Temel ilk koalisyon yapacak olanlardan biri. Tayyip'le..2.olan Meral Akşener....
3.adayım Babacan.. Yani hepsi aynı..
Kefeler aynı ayasofya.. Değişen hiç bir şey yok!
Bizi karşı kefeden biri gerekli Henüz O yok!
Printable View
burada defaatle belirtmiştim..değerler silsilesinde ilk sıralarda sadece vatan, millet, bayrak, dil olmalı.. sonrasında insan olarak dürüstlük, ve vergi bilinci.. diğerleri sonra gelir.. din bu sonra gelen değerlerdendir ve herkes için farklıdır zira kişisel inanç tanım gereği kişiseldir..
bir ulusu birleştiren unsurlar arasında din yok.. ama ayrıştıran unsurlar arasında var.. tarih boyunca da böyle olmuştur..ayrıca yabancı güçler din unsurunu çok kullanmışlardır zira teba olma, sorgulamama ve itaat bu cenahta çok yaygındır ve bunların liderini kontrol ettin mi hepsini kontrol edersin.. tarihsel bir vaka.. o nedenle emperyalistler dini çok kullanmışlardır ülkeleri parçalamak için..
günümüzde kendini ümmetçi olarak görenler işte bu anlamda ulus ve vatan bilinci zayıftır.. ve hatta hiç yoktur zira ümmetçiyim diyerek zaten islam olanların tek bayrak altında toplanmasını arzulamaktadır.. bu formatta Türk devleti kavramı yoktur.. islamcı bir devlet vardır..
Türkiye Cumhuriyeti.. deisti, müslümanı, ateisti, hristyanı vb.. farketmez.. vergisini verecek, ülkesini sevecek, bayrağını sevecek.. doğru ve dürüst olacak.. hedeflediğimiz toplum bu şekilde oluşacaktır.. ama bir dini inanışı hayatının birinci sırasına aldın mı bu hedeften uzaklaşırsın.. zira birleştirici değil ayrıştırıcı olursun.. abd ve haçlılar avuçlarını ovuşturur sevinçle..
her şeyi konuşabiliriz ama bir ülkede vergi bilinci olmadığında gücü ele geçiren istediği gibi at koşturur..
burada bir kaç kez belirtmiştim.. vergi sistemi ana hatları ile abd gibi olmalı: herkes vergi beyannamesi vermeli.. ücretliler dahil..
şu anda beyanname vermeyen milyonlar var ve bunlar ne kadar vergi verdiklerinin (otomatik kesilen vergi) farkında bile değiller..
ayrıca zaten yüksek olan vergilere ek olarak skandal ötv konusu var.. 1 liralık arabaya 2 lira ödüyorsun.. tam bir skandal ve anlaşılmaz biçimde herkes kanıksamış durumda..
böyle bir ortamda normal rasyonel bir diskur ve bilinç beklemek zorlama bir şey olur..
Ben bu konuda Mansur Yavaş'ı tek geçerim. Ankaralı olarak çok yakından biliyorum ailesini de tanıyorum kendisi ile tanışmak henüz nasip olmadı.
Biz sadece sizin vergilerinizle maaş alıp sizlere hizmet sunan kamu görevlisiyiz der ve gerçekten öyle davranır, yaşar. Beğenirsin beğenmezsin benim kendisine her kuruşum helal olsun.
Siyasetle pek işim olmaz ama hangi parti olursa olsun her seçim kendisine oy verdim mahcup etmediği için çok seviniyorum.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarinki beklentim yesil bir bar.
Haftalik beklentim kirmizi bar.
Eylul ayi beklentim kirmizi bar.
Ne cokus nede ralli bekliyorum. Bir kac ay daha bir asagi bir yukari yapmaya devam ederiz.
Ancak 2022 de dunyada en guclu duran borsalardan bir olmamizi bekliyorum. Bunun icinde temel parametrelerin ve makro sartlarin yavasta olsa olgunlasmaya basladigini dusunuyorum.
En azindan en zor leveli atlattigimizi dusunuyorum.
Dedigim gibi bunlar hepsi kisisel beklentimdir. Burasi Turkiye..Yarinini ne dostu ne dusmani tahmin edemedigi ulke.
Herkese Bol Kazanclar.
Mansur Yavaş benim de adayım. Lakin onu hiç bir parti istemez çünkü o paraya itaat etmez. Öyle bile bile kimseye devletin parasını yedirmez. Tahmin ediyorum Ankarayi yöneten en fakir belediye başkanı olarak tarihe geçecek. Bülent Ecevit de başbakan olarak aynı kulvarda