şu içki içerken devrilip pc'ye dökme olayı yüzünden, nerdeyse 10 gün bilgisayarsız kaldım. i7 işlemcili makine bir de, yenisini alsam 10 bin üstü, mecbur tamir bekledik. foruma yazamadık.
öncelikle son pozumuz, iyileştirmeleri saymadan 155.650 short idi. Başlık kapanmadan tahsilat yaparız diyorduk, son anlarda çok yazıldı. bir de haber geldi çoştu ortalık neyse...
mb başkanının görevden alınmasının elbette piyasaya eksi açılış getireceği görülüyor. Ama taban falan hikaye, 10 seneyi geçik vobda işlem yaparım, hiç taban görmedim ama tavana rastladım. hatta dolarda tavanı açıp x2 bizi bir silkeledikleri bile oldu.
19 faiz var bu ülkede, rte akıllı adam, aldı mb başkanını, şimdi bizim saflar pazartesi sabahtan dolara zıplar, yabancı fonlar vs gelir misler gibi 7,50-8 arası artık fiyat neyse bozar doları, faize park eder. Bizimkiler uyanana kadar dolara bir boğarlar buraları, dolar bu faiz oranında 7.00 altına geldiğinde, bu amcamlar faizlerini de alıp dolarını geri alıp çeker gider.
adam seçimlere oynuyor, asla borsayı aşağı sarldırtmaz. ha açsın 2-3bin eksi, bir 5-6 binde salsın, toparlar gider yine..bari biz de şu salak short pozdan kurtuluruz.
klavyede u harfi çalışmıyormuş. biraz daha parça değişecek hay anasını ya...
panik işlem yapmayın yeter.