epik..
özel üretim tuvalet kağıdı da varmıdır ?
bunca başarıdan sonra hak ediyorlar. özenle seçilmiş bambu lifelerinin ay ışığında, dağ sularında bekletilmesiyle.....
dip oluşumu başka türlü tamamlanmayacak gibi duruyor. :he:
Aynısı bizdede.tl miktar ve oran gözüküyor.ama dolar faizi yüzde 13.ekranda yazmıyor ama sözleşmede yazılı....ytd
05-04-2023, 18:38
mistyimage
Alıntı:
Originally Posted by El_Rey
kkm yi döviz aldım gibi düşünmek lazım. arkadaşınız döviz bazlı parasını korumuş işte..
Alakası yok. Örneğin bugün KKM cilere dolar 19,28'dir dediler. 19,28' e dolar bulan bana versin. Sanal kur başka gerçek kur başka.
05-04-2023, 19:04
El_Rey
Alıntı:
Originally Posted by mistyimage
Alakası yok. Örneğin bugün KKM cilere dolar 19,28'dir dediler. 19,28' e dolar bulan bana versin. Sanal kur başka gerçek kur başka.
böyle beleş opsiyon ürününü bulmuşsun, prim ödemeden opsiyon yapıyorsun, aradaki farkı da opsiyon primi olarak düşün artık.
05-04-2023, 19:20
mistyimage
Alıntı:
Originally Posted by El_Rey
böyle beleş opsiyon ürününü bulmuşsun, prim ödemeden opsiyon yapıyorsun, aradaki farkı da opsiyon primi olarak düşün artık.
TL. KKM için söyledim.
05-04-2023, 20:13
OKTAY
Alıntı:
Originally Posted by spektrum
Sim kart değişikliği yaptığım için Burgan Bank internet bankacılığını kullanamıyorum. Çağrı merkezimizi arayın dediler aradım, evime kurye gönderip blokeyi o şekilde kaldıracaklarını söylediler:)) 4-5 farklı yerde SIM kart değişikliği problem oldu ve hepsiyle SMS, telefon vs. ile hemen çözülürken bu paşalar eve kurye gönderiyorlar.
Müşterisi olmasam aslında çok eğlenceli bir banka.
Sırf bu titiz bankalar yüzünden yeni hatlar aldım,no taşımak tam sıkıntı bankalar için, esasında güvenlik hat saffada bu devirde çok iyi.