Originally Posted by
freesky
Selamlar Dostlar ve Mohikan Hocam,
Buraya kadar iyi giidyorduk, ama simdi meselenin boyutu degisti. Bende bu hisse var cunku. Bu aralar dusmemesi lazim. :oleyo::oleyo::oleyo::oleyo::oleyo:
Hocam, "pat" diye mi duser bu meret? Azcik yukariya gitse de biz biraz kar edince satsak, daha sonra istedigi kadar dusse olmaz mi!! :kahkah:
Aslinda kar ederek satmistim, nedense seytan durttu; "Daha krize kadar bunu da al-sat yaparsin" diyerek verdi gazi. Ekranlardan da mehteri verdiler, geri aldik biz de...
96 kurusun altinda 6 dip daha yapacaksa eger, her dip digerinin 15 kurus altinda gerceklesse....? Hisse degeri eksiye de dusemeyecegine gore, acaba USD yukselecek ve buna dusus icin marj mi acilacak Hocam? Nasil okumak lazim yazdiklarinizi? AKENR icin de soracaktim ayni soruyu, ama bu grafikler TL grafigi sanirim. O zaman da USD fiyatlarindan bagimsiz olmali yazdiklariniz....
Bu arada, AKENR hakikaten de cok saglam dusmus, 1/10 fiyati ne demek ya. Eger sirket iflas edip kapanmazsa, birileri cok ciddi para kaldirabilir bu kagittan uzuuuuuuuuuuuuuuuun vadede. Ben nedense sevemedim, o da ayri. Ilk defa halka arzdan almistim...
Arkadaslar, ben Mohikan Hoca'nin yazdiklarini anlamaya calistigim icin soruyorum bunlari. Sakin ola ki gaza gelip, benim lafimla bu hisselere bulasmayin. Yada alacaksaniz, fikrinizi degsitirmeyin. Bu soz hep aklinizda olsun: "Kel melhem bulsa...." Sonra benim asabim bozuluyor orada burada sikayet eden forumdaslari gorunce....
Vesselam,
freesky