Naten Esen ve Magen i 2 yıl içinde arz etti, orada ilişkiler önemli, Bıst içindeki ilk Yenilenebilir Şirketleri onlar olmuştu, ancak şuanda yatırımcısı pişman, bence bir süre daha onay vermeyecekler
Printable View
bilemiyoruz ki ağaların ne planı var benim düşüncem tamamen çok erken olması agustos 2021 de kendin olmussun halka arz bence biraz kendini kanıtlamalısın ya da süre geçsin..
maksatlarını çözmeye çalışan küçük balıklarız :)
açıkçası tad vermiyor. yani olayı spk ya bağlamak istemiyorum şirketin de bir olayı olduğuna inanıyorum. çok şeffaf lar ise çıkıp bir şey desinler herşeyimiz tam bekliyoruz demekle de olmuyor.
önce başvuranın onayı (hatalı bir işlem yoksa) önce olmalıdır. Bu her konuda böyledir. Fırında ekmek alırken bile sizden sonra gelene ekmek verirse fırıncı kıyameti koparırsınız. Hatalı iş varsa da hatayı beyan etmelidir spk. Evrakta eksik yada hata vardır o nedenle iade ettim yada bekeltiyorum demelidir. Bültene 2 cümle daha yazmak çok zor değildir..burada bunları söyledik diyede siyaset yapmıyor sadece doğruları yada olması gerekeni söylüyorum. Yoksa bana ne kimin kime oy verdiğinden. Twitter da bu konuda yazılanları spk başkanı ve yedi sülalesine söylenenleri okusanız iyi olur. O zaman buranın ne kadar masum olduğunu çok daha kolay anlarsınız
yabancı alımı var o yüzden roketlemiyor hergün alıyor topluyorlar
Doğru arka arkaya halka arz etti. ama işte belki o zaman yapılan yanlıştı. Böyle gözü kara birilerini suçlamamaya çalışıyorum açıkçası mantığıma göre konuşuyorum.
benim için halka arzdan öte bedelsiz daha iyi :) malum tipik ky kafası hazır alfas vs hepsi fiyat yükselmişken bizim hemen bu fiyatlardan bölünmemiz ucuz gözüksün :):):)
*Girişim Elektrik: Dicle Elektrik'in beton, köşk ve hücre alımı ihalesinin şirketimizin uhdesinde kaldığına dair komisyon karar yazısı iletilmiştir, işin bedeli vergiler dahil 5.074.362 USD
kap gelince basmışlar yine.. :vk:
Deprem zamanı borsayı işleme açıp sonra tepkiler karşısında 2 gün sonra işleme kapatanlar aynı tayfa değil mi ? Çok ilginc cidden...Bedelsiz ve arz onayının gecikmesinin hiç bir açıklaması yokken SPK yı savunmakta nedir ? Sırf borçları kapansın diye 2.halka arzlara onay veriliyor bazı şirketlerde...Kalkıp niye ayrımcılık yapılsın ki diye sormak ta ne bileyim......... Akfen yenilenebilir enerjinin adı halka arz...Peki detaylar nasıl ,bakanımız oldu mu ? ....boşuna uğraşıyoruz borsa da cidden ..
Piyasa diyorki bana kap yollama kardeşim net kar yolla…
Bende Bedelsiz tarafındayım, ASTOR ile eşitleneceğiz Fiyat olarak😂
Aynı sektördeki diğer hisselerde yaşanan yükselişler bizi sabırsızlandırıyor, Ancak şirketin almış olduğu işleri çabuk unuttuk bence, Şubat ayı içerisinde beklediğimiz temel gelişmelerin deprem sebebiyle ertelenmiş olması Şirketin politikasını değiştirmedi
Sırasıyla gelecek haberler yüzümüzü güldürecek😂😂😂
BIST 50, yabancı alışı………. Kazancımız bol olsun.
şunun şurasında ne kaldı yeni bilançoya 2 ay bekleriz...:party:
Sen neden üzerine alındın Mehmet yün kardeşim anlayamadım , dediğim şeyi başka bir arkadaş yazmıştı... Zamanım olmadığı için bir boşlukta kısaca bakmıştım Ama senin yazdığını görmedim , sen de güzelleme yaptıysan ki okumadım seni o zaman neden güzelleme yaptığını veya neyi anlatmak istediğini tekrar yazar mısın Ya da ben tekrar okuyayım ilk firsatta..selamlar...
Açıkçası şirket ucuza TL kredi bulabilirse europower hiç arz etmemesini dilerdim. Böyle bir şirketin ne kadar büyük ortaklığı bizde olsa o kadar iyidir. Ama TL kredi bulamıyor galiba
ulan citi kafamı karıştırıp duruyorsun :)
citi tekrar 1.923.668 bandına geldi bakalım daha yolda dün ve bugün 72bin adet var az daha yüklense 2milyonun üzerine atacak hisseyi..
5 dk lıkta yükselen desteğine en geç 20 dk içinde değecek. 268-71 denemesi gelebilir.
Desteği kırarsa aşağı salar. Bu ortamda yükselmesi gerek. Az sonra bi hareketle başlar.. bakalım hangi yöne karar verecek.
