1.5 milyon lot kalsın artık.Lazım olur.. :)
http://imageturko.com/?di=0W1C
Printable View
1.5 milyon lot kalsın artık.Lazım olur.. :)
http://imageturko.com/?di=0W1C
Bugün ki pastada en çok dikktimi çeken nokta yılbaşından bu yana iş yatirim ile birlikte satıcı olan yatırım finansın hatrı sayılır bir şekilde alıcı tarafında olması.
Inşallah dönüş işareti olur
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Citi virman yoluyla 155 bin lot almis. Sali gununun takaslari bugun belli oluyo. Dün 350 bin vardi citide bugun 500 bin olmus
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elinde bulunduranlar hayrını görsün dostlar...umarım hisse çıkar de herkes rahatlar...
Bu sefer inşallah geri gelmez
ssss
Yine ayni numara mi.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zaten düşük işlem hacimleri ile inmişti...o tür düşüşlerin olası tepkisi de sert oluyor...ama ağırlıklı ortalama hala 14,40 civarlarında...bir de çıktıktan sonra inme huyu hala devam ediyordu...bence bir süre daha trade uygun görünüyor...üstten satıp alttan alabilmek iyidir ve riskinizi çok düşürür...geçen gün aldığımda benim düşüncem buydu ama beni bile stop ettiler...
iş yatırım satışları kesmişse iyidir...kesmemişse dikkatli olmak lazım...
Gedik tahtanın anasını ağlattı. Ky soyma hissesi olmuş bu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dolar bazında çağrı fiyatından asagıda mıyız
Toplamak istiyorlarsa 2 önemli yol var birincisi bu hafta yaptıkları gibi ölümü göstermek sert düşürerek korkutup almak.
ikincisi de çekirge bir sıçrar 2. sıçrar a alıştırmak. ky her seferinde üstten satıp alttan alarak 3-5 kuruş kazanır ve bir seferinde sattığı hisseyi yerine alttan koyamaz arkasından bakıp kalır. Böylece malı toplarlar.
Sade de gelirsek bu hafta ölümü gösterdiler ve.......bir gün olacak geri dönmeyecek diye kendi kendime hayal kuruyorum. o gün bu günmü ?
Bu yazımı çekirgeler okumasın heleki baş çekirge sayın keko ( kusura bakma dostum latife yapıyorum) okurlarsada hiç etkilenmesinler deli saçması deyip geçsinler.
ssss
yok kızmıyorum dostum....bu hissede artık biz de çekirge olduk...:kahkah: ama elimde banvit yok dostlar...ben şu anda sadece seyirciyim...banviti satıp aldığım hisseden %7 zararım var...bu zarar olmasaydı belki de tekrardan banviti uygun yerden almaya çalışabilirdim...ama şu anda bu imkanım yok...siz kazanın dostlar ben sizin için de sevinirim...bu domuz spekten ne koparırsanız kardır...
işte eski huyunu tekrarlamaya başladı...umarım bu çıkışta güzel trade yapmışsınızdır dostlar ?? banvite bir süre bu taktik gerekiyor...
ah bu gün elimde olacaktı bu banvit ne kadar da güzel trade yapacaktım...:kahkah: bu gün bunu yapabilen oldu mu acaba ??
Takas var mı
Dün 13.78'den aldıklarımı verdim, benden alan da kazansın.
Takas lütfen
Standart hareket ben hala düşeceğine inanıyorum.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah öncekiler gibi bahar yağmuru tadında olmaz. Bugün tavan olacak gibi ama daha bir iki tavan daha gerekiyor bana
Benim anlamadığım madem kağıt bu kadar ucuzdu ne diye aylarca şuursuzca sattınız da bizi perişan ettiniz
Valla bunlar ky nın tersini yapmayı seviyorlar..şimdi tüm ky lar artık trade düşünürken bunlar da inadına alıp götürecek gibi...:kahkah: kırk yıllık banvit bizim inadımıza huyunu değiştirecek...umarım bu sayede maliyeti yukarıda olanların zararı çıkar...
Satan iş yatırım ve yatırım finansman idi, şu an yine aynı tempoda satsalar basarlar tahtayı ama bekleyip yavaş yavaş yuvarlayacaklar yine.
Yine de piyasa 14 altını pek kabul etmiyor, benim gözlemim bu.
Yatırım finansın elinde mal kalmadı ki. İş yatırımın elinde malın tamamının satanlarda olması mümkün değil ama hala ellerinde büyük miktar kağıt var
acaba alanlar kimler...iş yatırımın elinde kalmadığına kanaat getiren bazı kimseler mi hisseyi çıkarıyor ?? takasları ve bu gün alanları görenler gösterebilirse iyi olacak...ben de çok merak ettim...
Asıl mesele kağıdın ocak ayına göre %40 civarında ucuzlaması ve ay sonunda gelecek bilanço beklentisi olmalı inşallah güzel bir bilanço açıklar. Bugünkü işlem hacmi 12 Şubattaki hacmi yakaladı. O günde böyle pik yapmıştı. Ama sonu hüsran olmuştu
geçmişte işlem hacmi bunun gibi çok yükseldikten sonra bir kaç gün işlem hacmini düşürerek düzeltmeye geçerdi...eğer eski huyu devam ediyorsa bunu yapabilir..ama kişiliği tamamen değişmiş ise o başka tabi..o zaman ne yapacağını ben artık kestiremem...
ama normal şartlarda bu durumdaki bir hissenin düzeltme yapması gerekiyor...ama spek yine inadımıza girerse direk de çıkarabilir...:kahkah:
Mart sonunda kağıdın 16.300 olduğunu düşünürsek sevinilecek bir durum olmadığı açık. Yarın düşmezse bu bile bir şeydir.
bol kazançlar
17 ağustos 2017 tarihinde ilk agresif çıkışını 13,77 den yapmış ve o ilk çıkışta en yüksek 25,70 i görmüş...işte en son düşüşte ters çanak yaparak ta geçen günlerde 13,57 leri gördü...ters çanak hedefine ulaştıktan sonra tepki vermeye başlıyor...bakalım bu çıkıştan sonra düzeltme yapacak mı ??
Buyrun.... Günlük pastamız...
http://https://i.hizliresim.com/Z9yrQo.png
Tahminimce yarın düşer.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yarın basar aşağı bencede
Yarın Şubat ayına ait tuik verileri açıklanacak bizim bilmediğimizi önceden öğrenmiş olmasınlar.
pastadan bir tad alamadım.
ssss