Marka sonuçlanmadan trnsk ile ilgili başvuru yapacağını sanmıyorum...
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Marka sonuçlanmadan trnsk ile ilgili başvuru yapacağını sanmıyorum...
Nisan ayıda mı yalan olur diyorsunuz yani!?!
Bu kağitta ettiğim sabri başka bir konuda başarsaydım o işin profesörü olumuştum.. Ama ne o ne bu..
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Beklemesini bilenin herşey ayağına gelir " miş.
Acaba yakındaki tahsislinin ayak sesleri mi ? :yahoo:
kararı alana kadar hergün seslenicem size başkan
BAŞKANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
.57 eslesme
Akşama 56 ve üzeri nisan sonu da hedefimi biliyorsunuz zaten..ilsallah gerceklesir..hadi ben çalı arkasina kaçar..
Aksama .60 olsun olmaz mi yani
KOLPAÇI EŞLEŞMEYİ YAPAN 45 000 lotla ileri geri yapıyor üç harfli g ile başlayan
Bir harf daha alayim
Eslesme nasil arkadaşlar..
Airforce hocam nisan ayinda da olumlu gelisme olmayacak belki de bu gidisle hic duzelmeyecek bu sirket. Var mi hocam yeni bir yorumun...
4 yıl 10 ay 20 gün.. 1 ay 10 gün su gibi geçti zaten
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satmıyorum ulan allahsizlar. Satarsam patroniçe gibi olayim...
Acun ve onun gibilerin terörist ten farkı ne, spk bddk , onlarda işkenceyle öldüruyorlar, hepsinin katli vacip
yine batırdı milleti.. elinin değdigi kuruyor ..virüs gibi bir sey sanırım
Küçükte olsa bir umudum vardı o da yerle bir oldu !!
Elliye de gerilediğine göre artık 40 lar 30 lar koşa koşa gelir :vk:
bu da bizi tokatladı ya.
tweete yazmış . o kadar kolaysa gelin para koyun siz yapın tahsilliyi demiş... pamuk eller cebe beyler ... 2 ay önce para vardı ..şimdi kaybolmuş .. 10 parmaginda 10 marifet var ..
Bu kadın terbiyesizin önde gideni...yalan dolanla milleti soymaya çalışıp onu da beceremeyen tek işi hayal satmak olan biri...o yazdıklarını twitter da sıkıysa gelsin insanlarin yüzüne söylesin.bir de utanmadan ana pazara çıkaracam diye aylarca yalan soyledi şarlatan...
Airforce hocam artik bir cacik olmaz degil mi bu kağıttan..40 kuruslara dogru gidisat sanki..toparlanma olmayacak sanki..
bide spk bu şerefli onurlu haysiyetli şahsa 10 gün süre vermemişmiydi.kaç 10 gün geçti.
Ara sıra diyorum haber lazım haber gelmedikçe tedirginlik artar tahtadan bi cacık olmaz çok geç kalındı. Geç kalindikca da salacak gibi duruyor artık kaça gider dururmu tekrar üste mi atar bilemiyorum en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir su an tahta kararsız buda kötü yansıyor..
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
10 gün yapılan islemlerin iptali icindi nitekim gökyüzü vs iptal edildi yeni başvuru için bir süre yok ama bist su an iyi sabrediyor bence inş tahsisli, azaltim artırım vs ne yapacaklarsa başvuruyu yakın zamanda yaparlar
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim umudum kalmadı.. Rotayı markaya çevirdi patron... Trnsk yi kendi haline bıraktı..
4 yıl 10 ay 15 gün ... geri sayım devam ediyor
Faruk Süren GS başkanlığana adaylığını koyabilirmiş bunun bir etkisi olur mu ?
spk başkanı atandı resmi gazetede yayınlandı haydi start verin artık
ne evrak hazırlamamaymış be halen hazırlanamadılar
Hz İsa lazim bizim bu kagida.. minenin kalbini yumuşatıp ölmüş hissemizi diriltmesi için..
Ahir zamandayiz mutlaka bir mehdi gelecektir
Kottan da atildik sonunda.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1dd2616274.jpg
Payları Yakın İzleme Pazarı'nda işlem gören Transtürk Holding A.Ş.'nin, özsermayesin negatif olması nedeniyle Kotasyon Yönergesi'nin 23-1/f bendi kapsamında ve faaliyetlerini devam ettiremeyecek seviyede finansman sıkıntısına düşmüş olması nedeniyle aynı maddenin 1/d bendi kapsamında paylarının kottan çıkarılmasına karar verilmiştir.
kottan atilmıs vayy bee. ytd.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Peki ne olacak şimdi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi