İyi günlerde kullan İNŞALLAH :)
Printable View
Teb 17.000 long kapamis. Tepeden masayi o sallamis
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben zaten yurt dışı tatilinden sonrası için yazmıştım.. fakat.. sen durup duruken yazdın ama :one::rules:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...34#post5664234
Son 1 ay long çığırtkanlığı yapmış birisi olarak bu hareketi dikkate alın diyorum sadece. Long çığırtkanlığım dün akşam itibariyle bitmişti.
FDOW'da 1/4 short pozisyonum var dün akşamdan (35830). Bugün, EĞER YAŞANAN DALGA B DALGASI İSE, EKSİK GİBİ GÖRÜNEN 35910 üzerindeki B dalgasının son zirvesinden 2/8 daha short açacağım bu seviyeleri görürsek. Toplamda 3/8 short olacak.
Sonrasında ise hareket devam ederde 36500 üzerine çıkarsa kalan 5/8 için 5. dalga zirvesini bekleyeceğim.
Yok eğer aşağı yönelir ise 34000 altından bu shortları kapatacak uygun bir zaman kollayacağım.
Bol kazançlar.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Basligi ViopXXXV diye devam etmiyelim
bence en guzeli YengecI den baslamak
Mert Abey ocak vade yengec bile longlamaya basladi :) Haziran vade longlayan Nosfecagri
Oyunagelenadam Sozde piyasa yapicisi idi hemen arazi oldu :kahkah:
Ocak vade yengeclerde sorun yokda sen birde ocak vade Gurkha Black Dragon longlamaya calisiyorsun :)
Bu fakir gariban bugun Alec Bradley iciyor zaten
maduro 5 lerim bitti :)
Nosfecagri haziran vade longladi ona yengec + avo uvezian ile kandiririz
sen black dragon deyince tirstim simdi
Biz nasıl olsa gerçek enflasyonu fiyatlarımıza yansıtıp milletin anasını öpüyoruz. Asgari ücrette %41,5 artış olsun. Yarısını biz ödeyelim, diğer yarısını da kamu kesimi üstlensin yani bizim anasını öptüğümüz halk ödesin.
Bu halk sizin ............... [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
Nasıl yaratıklarsınız siz ya .....
Daha kaç yazı önce yazdımdıyda ya ..tırsmayın ya ..ben de sizler gibin normal bir T.C vatandaşıyım ..benim de 2 kulağım var iki gözüm var 2 ayağım iki kolum var ..tek kalp tek dalağım var..ben de sizler gibin su içiyorum yemek yiyorum ..soğukta üşüyüp sıcakta terliyorum ..seviyorum seviliyorum ..falan filan ..farkım yok ki ..tek farkım birazcık daha fazla paramın olması ..birazcık derkene bayaa bi biraz yanee :he::kahkah::dvr:
Sevgili iki gözüm :one::he:
:)
Şaka yazıyorum öyle bi şey yok ..maksat muhabbet olsun :)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...41#post5662241
Sayın JAS haddim olmayarak
haftalık mum grafiklerde dow da 35 900 üstü kapanış net boğa değil mi .
baktığım grafik yanlışlık olmasın diye investing deki
( Dow Jones 30 Vadeli İşlemler Canlı Grafikleri)
https://tr.investing.com/indices/us-...treaming-chart
30 endeks 2008 ve 2013 tepesine carpti. Bakalim ne edecek. Gecerse 300 e yaklasir. Gecemezse veladdallin amin
Dow iyi
Bizim vadeli endeks 30 a yaklaştı.
Buna rağmen başını kaldıramıyor
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar burda durdukça aşağı yön bemce zor… nşye mi ? Sıfır ev 100m2 2.5 milyon istiyor.. eski evi olan lan diyor karşı bina 2.5 o zaman benimki 1.5 ..
Hisede patronlar da ucuza mal kaptırmamak için bu hareketi yaptı bence… çok değişik bir 2 ay geçirdik.. umarım devam etmez.. yoksa sokkata tl bulamayacağız …
Yarın dolar 15 ?
