Bu iş hakkaten nasip işi. Yüce rabbim ne verirse o kadar. İhlas'ın bütün şirketleri tavan bir tek IHGZT yerinde. Bizim de halimiz iyice değil tabikine, en azından 22 den satmış. Ben onu da yapamadım bu sefer, nazar değdi, mal gibi bakakaldım.
Printable View
O değil, kamu özel bütün hastaneler tıklım tıklım test yapmaktalar. Bazı yerlerde resmen kuyruk var ama bakıyorsun test sayıları halen 350-370 bin aralığında. Hem de aylardır. Nasıl bir düzene düştük, tek bir doğrusu olmaz mı bu a.q. memleketinin. Allah yardımcımız olsun.
Bana sabrı kartonsan öğretti, ustalık dönemini de RTALB'ta yapmak varmış. Kripto işim iyi gitmedi bir türlü aylardır, yoksa geçen zamanı telafi edecek yenillikler yapacaktım portföyde ama nasip olmadı bir türlü. Şirketin faaliyet alanını genişletmesini olumlu görüyorum, bilmiyorum iş o kadar uzarmı ama yabancı fonlar geldiğinde ilk gidecek 3 firmadan biri olarak görüyorum RTALB'ı. YTD
Hakkımızda hayırlısı artık,
Not: İnsanların genelinin bilmedi şey Allah'ın gerçekten var olduğu. Kuran'ı hakkı ile okuyan ve yaşamaya çalışan bir çok insan, eminim ki yıllar içinde bu gerçeği kavrayacaktır.
Sanırım kağıt artık cazibesini kaybetti. Yani gündem kağıdı olmasının ırzına geçe geçe spekler buraya kadar bu plan işledi. Ama artık millet yemiyor.
Bu durumda bence iki ihtimal kaldı ya spekler dahada düşürerek aynı ve daha etkili düşüşe tradeye devam edecekler yada artık yukarı oynayacaklar. Sonuncu ihtimal daha muhtemel geliyor bana. Çünkü yatırımcı nın Olumsuz olana prim verme olasılığı neredeyse sıfır a indi. YTD.
Takas rica etsem?
Kıyıya vurmuş ölü balina gibi yatıyor.. Bu tahtanın spekülatörü aç gözlü klasik muhafazakar şark kurnazlığı. Önünde para kazanacğı ortam var, bunlar millete kazandırmamanın peşine düşmüş..
Bizim yöneticiler gibi, nasıl yönetirimi bırakıp milleten nasıl toplarız için proje üretiyorlar. Mesela elektriğe yüzde 126 zam kademeli altına saklamak kimin akılan gelir.
Kim demiş % 126 zam :) o nerden çıktıya öyle bir zam yokki.. Haa o mu yok o kademeli zam.. :))) yaww valla alemsiniz. Artık acı koymuyor, sizin uslubünüz acı veriyor...