ben mevduat hesabı zannetmiştim teşekkür ederim
Printable View
ben mevduat hesabı zannetmiştim teşekkür ederim
Mevduat hesabı ama vade dolmadan başka bir para birimine geçilebiliyor, kalan vade o para biriminden ve faizinden devam ediyor. Ancak bu geçiş sırasında yüksek alış-satış makası olduğu için kayıp oluşabiliyor. Ayrıca böyle bir geçiş imkanı sunduğu için faizi nispi olarak normal mevduata göre daha düşük. Bana uymadı.
http://icdn.posta.com.tr/mnresize/84...2mm6427166.jpg
dolarda -evroda - altında an düşük spreed burada ...burası kapalıçarşı ağa sokak...ama kendilerinden başkasıyla alış veriş yaptırmazlar...
Bu yazdıklarınızın hepsi zaten mevsimsel ürünler normalde eski insanları dinlerseniz anlarsınız domates böyle sera olmadığı için 7 ay domates yemezlermis..olsa bile şimdiki gibi saman domatesi yemezlermis..biber ona keza vs..vs biberi kapıma sokmam... patlıcan ona keza hepsi lezzetsiz bi dünyada para..karnibahar lahana ıspanak fiyatını kimse yazmıyor. .3 lira 4 lira ..peynir 17 lira ..mermer gibi keçi peyniri bimde 20 lira...dün akşam cem yılmazın filmi vardı ali baba 7 cüceler orada replik vardı benzin 5 lira diye baktım film 2015 yapımı ...Ee iki sene yüzde 10 dan 6 liraya kadar yolu var...ben şahsen tuik in fiyatlarına inanmıyorum enflasyon yüzde 10 dan az..16 sene once ilk çocuğum oldu marketten canhıraş prima aldım 28 liraydı hiç unutmam ...şimdi 30 lira 15 sene bu dile kolay ..daha neyi yazayım arabama lastik aldım 4 tane 500 lira 10 sene önce ...geçenlerde yine 500 liraydı. .
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.enkredi.net/wp-content/up...bank-kimin.jpg
özel bilgi
bir ara kurun odabank hazineden alınmak şartıyla ;50.000 usd ve evro için alış -satış farkıi 10 pips idi şimdi ne bilmiyorum.yine tl veya döviz mevduatı için 1 aylık forvard için % 1 marj ve alım-satım farkı ise 30 pis idi...
sağlıklı beslenme istiyorsanız enflasyon yüzde 20!! Hakiki koyun sütü kullanılarak yapılan tulum peyniri 30 lira plastik kaplarda satılan süt tozu kullanılarak yapılan peynir 12 lira kalite lezzet ararsan iş değişir rivera zeytinyağının litresi 15 kağıt ama sağlıklı olan vucuda faydalı olan sızma zeytinyağı 25 30 kağıt!!
dolar 2013 ten beri gerçek enflasyon kadar getiriyor,kabaca yılda net %25. dikkat ederseniz tüik değil gerçek enflasyon arttıkça dolar iyice azıtıyor. bundan sonra uzun yıllar dolar parayı koruyan tek yatırım olacak. üstüne alınan faizden abd enf. çıktığınızda kalan parada reel getiri oluyor. tl mevduatlar güneş görmüş kar gibi erimeye devam edecek.
dolar aliş satışta makas aralığı en uygun banka olarak hangilerini önerirsiniz ?
Dolar faiz oranlarinida yazabilirmisiniz ...