Planı 60 a göre yaptım.
60 altı beni de bozar.
Canı isterse düşürebilir.
Yedek akçeleri devreye sokar,
Yüklüce alırım.
Neden almayayım ki,
120 lerden satmışım. :plc:
Nasıl olsa acelem yok.
Eşek olmaya alışkınız!
Printable View
Çok enteresan bir forum...
T/A foruma faydalı olur ümidiyle grafikler paylaşıyor (ben ne kadar anlamasam da) hatta 80 altını beklemediğini 2 defa yazdı. Biri ya da birileri sırf onu mahcup etmek için dün tepesine vurdu pkartın.
Forumda, kimse merak etmemesini rağmen şuradan sattım buradan aldımcı tayfa var, neyi amaçladıklarını bilmiyorum. Arada birkaç hayvan ismi de yazıyorlar ki aslında burada uzun zamandır bekleyen kullanıcılar için doğru olmadığını düşünmüyorlar demek ki...
Bir de bedduacı tayfa var, kime, nasıl bir faydası var, anlamak zor.
Küfürcü tayfa da var, çok da zararlı sayılmazlar aslında, ver mehteri veerrr tadında takılıp gidiyorlar.
Kağıda sahip çıkması gereken tayfa da var, çok gamsızlar, belki duyarsız, nasihate muhtaç bu tayfayı göreve davet ediyorum.
Çok değil bir-iki sene önce pkart 200'lü rakamları görse neredeyse kimse kalmaz, isteyen de istediği yere götürürdü, yolu açık olsun diye dua da ederdim.
Ya şimdi o fiyatları görsek kim, ne yapar bilemiyorum.
Aylaklıktan yazıp duruyorum, hepimize bol kazançlar dilerim. 🧿🌹🧿
Küfür ve hakaret olmadiğı surece isteyen istedini yazacagi bir forum oldunu bilmeyen bir tayfada var....
Beni bugün mahcup etmiş olduğunu sananlar ileride kendileri pişman olurlar...!!!
Ben dostane düşüncelerimi paylaştım. 80 'nin önemimden bahsettim. Benim için 80 çok önemli. Bu seviyenin altı çok tehlikeli. Hisseye giriş yapabilmek için bekleyen, avucunu ovuşturanlar var. Onlara bu fiyatın altında hisse vermek hiç akıllıca değil. İleride bunlarla tek tek uğraşmak gerekecek...!!!
Benim desteğimi kırarsa, aşağıdan ben de alırım. Fakat yatırımlık ve taşımak için değil; bugün beni destekte haksız çıkartanları, ileride dirençlerde mahcup etmek için alırım. Dediysem yaparım, bilen bilir..!!!
Tahtacıya bazı yönlerden çok hak versem de, bazı yerlerde de çok hatası var. Serbest piyasa ve bireysel işlemler yapıyoruz. Herkes özgürce kendi kararını veriyor ve kararlarının bedelini ödeyip, kârını/zararını elde ediyor...
Dediğim gibi, benden uyarması. Tahtaya leş kargaları üşüşmeden gereğini yapmak lâzım...!!!
Aksi taktirde hepimiz sıkıntısını çekeriz, en başta da tahtacı...!!!
Kimse zaten malını satmıyor, 80 altında satmasınlar da. Kimseye bedavaya mal yok. Yıllarca yükünü çekenler gününü görmeli, leş kargaları değil...!!!
- "Teknikçi olduğum için destek kırılınca, satmam gerekir...!!!"
diye düşünenler/bekleyenler için yazıyorum:
- Yukarıdaki yazıdan sonra benden 80 altında mal alma hayali kuranlar, zaten umudunu kesecektir...!!!
Kurallar gereği bu seviyenin altında satış yapamam, cezası var...!!!
Olay kilitlendi. Bakalım şimdi ne yapacaklar...!!!???
Düşüncelerinizi dostane paylaştığınızdan benim şüphem yok, el ele vererek en iyiye, zirveye yol alalım istiyorum.
Buradaki önemli soru şu:
- Zirve neresi...??? Ya da geçici ana hedef neresi...???
Kurallar gereği; her zaman, her şeyi açık açık yazamıyorum... :Sad:
İnşaAllah tekrar yükseldiğimizde zirvede satmayanlar, bu defa uzun süre bekleyecektir...!!! "Son tur, son şans" olabilir...!!!
İnşaAllah zirveyi doğru bulur ve umduğunuza nâil olursunuz...
Ben de her zaman doğru bulamıyorum, inşaAllah sizler bulursunuz...
Sahi zirve neresi?
Keşke yazabilseniz öngörülerinizi ve muhtemel zaman aralığını.
İsterseniz özelden :)