Cevap vermemem söylemlerinize bir yanıt olmadığı anlamına gelmiyor.Ben iddia ettiğiniz gibi SPK yı savunmuyorum ya da güzellemiyorum.Dediğim şu "spk nın gesana özel bir ayrımcılık yaptığını düşünmüyorum.Böyle düşünmek için elimde veri yok." Yaklaşık 2 aydır her hafta arz-bedelsiz beklentisi yaratıp insanları yönlendirmeye çalışanların bilgisiz ya da iyi niyetli olmadığını da söyledim çünkü mevzuatta onay için belirli bir süre ya da sıra söz konusu değil. Gecikme var ise Spk nın da kendine göre gerekçeleri vardır.Her iki tarafı dinlemeden yargıda bulunmak doğru değil.
Değerli arkadaşım bu cümlelerden rahatsız olup savunmaya geçmeye, bir takım ithamlarda bulunmaya hiç gerek yok.İşi oluruna bırakalım.Zamanı gelince onaylanacak ya da gereği neyse yapılacaktır.
Hisse beklentilerimiz dahilinde yürümüyor.Bu yüzden hepimiz biraz gerginiz.
Hayırlısı olsun diyelim.
Misafir olarak değerli yazılarınızı okuyorum.
Müsade izle SPK üzerinden bir kelam etmek isterim.
SPK ya yapılan müracaatların değerlendirme aşamasında ki süreçlerde elbette ki naglayici olmayan ama piyasaya alistirilmis bir zaman aralığı var.
Bu zaman aralığı , birilerinin indir bindir yaparak küçük yatirimciyi sömürme, buyuklerinde biri itleri i alaşağı edeceği bir belirsizlik alanına cevrilmemeli.
En azından SPK ön inceleme yapmalı , eksik evrakla müracaat kabul etmemeli.
Firmalarin belge ve diğer durumlarına göre , sonuç alınabilecek zaman araligini , yatırımcılara duyurmali.
Gecikmeleri. nedenlerini açıklamalı.
Yani yatirimcilara saygı göstermeli.
Üst yonetimdekilerde bunu sağlayıcı yasal düzenlemeler yapmalı.
Kör kör bekliyor insanlar ve menfaat kazanmak isteyenlerin , olumlu ya da olumsuz, bilinçli ya da bilinçsiz söylemler fırtınası altında aciz bir şekilde büyük oranda zarara ugratiliyor.
Elbette ki bunları görüyoruz ve bu şekilde barbarca yönetilmeye isyan ediyoruz. SaygilarimlaRedmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benimde söylemek istediklerim bunlardı sistemin acizliği.. şirketi arıyorsun evraklarımız tam ama bilmiyoruz ne demek bilmiyoruz arayıp soracaksın..
sonra bize diyeceksin ki yatırımcı kardeşler; ya çok sıra var onu bekliyoruz ya da evrak eksik kabul görmedi bir bilgi ver bize..
şirket tamamen topu spk ya atıp yav biz evrakları gönderdik bekliyoruz demesi beni ayar ediyor.
Gesan pamuk ipliğine bağlı mübarek. Bu hareketleriyle bırak Bist50 bence Bist100 bile haketmiyor.
Şirketimiz, VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. tarafından 17/03/2023 tarihinde gerçekleştirilen 2023.MLZ.YAT.08 ihale numaralı ‘'PANO VE BOX ALIMI İŞİ'' konulu ihaleye katılmış ve en avantajlı fiyatı vererek, ihalede 1. olmuştur. İhalede teklif edilen bedel KDV hariç 2.328.000, -USD'dir. (İkimilyonüçyüzyirmisekizbin, Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ile ihale bedeli KDV hariç 44.232.000, -TL'dir.)
İhale ile ilgili gelişmeler kamuoyu ve yatırımcılarımıza duyurulacaktır.
Saygılarımızla,
alfas astor tavan gelince artık oyuncular canları sıkılmasın diye gesana geldi herhalde :)
böyle olacaksa sabahtan çeksinler tavanlarını açıkta kalan bize gelsin :))
4-4,5 aydır aynı fiyat aralıgında gidip geliyoruz. Bu süre zarfındaki takasdaki değişimi paylaşabilecek var mı?
Karanlık odada ne yaptılar öyle 600 k lot mal eşleştı ,, 110 k da bekleyen !!
Gesanda uzun zamandır böyle bir kapanış hatırlamıyorum. Bakalım...
Güzel kapattık buna da şükür. Dün yazmıştım 268-271 civarı hedef diye. Bugün geldik. dirence kafa attık bakalım. Bu arada bu akşam da bülten yayınlanabilir. Yayınlanır da onay gelmezse kötü gelmeyecekse hiç yayınlanmasın. Haftaya ya nasip diyelim.
aklıma ilk olarak endeks değişimi geldi, başka ne olabilir?
Peak Pv Solar Teknoloojileri A.Ş. Hakkında Bilgiler
Peak Pv, güneş paneli üretimi yapmak üzere fabrika yatırımını tamamlamış ve 2023 yılı Mart ayı itibarıyla
panel üretimine başlamıştır.