Bir manipülasyon ile geldi..
Bir manipülasyon ile gitti..
Bu olaydan daha önemli değildi aslında..
Netekim yerine gelen de gelir gelmez faiz indiremedi..
döviz faiz borsa üzerinde dönen oyunları göstermesi açısından çok önemli bi andı mart ayı..
Printable View
Ankara büyükelçilere alternatif çözüm arıyor-Yetkililer (Bloomberg)*
*
Ankara yönetimi, konuya yakın iki yetkiliden edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “talimat verdim” dediği 10 büyükelçinin “persona non grata” yani “istenmeyen kişi” ilan edilmesinden kaçınmak için alternatif seçenekler üzerinde çalışıyor.*
*
Yetkililer, konuya ilişkin kararın bugünkü Kabine Toplantısı’nın ardından açıklanabileceğini ve Türkiye’nin 10 büyükelçiyi sınırdışı etmesi anlamına gelecek süreci başlatmak yerine yeni bir sert uyarı yayımlanması üzerine çalışıldığını bildirdiler.*
Konuya yakın yetkililer, Ankara yönetiminin Erdoğan’ı, Türkiye’nin en büyük ticaret ortağı Almanya ve en güçlü NATO müttefiki ABD ile ekonomik ve siyasi bağlarını zedeleyebilecek bir karardan vazgeçirmeye çalıştığını ve bu nedenle Dışişleri Bakanlığı’nın bu yönde bir adımı henüz atmadığını aktardılar.*
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 elçi içinde İngiltere var mı yok...
Neden yok...
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Millet bizi pazarda görsün hesabı..
Ben buradayım demek için yapıyor..
Geri vites gelir hep böyle oldu...
Biden direk temas ile değil dolaylı yollardan hesaplaşma peşinde olacağız demişti..
Bunlar dikkat çekme çabası..
Biz daha ölmedik[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neredeyse 40 sayfadır keremi arıyorum
Yok
Gören var mı?
:))))))
biz bu oyuna gelmeyiz pala efendi ütüle ütüle bi kulağımızın arkası kaldı heeyyy paallaaa şeyini de al get la bu maaleden :oleyo::oleyo::oleyo: