https://www.tele1.com.tr/almanya-bas...mogluna-destek
Printable View
[QUOTE=CAKIR24;7002326]bizim gibi kredili hemde yan tahtada yakalanan yok, herkesin işi tıkırında.[/QUOTE
Ben varım toaso ve Ülker 3 gunde%25 zarar iyimi
dolar spot sabit oraya merkez basıyor ama vadelileri alıyorlar...
https://i.hizliresim.com/35auvd1.png
VF neden banka alıyor anlamış değilim. Adamlar musluğu açmış mal çıkıyor resmen.
Alma bırak versinler alttan diyeceğim ama algıya oynadıkları için milyar TL ler yakılıyor 3 gündür..
Bırak 3.tabandan almaya başla..
Piyasa yapıcı olacaksan da piyasayı yap..Onu da yapamıyorsun..
Sen aldıkça tabanlar devam ediyor..
çok ocaklar sönmüştür bu düşüşte... :(((
:drunk:
hiç aracı kurumdan teminatlara ayar çekme.. kaldıracı düşürme kredi işlemlerini düşürme vb gibi açıklamalarda gelmiyor.
Mc ye bakıyorsun milyar tl ler..
bu sessizlik hiç iyi değil ben diyim.
Geçmişte bunu çok yaşayınca bedava diye atlamıyorum. Demek ki dayak akıllandırıyor. Çok çoooook dayak yedim zamanında
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, olağanüstü kurultay kararı aldıklarını açıkladı
Matriks Haber
@MatriksHaber
·
1d
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, olağanüstü kurultay kararı aldıklarını açıkladı
ben olaya akpli bilmem neli diye bakmıyorum.. partizan değilim.
ancak akpye inananlar aldatıldı ve kandırıldı. genel ekonomi anlamında bittiler.
2 saat karda kışta halk ekmek kuyruğunda bekleyenler var. 1 2 tl ucuza almak için düşün.
bu zihniyet ülkeyi mahvetti. herkesi vurdu.
bist olarak bakmayın bence .
Size de geçmiş olsun. Umarım telafi edersiniz kısa zamanda...[/QUOTE]
Çok zor 3 aylık kazanç 3 günde gitti iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Reuters: Merkez Bankası'nın net döviz pozisyonu çarşamba 11,2 milyar dolar azaldı.
Tüsiş baksen yaw.
Yaw o değil de bu vadeliyi hangi yiğit hangi cesaretle alıyor acaba. Yani short kapatmiyorsa yürek yemiş olması lazım.
kesin 30-60-120 dk lıklarda pozitif uyumsuzluk vardır ama kimse ayıkmasın diye atmıyorlar.:Sad:
Neden böyle bir kara aldılar anlamadım
dayıcım tek taraflı bakıyon gene maalesef. Bu dediğin var pek doğru kimse itiraz etmez herkes günlük yaşantısında görüyordur bunu.
Fakat Al- Sat işlerinden (araba-ev), efendim kat karşılığı arsa işlerinden ondan sonra hizmet sektöründen cafe şu bu, ya da birkaç gayrimenkulu olan gibi gibi gibi bu işlerden çok kazanan insanlar da oldu.
Ve bu insanlar Anonim şirket falan değil düz esnaf tüccar şu bu.
Böyle bir kesim de oluştu.
herkes aynı ve her şey bitik söylemine katılmıyorum bu sebeplerle.
Bloomberg de faizler %7,45+ faiz indirimi iptal artışı gündemde iyi olacak her şey erteleniyor anlıyorum kaç ay yıl ki çekilen sıkıntı boşa gitti
İşin boyutu evrildi
Muhtemelen chp yi komple bitirecekler
Nasıl bi looopa girdik alüminyum. Alıntılar sapıttı.