Peki ne oluyor ?. Normalde dolar güçlendiği için altın düşüyor diye anlıyorum ama şu anda her şey şişmişken neden altın ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Benim pozisyonum da %95 gram altın, ama bu harekete üzülmek yerine seviniyorum :)
Bu indikatörleri soğutma, düzeltme artık adı her neyse gerekliydi.
Tek isteğim bu ayı olabildiğince düşük kapatması, ne kadar düşük o kadar iyi.
Trade etmesi zaten çok zor, ya sallamasyon ile trade edilecek. Ya da usdtry xauusd yakından takip edilecek.
Ons düştüğü zaman, dolar gram altına hop hemşerim nereye ? diyor zaten..
Doğal,naturel,karbonlu,organik, Hedgeli oh mis :dvr: :dvr: :dvr:
Saygılar
ben biraz ucuk bir sebep yazayim.
yabanci basinda abdnin vatandaslarina artik dijital dolar dagitacagi yaziliyor. sanirim coin gibi olacak.
o yuzden nallamis olabilirler:)
dijital dolarla altin alinir mi falan su goturecek bir is. sadece gonderme ve alim satim isi gibi olabilir su an coinle altin alinmiyor sanirim.
iyi salladim hayir kafam iyi degil :)
Xau trade eden bir tek sn. Bikmisbroker büyüğümüz vardı o da çok başarılıydı twitterdan bakabilirsiniz. Teknik analizin kolpa çizgi cekme işi olmadığını ondan öğrendim diyebilirim.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim borsa neden belli bir aralıkta sıkıştı kaldı ?
iyi aksamlar. isyatirim vadeli uzun pozisyonlar icin teminatlari nemalandiriyor mu acaba sayin forumdaslar?
Viopta gun sonunda teminat hesabinda bulunan tutara düşüş veya yükseliş pozisyonu farketmeksizin faiz uygulaniyor diye biliyorum.
Altin konusunda mart ayinda oldugu gibi borsalarla beraber dusus gelmesi korkuttu biraz beni.. sular biraz durulsun ortalamadan uzaklasan fiyat fazlaliklarini atsin .. ben de yine bir yukselis bekliyorum hemen ardindan insallah kacirmam...... abd secimleri pandoranin kutusu gibi... saka bir yana askeri goreve davet edenler bile var... bakalim neler gorecegiz. saygılar