Sabırla koruk helva, dut yağrağı atlas olur....
Sabırla koruk helva, dut yağrağı atlas olur....
forum nerdeyse en kalabalık sayfası ıyı bır kucu kyatırımcı kıtlesı olusmus gıbı ondan spek efendı dokım dıye debelenıyor olmasın
ah birleşim ah...daha ne kadar naz yapacaksın...gesan ablan bir ara tam 7 hafta naz yapmıştı da öyle harekete geçmişti...:kahkah: senin de oldu 4 hafta...illa ki bu süreyi mi dolduracan ?? sana aşık ky ları delirtmek mi istiyorsun..:kahkah:
elimdeki kocaer,atatp ve yeotk hisselerim tıpkı cuma günü olduğu gibi hep birlikte tavan olmuşlar...brlm ise şu anda naz yapıyor...şahsen ben bu nazını hoş görüyorum...iki ayda bana üç kat kazanç vermiş...:) gerekirse bir iki ay daha kendine dinlensin...gezsin .tozsun biraz eğlenerek zaman geçirsin...sonra da tatili bittikten sonra tekrar gelsin yoğun mesaisine başlasın...biliyorum pek çok ky sabrı sevmiyor...hemencicik pastasını yemek istiyor...:kahkah: bence cefa ,emek ,sabır çekmeden yiyeceğiniz pastanın da tadı olmaz...
görüyorsunuz kocaerde kaç aydır sabır çekiyorduk...son bir kaç iş günüdür de meyvemizi yiyiyoruz...kaliteli hissede sabır etmek gerek...tabi bunlara rağmen ben kimseye al ,sat veya tut tavsiyesi vermiyorum...herkes dilediği şekilde davransın...sonuçta vereceğiniz karar direk sizi etkileyecek...
ben tüm ky dostlara başarılar diliyorum...
Devre kesti. Teşekkürler.
39,80 tl maliyetle ortak oldum hisseye
Keko bey sizi aylardır takip ediyorum her aldığınız hissede yok bu sefer tutmaz,artmaz,bir kere de olsa yanılır dediysem de tutturamadım.Sizde farklı bir şey var maşallah
İnşallah birleşim mühendislikte de çok büyük farkla tutturamam
Bol kazançlar ortaklar