bu cemas bedelli işinde vukuatlı ve sanki 2010 larda yaptığını yapmanın peşinde patron denilen ....... çocuğu
Printable View
bu cemas bedelli işinde vukuatlı ve sanki 2010 larda yaptığını yapmanın peşinde patron denilen ....... çocuğu
demişti demekten nefret ediyorum ama kuyas da dedim hdfgs de dedim krstl hakeza inşallah bunda da öyle olmaz ama risk aldık girdik sonu bize girmez umarım :kahkah:
Sahibi mal çıkıyor. Ky.olarak bizler alıyoruz...Bulasmayin uzak durun dedikçe...
ytd.
tek fiyat sistemi gelebilir mi hisseye? Gelirse ne olur?
Hisse iyice boka batar belki ama bu sırtlan bu kadar rahat oynayamaz
Dipsiz kuyu .....
ytd.
Nibas 1,61 TL - Cemas 1,75 TL. az kaldı 14 kuruşluk fark bakalım ne zaman kapanacak. 1,79 TL önemli destekti, kirmayaydi çok iyiydi. Durumlar pek te iç açıcı değil maalesef[emoji41][emoji41][emoji41]
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisseyi yukselt sonra burut gecsin ky hisse burutte diye atlasin mali caksin.. Yatirim tavsiyesi degil
Bence asil sorun cemasda su an grev olmasi gibi patron sendika ile anlasmiyormus .gerzek 370 calisanin yillik maasini zaten borsadaki cemas nibas ve kuyasdaki ortaklikla cikariyorsun. Patron zihniyeti isci az maas alsin.ytd.
Brüt te,iken hisse alan yatırımcının aklına şaşarım..
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkeste düşecek olgusu oluştuysa yavaştan yeşermeye başlatırar. bu ışık varya bu ışığın yatacak yeri yok.. mteks dönen işler sonra enerji deki filmler ... çok dalmamak lazım bunun hisselerine az şöyle en fazla 2k o kadar yoksa acımaz dibine dibine verirler peşine bir bedelli ne oldum dersiniz:rules:
ytd.
adamlar yemin etmiş gibi acele acele satarcasına soluksuz satıyorar bakalım tepki gelecek mi
evet daha önce risk alınabilecek yer demiştim artık risk alınacak yerde değiliz geldiği yere bakarsak aşağısı uçurum. :cool:
ytd
tmm aqw adı satışda böyle satış mı yapılır vicdanını ssss 1 kademe kaldır 3 kademe ver 1 kademe kaldır 3 kademe ver yazık be küçük yatırımcıya da yazık .. bunlar kendilerini ölümsüz mü zannediyor!
Bulasmayin diye diye ....
ytd.
Bugün ciddi bir toparlanma bana sürpriz olmaz. Ytd
Sent from my iPad using hisse.net
sebepsiz yere! bu borsada bu hissede mantık mı arıyoruz?
son 5 dklık hareketlere bakınca bu orço hissenin uükselmesine izin vermiyor, basıyorsa satıl alınması ona batıyor demektir. olumsuz değilim artık. ytd
Takas atabilen varmı...
herkes nerde.. çalı dibi mi yoksa kaçtı mı??:notr:
ses etme. uyanmasınlar.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vermece başladı yine dikkat:plc:
bi hareket çekecekse bile yukarı yönlü, akşam 5 e kadar artık oyalanır durur buralarda şahsımca
YTD.
chakkal devre kestirip tavana kitleyecen demi seni seni :kahkah::p
ytd.
spk devre kesmeyi unuttu :bravo::kahkah:
bu kağıdın speği patronu değilse bu yükseliş güzel. adam doğru dürüst hisse almadan yükseltiyor diyeceğim. eğer spek yoksa yarın ne olur bilinmez. çünkü yarın açıkçılar, kargalar burada olacak
tabi bir de bir m.colaktır gidiyor sağda solda eğer aslı varsa tabi. güya patron buna vermiş ve bu da operasyon çekmek için hisseyi yükseltip basacakmışmışmış.:cool::notr:
ytd.
1.77 aldık 2.03 cıktık bundan da
brüt takasın son günüydü bugün.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sert çıkış olursa 7 TL ve üstü rakamlar görülebilir. Patrona para lazım olduğu için yukarılarda satışa geçerse finansman ihtiyacını gidermiş olur.
cumleten cumanız mubarek olsun. siz siz olun yine de bu hissenin bu çıkışlarının peşine çok hayallere kapılıp da şöyle gider böyle uçar duygularına kapılmayın. Bu hisselerde en güzeli mantıklı hedefler koyup kesinlikle STOP kullanarak işlem yapmaktır. Allah herkesin çarşısına pazar versin.
evet an itibariyle elimdeki malı boşalttım hade geçmiş olsun.