Borsa 200 bin ?
Sn ENGRANDMASTER,
Şu anda Dow için net boğa tanımı yapmama dalga yapısı ile indikatör uyumsuzluğu engel oluyor.
Ama dediğim gibi, şu anda olasılık tam olarak 50-50. Karar aşamasındayız. Ya göstergeler düzelecek 36500 üzerinde, ya da yeni bir dipten güç alacağız yeni zirveler için. Bu dip 34000 altında da olabilir (5.2.c olasılığı), 35200-35300 arasında da olabilir (5.3.2 olasılığı). Yani her durumda en az 250-350 puan ile 2000 puan arasında bir realizasyon olmalı (eğer olmasını pek istemediğim durum ortaya çıkarsa 4300 puan hatta daha fazlası olabilir, C yani 3.2 olasılığı). Yani açtığım shortların zararsız kapanması için %90 gibi bir olasılık var. Bu nedenle denemek istedim.
%10 diye düşündüğüm olasılık gerçekleşirse de nasip artık.
Alan aldı satan sattı dolar buralarda kaldıkca ev ve araba alacaklar erteler 1 sene secimi bekler .
Kasım ilk hafta 490 bine alınan arac 780 bine satıldı alanda 900 e ilana koydu . Bir heycandı bitti gitti .
221.250 ..LONG..az bi şey alalım..sabaha açılışta 2000 yukarı yapar belki?
1 baba_baskan____________3500
2 batizzez________________3800
3 TÜRKOĞLU_____________ 3250_3350
4 hayek__________________3700
5 freshwind _______________3500__3750
6 oguzvortex19___ _________300$
7. Westwind_______________4000
8. Econfin_________________3600
9. Zaf. Dogu_______________3850
10 Kapıcı _________________4500(şartlı-1 yıllık vergi muafiyetli)
11 Denizdenizli_____________3715
12 Knuck__________________3825
13 hakansahin______________3550
14 karamürsel______________3775
15 avcı____________________3400
16 Kaplumbağa_____________2924
16 Alibeyoğlu_______________304$
17 Risretro__________________3912
umarım kimseyi atlamamışımdır. Atladıysam düzeltirim.bakalım 1 kg yağı kim kazanacak
Bu arada benim gibi tl de kalanlara ne tavsiye ediyonız.. 50k paramız vardı.. tuvalet kağıdına döndü diycem o bile değerlendi
asgari ücret tahminim bugün daha önce de belirtmiştim 3300 tl..
ayrıca bu süründüren mertebedeki rakam hükümete negatif tesir de yapmaz..
Ben tahmin yapmadım mı hatırlayamadım.
3888
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ekmek 3tl olmus hıcbır haber kanalındada pek gormedık...ooohhh
endeks 30 hisseleri bir kaç hükümet kontrolü altındaki hisse dışında ülkeden daha iyi yönetiliyor.. risk yönetimleri, dolar pozları (ihracat yapsın yapmasın )bence gayet başarılı ülkemiz koşullarında. bu nedenle endeksin geçirdiğimiz deval sonrası bu şekilde vahşi bir tepki vermesi grafiklere bakarken açıkça korkutuyor.. ama doları aşağı salmadıkları sürece ne kadar bir realizasyon olabilir, eğer olursa.. bu konu geçen haftadan daha önemli..
doları aşağı salarlarsa mesela 10 tl o zaman fantazi olarak endeksi de başladığı yere bir kaç tabanla getirebilirler isterlerse, ve dolar bazlı mevcut seviyeden memnunlarsa..isterlerse 4-5 günde bile getiriler bu senaryoda.. ama dolarda ciddi bir aşağı yön beklemiyorsak (ki ben bu kamptayım, hatta daha da artacağını düşünüyorum) endeks çok süprizler yapacak demektir.. bir şey en azından iyi: artık ekrana bakarken canımız sıkılmıyor.. herhangi bir şirket gidiyor sonra anası veya yavrusu da gidiyor, alakasız sektör ama ilişki var hareketlerde.. zincirleme reaksiyon adeta..