Yaz olsa tamam da şimdi kış üstad üstelik spek abimde boşluk gördükçe doldura doldura gelirken sonra güme gitmesin sevgili patronumuz.
Printable View
Ciddi baskı başladı. Durum sıkıntılı gibi. Umarım gözdağıdır.
Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
ağa sizinle eğlenir,bu kağıt illettir,mehmet bey gibi hasta eder ,ne yapacağını kestirmek çok zordur,satıp kurtuldum ama uzaktan izliyorum ,herkese kırmızı papuç giydirmiş, yatırım tavsiyesi değildir...
Bunun speğini tanıyan varsa selam söylesin tşk lerimi iletsin öyle güzel ekmek yediriyor ki trade yapabilene tam değmesi gereken noktalara değdiriyor ellerin dert görmesin spek kardeşim :)
Mındar kağıt dur durak bilmeden sürekli düşüyor
Ben “kirmizi ayakkabi” mesajini simdi anladim. Meger sublimal bir mesajmis, KY kirmizi kulot giysin demekmis:)
Rengini cinsini bilmem ama güzel giydirdiler.
Bilen bilmeyen önüne gelen sırf laf olsun diye yazmasın şu topiğe adam inci gibi işliyor hisseyi ytd...
Hissenin şu anki görüntüsü trade hissesi ve speğide anladığım kadarıyla yeni nesil speklerden hem heyecanlı hem sert hareketleri seviyor hemde tekniğe uygun hareket ettiriyor oluşan bütün gap ları doldura doldura gidiyor doğru yerden alıp dogru yerden satan şu anki görüntüde bu hisseden ekmek yer ha yarın öbür gün bir ortaklık olur satış olur teşvik olur başka bir gelişme olur o zaman teknik taktik işlemez bam bam bam yani :) YTD...
Beyler bırakın artık şu an don atlet muhabbetini adam yaşadığı finansal zorlukları ülkenin ekonomik durumunu bu devirde istihdam yaratmanın öyle her babayiğidin harcı olmadığını ki gerçekten öyle kimse elini taşın altına koymuyor mizahi bir dille eleştirmiş.Bu arada onun donu CK dır rahat olun kimsede gelip alamaz ;)
zaim in donundan başka savunulacak tarafı olmayan bir şirketin başında kendileri. kasada olması gereken nakit ile kredi çeken, pazarlama şirketine borsadaki kote şirketi üzerinden borçlanan ve bu nedenle dağ gibi borcu olan bir derim var. teknik konusuna gelince bu hissede teknik falan hikaye . anında tekniği çizen bir hisse. acemşah üstat ile bir hareket yaptı ondan sonra zaim in don u kaptırmasından dolayı bam bam bam güm güm güm aşağı göçtü. umarım fazla ky kalmamıştır. zaim don uyla başbaşa kalsın bankalarla mücadelede :) :) :) :rules:
yataya sarıp yukarı kendini gösterene kadar kenardan izlemece :)
Bu deli deli hareketlerin bir sonu gelse de adam gibi dursa sigortayı attırdı işte.
bu hareketi kac kere yaptı saymadım, sonu hep hüsran. yeni alacaklar dikkatli olsun...
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sigorta attı :) umarım iyi olur hakımızda inşallah
13 üstünde kapatmazsa geri gelecektir.13 üstünde kapanış yeni tarihi zirve getirir şahsi görüşümdür.YTD...
Öyle deme sonra adımız kumarbaza çıkıyor.:)
Borsada kumarbazlar kazanıyor artık gerçek bu her tahtanın bir sahibi var torunlara yatırım yapmak istiyorsan 10 hisse yazayım al at unut 5-10 sene sonra maliyetin sıfır olsun düzenli temettü geliri elde et iki elin parmaklarını geçmez yatırım yapılacak hisse BİST te maalesef :(
Spek abimde patrona özendi galiba üst de baş da alt da ne varsa attı hafifledi o yüzden böyle hızlı koşuyor.:halay:
15.80 geçilmeden kalıcı yükselişten bahsetmek zor.
O geçilirse 19 liralara kadar bence aksi taktirde yine maksimum 14'lere gidip geriye fırlar.
Tavana gidecek diye atlamayın yine bebeler 😅 sonra eksi kapatınca don atlet ne varsa çıkarıyosunuz 😅
Aslan bize diyor ki bugün 11.10-11.20 lerden alanlar 12.90 lardan versin yoksa fena çarparım yapar valla sert çocuk kendisi hadi bakalım aslan göster elini :)
Tahtanın bu hareketlerinden sebep bu hisseye kimsenin bulaşacağına ihtimal vermiyorum(15-73 nire 10-05 nire ) eski olanlar da 1 elin parmakları kadar bir de sığ kağıt aslında çok rahat götürür ama aşağı yukarı aksiyon yapıp testereye sokacak adam mı arıyor yada az sayıdaki ky. damı dökmek istiyor bilemedim.
12.55 12.70 çok gid gel yaptı :)
Bu nedir yaaa?
voleyi vurdu yine her zaman yaptığı gibi. Zaim yaptı yine yapacağını . kaptırdığını alıyor (pembe donlar) herhalde. yukarıdan kapılan ky olmamıştır umarım :)
Bu eleman tam bir psikopat ama ben seviyorum tarzını çok güzel kazandırıyor :) Genç böyle devam edersen devre kesici yiyeceksin yine biri şunu durdursun ya adam burası benim çöplüğüm diyor resmen gövde gösterisi yapıyor :D