmiyoruz ki.Aylardýr bunu yapmadýlar mý zaten.
Yatýrým tavsiyesidir mi yazmalýyým?
Ytd.
Tahtaya hacim yaptýrmak için mecburen aþaðý basýyor veya basýlmasýna müsaade ediyor... Bu gün 50 TL üzeri kapanýþ, yarýnlar için yeter bize... Fazlasýna da yok demem...
Hocam isyaným þuna, hisse 25tl den x2 marj a gitmiþ dinlene dinlene gidiyor arada %10-15 düzeltmeler yapacak elbet. Her düþüþte bu isyana gerek var mý? kimin ekmeðine yað sürer? bi yükselen trend oluþmuþ býrakýn düzelte düzelte gitsin. beklentiler zaten belli. Yazdýgým yorumun 3-5yorum üstüne bakarsan dediðim isyana hak vereceksin. hisse 10katýna gidecekse de dinlene dinlene gitsin saglýklý olan bu.
Citi 700 bin kaldý gedik yat yine satýþta yarýn takas 400 bin altýna düþerbilir...
Tahtacý Bey çok güzel show yaptý,tebrik ederim.