2002 sonrası ülkeye boru gibi para aktı da
1tl gapını kapayamadı..
1,7 den 1,15 e anca düştü. 17-11.5
3 de olur 4 de.. olmaz demiyorum. 1 bile olur
kaç sıfır atılacağına bağlı
Printable View
2002 sonrası ülkeye boru gibi para aktı da
1tl gapını kapayamadı..
1,7 den 1,15 e anca düştü. 17-11.5
3 de olur 4 de.. olmaz demiyorum. 1 bile olur
kaç sıfır atılacağına bağlı
İflas mı ettik ne oldu? Oradan döner dedik buradan döner dedik dönmüyor. Sanırım durum benim anladığımdan kötü.
Uğur Gürses
@ugurses
·
6 Std.
Yeni yazım:
Benzersiz ve ağır çekimde yaşadığımız kriz:
Türkiye, geçmişte hiç tanık olmadığı çok farklı bir kriz tüneline girmiş durumda. Kartopu gibi bir enflasyon dalgası, devamında da sert bir ekonomik durgunluğa doğru ilerliyoruz
Çok ama çook önceden defalarca yazdık.!!:oleyo:
Aklın yolu birdir.!!!:oleyo:
SAZANLAR.!!!
Papatya falı bakanlar.!!:kahkah:
Havanda su dövüyor.!!!:oleyo:
Stagflasyon tüm hızıyla Venezuela otobanında.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
kimse anlamıyor zaten....
Reel sektörün milyarlarca dolar borcu var, çoğunun da kasada dolar yok, ihracat yapmıyor, bilançoda döviz borcu eski kurdan görünüyor.
MB nin kasa ekside. Teknik olarak benim daha çok rezervim var.
Enflasyon ÜFE ve kur geçişkenliği etkisinde coşmuş durumda.
Tahviller enflasyon altında kaldığından satılıyor.
Parasal genişlemeye gideyim diyor ticari kredi veriyor, alan dolara basıyor, kimse, kimler alabiliyorsa, kimlere veriliyorsa...
CDS in ne olduğunu bilmeyen bir MB başkanımız var.
Dünya hayretle bizi izliyor.
Durum kötü...180 derece dönerlerse yırtma ihtimali var.
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın denmiş...Elimizde çekirdek, çitliyuruk..
yav amma kafa ütülediniz neyiniz var kaybedeceğiniz bi kuru maaş ya ben nedeyim benim şirketim var big bosum ben :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
18-19 a giden şey 7 ye gelmez bir daha da. Olay tepenin belli olması. Tepe bulunsun, şartlar ne olursa olsun, mevcut hükümet devam, ya da yeni bir yönetim. Alım yerini bulurum ben. Haaa oraya gelmesi 3-5 sene sürer, 6 ay sürer bilemem ama tepe işaretlendikten sonra gerisi kolay. Özel ve algoritmik hesaplarım var onun içün:)))
14,70 de sürtünme başladı … Hayrdır
https://pbs.twimg.com/media/DtW6AhOX4AYKznK.jpg
Memlekette çok bildigini sanan.!!
Hiç bir şey bilmeyen.!!
Çok ama çok SAZANLAR var.!!!
İktisat.!!
2-3 grafik.!!
Ve bir kaç ekran değildir.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Sen bize bakma Bosporos abi. Biz fal bakmayı severiz:) Birileri de fal bakacak ki, dopik şenlensin, görsel olarak çeşitlensin.
https://cdnr.yenicaggazetesi.com.tr/...7256739060.jpg
Bu milyonlar yarın ev kirasını nasıl ödeyecek.???
Kredi taksidini nerden bulacak.!!!???
Emlak a yatırım yapanlar .!!
Saldım çayıra.!!!!
Şarkısı tam size göre.!!!
Ayvaların büyükleri daha heybede.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
çıkart bordronu göreyim kaç para maaş için benim kafamı yoruyon :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
İstanbul’da suya % 20,58 zam yapılma kararı alınmış.
Kendime 1001 gece masalları !!!!
200 lük kağıt israfı 2000 lik pankanot lazım
yok mu müdehale...
sağlıklı oldu mu artık ? iktisadi temellere oturdu mu ?
boyunlarla beraber kuyruklarda dik duruyor mu ?
dış minnaklar da görevi, yerli milli ankara kedilerine mi devretmiş ?
12 aralık formasyondu, 13+ savrulma dedik.. 14,5+ me mk..
kılıçtar SGK yı batırmazsaydı sizde TC yi batırmazdınız..
suçlu kılıçtar...
:bravo:
% 50 yakışır
bolonberg tivi bant yayınını kaldırarak vede açıl denen sikiper bağırarak yüzde 20 zam dedi, yani sadece hükümüt zam yapmıyor demeye getirdi, ula be geçen sene aldığım unu mercimeği yağı kaça alıyorum yeniden değerlenmeler kaç oldu akaryakıt kaç oldu ulan o su neyle geliyor hükümetin yüzde yüz zamlarını görmezler ama cahape nin belediyeleri yüzde 20 zam yapınca neredeyse son dakika diyecekler utanmaz bunlar yüzsüz suratsız
https://cdnr.yenicaggazetesi.com.tr/...0166736095.jpg
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Topik bile aşırı alda, momentum sürmenaj oldu, dolar hala dimdik...ne verdilerse buna, oğlum bak kalpten gidecen ha, az dinlen leyn..
Kaç saat var daha yaw..ne zaman açıklanacaktı bu..
Bugün ayın 15 i yaw...yatayım ben...günleri sapıtmaya başladık artık..:p
Sırplar yakında köşe olacak...Geçen gün 4 kilo altın bu gün 63K euro gurbetcilerden aldı ...Oğlum kipto falan alıp parayı sisteme soksanız daha kolay olur...
Sırbistan gümrüğü iki gurbetçi vatandaşın 63 bin Euro’suna el koydu!
https://www.postgazetesi.ch/sirbista...ydu-20024h.htm
reisimde konuşmaz oldu faiz ile ilgili nobel adayı engin fikirlerini söylemez oldu asgari ücret görüşmeleride yalan oldu
AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 'ekonomik OHAL' iddiasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Saçma sapan bir iddia, böyle bir şey düşünülemez" diye konuştu.
Heh...
Haber değeri taşımamakla birlikte ;
Şerro : 14,7869 ( saat 16,52)
MHP lideri Bahçeli: Ekonomideki konjoktürel gelişmeleri ve isabetli politika tercihlerini çarpıtıp OHAL'den bahsetmek gafilliktir, şuursuzluktur
Devlet Bahçeli: Yükselen, toparlanan ve dengeye gelen Türkiye ekonomisinde olağanüstü hiçbir şey yoktur/HaberGlobal
Dün İstanbul Acıbadem de bir bankada 1 saat kaldım , ( hava soğuktu isim varmış gibi yapıp fişin gelmesini bekledim, ısındım , sonra gittim , heheheh) bu arada yaşlı teyzeler , amcalar balyalarla paraları çekip götürdüler gisedekiler şöyle yapalım böyle yapalım demelerine rağmen , tabii pek çok para yatıran da olmuştur başka şubelerden canım .
Ekeeenooomik ittaaa lar hep yanlış çıktı bugüne kadar , geçen gün Ahmet Hakan bulduğumuz petrol , dogalgazlari anlatan program yapmış sanırsın hepimimz Arap şeyhi olacaz.
sağlıksız fiyat oluşumları var biriniz şaap reise söyleyiversin görmemiştir ekranı :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
ikisi de duvarda asılı duran, kendi resimlerine bakıyorlardır.. :he: